Çocuk sahibi oluyorum ama....

Malesef öyle bir çırpıda silinip atılamıyor yalnızca benim eşim değil artık,çocuğumun da babası olacak inşallah.Bu Evliliği canlandırmak istiyorum Çocuğum mutlu bir aile içine girsin dşye daha o gelmeden babayla bağları zayıflatmak olmuyo..

işte insan okudukları duyduklarından etkileniyor.Benim bir iş arkadasım eşi hamileyken Arkadaşımın evini taşıyoruz orda kalıcam yalanıyla gidip başka bir kadınla iliskiye girmiş.Dünya çok pis artık.Ben de cidden 5.5 ayın 4.5 Ay'ı boyunca çok sıkıntı çektim yeni duruldum her şeye çok dikkat ediyorum eşim neyazıkki bunlardan rahatsız oluyo beni de geriyorsun diyo ama ne yapayım bugünüme şükür :KK43:
Dünya pis degil hanımefendi arkadaşınızın kocası pişmiş .
Ne kadar meraklısınız bu erkekleri sucsuzlastirmaya ya .
Çocuğunuzun babasıyla bağını siz kurmayacaksınız bilmem farkında mısınız? Ikisi arasında o bağ .
Ne diyim bilmiyorum iyi siz karniniz bununuzda ilişkinizi canlandırmaya devam edin

Can'ım aldatacak diye düşünme ama kendi kendini tatmin edecek zaten bu olası birşey.Sende kanamalı,riskli gebelik durumu varmış bunu düşünmemen lazım şuan.Bebegin sana rabbinin emaneti onu riske atmamalısın ve kendinde de suç aramamalısın.Eşin de o bebegin babası.DOGUMDAN sonra herşey düzelecektir.Sen Saglıkla kucagına almaya bak yavrunu.

Önce senin ve karnındaki bebegin canı önemli.

Gözünü korkutmak istemem ama bebegim 11 aylik oldu ne zaman niyetlensek ya cocuk uyumuyor ya da uyuyan cocuk uyaniyor. O nedenle aman simdi uyanir bosver diyoruz birbirimize:)) Gebelik riskli degildi ama bir turlu yanastiramadim kendime. Hastanede sanci cekerken yanimdaydi. Dogumdan sonra tuvalete o goturdu, banyomu o yaptirdi. Biraz sogumus gb geliyor bana. Biraz özel olacak ama adet oldum tuvalette peceteyi gormus. 3 sene kan gormek istemiyorum dedi bana. Bir de doguma girmek istiyordu:)))) iyi ki girmemis.
O halomi goren esim ne zorluklar yasadigimi bildigi icin her konuda yardimci olmaya calisiyor fakat ister istemez sogukluk oluyor.

Herkese selam,
Sevgili kk hanımları canımı sıkan bir durum var fikirlerinizi merak ediyorum şöyle ki :
5.5 aylık hamileyim hamileliğim sıkıntılı başladı.leke Kanama yaşadım haftalarca,plasenta aşağıdaydı biraz yukarı çıkmış şükür.5.5 aydır eşimle iliskiye girmiyorum korkuyorum yasağım da vardı bu konuda.Doktora sordum iki hafts önce.Normalde sıkıntı olacağını sanmam şu an ama sen hassassın sen yapma dedi.Eşimin Telini karıştırmıştım geçrnlerde bir konuda araştırma yapmiş konu şu :"rüyalanmak orucu bozar mi ?" :KK43: eşim için üzüldüm hamilelikle beraber Aramıza gerginlik de girdi cinsellik önemli ama bebeğime de ya bişey olursa korkum var.Daha Önümde 4 ay Artı lohusalığını var aldatılmak da istemiyorum eksik hissediyorum kendimi ve eşimin her hareketinden kıl kapar oldum.çok afedersiniz İlişkiye Girmeden yakınlaşmayı denedik ama eşim bundan tatmin olmadı gibi :KK43:
Napsam kızlar kanamalı hamilelik geçirenler cinsellik konusunu ne yaptınız çok Tedirginim huzursuzum :KK43:
Geçen yıl eylül ayından bu yana kardeş modundayız. Doğuma gün sayıyoruz daha bunun lohusalık süreci var. İşin aslı adam ne durumda düşünmek zerre kadar umrumda olmadı. 9 aydır anası ağlayan benim, tutupta bunun derdine düşerse dünyayı dar eder üzerine boşarım.

Benim tehlikem olmamasina ragmen girmiyodu esim korkuyorum bisey olur diye tereddut ediyirdu toplan hamileleik boyunca anca 3 defa girmisizdir oda kasarak..sonra lohusalik ta girmedik..sonra zamanla duzene girdi..esimin bu surecte hic bir sadakatsizligi olmadi..yani her erkek ayni degil

Simdi esinle arandaki bagi kuvvetli tutsan bile emin ol bebek dogunca zaten o bag bi sure cok zayiflayacak.... dogum sonrasi erkekler lohusa oluyor artik cunku. Kocan degisecek sen kendini yalniz hissedeksin muhtemelen.. :/ insallah esin oyle hissettirmez de.. yani bence iliski isini askiya alin bebege birsey olsa cok kotu olursunuz ikiniz de. Cocuk oyuncagi degil bu ..o bi can ..

Kac yasindasiniz?
Hamileligin verdigi duygusallikla boyle dusundugunuzu umit ediyorum
Erkekler sevismeden 9 ay durabilir
Hamile oldugunuz icin aldatacak adam.zaten normalde de sizi aldatiyor demektir
Erkekler sandiginiz gibi seks olmadan yasayamayan canlilar degil merak etmeyin
Benim hicbir riskim olmadigi halde adam 9 ay elini surmedi bana bebege birsey olur korkusuyla
Kendinizi bosu bosuna korkutmayin , bebeginizi ve onun sagligini dusunun

Bence esin hamile hamile bunlari düşündüğünü bilse üzülür . google de arattigi sey cok normal. Cunku hamilelikten once onunda vücudunun aliskin oldugu cinsel duzen vardi. Birden kesilince bilincalti demekki ayagaa kalkmis.

Bizde hamileligin basindan beri sifir sex. Sifir adrenalin. Yasak vardi kanamam olmadigi halde hemde. Ve ikimizde paşa paşa bekledik hala da bekliyoruz.

40im cikali 7gun oldu. 47 gunluk anneyim yani . hala beklemedeyiz.

Eşim iyice iyilesmeye bak. Sen aci cektikten sonra bi anlami kalmaz dedi. Amabende de korku var acikcasi. Eskisi gibi olmayacak elbette. Aylarca uykudakaldik sonucta .

Bakalim daha kac gun beklicez ..

Ama aslında iyide oldu. Cunku adaptasyon sorunu yasayacagimi düşünüyordum .cok sukur bebegimizde bende uyum saglamaya başladık

Hic kasma kendjnj. Hamilesin diye aldatilmazsin .. Bide acele etme. Dogumdan sonra bemce 40 gun degil 2ay dinlendir vucudunu.

Ben hazir olmasamda vucudum hazir bunu biliyorum. Ama yime de bi sure dahabeklmeek en iyisi

Insallah bebeğin de sende saglikla asarsiniz dogum surecini.

Az kalmis 4ay dedigin hemen geçiyor inan. Bol bol resim cek. Yuruyus yap. Yürüyüş son ay cok faydali oluyoe. Eger normal dogum yapacaksan faydasini dogum da goreceksin.
Bi avazda kkavuşursun insallah melegine ❤

Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için yeni anne olan P Patatesim gÖz'ün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.Benim için bebek çok önemli Rabbim eksikliğini vermesin.Kuzenimden etkilendim sanırım .kuzenimin "hamilesin tamam da kocanı kaybedeceksin" ,kardeşimin de "aldatılmayı Göze alacaksın o zaman "gibi cümleleri korkuyu beni galiba ama yok tüm riskleri almaya değer evet,ne çok Kışı varmış benim gibi hamilelik boyu cinsellikten uzak olan.Rabbim korusun gözetsin hepimizinkini ..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için yeni anne olan P Patatesim gÖz'ün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.Benim için bebek çok önemli Rabbim eksikliğini vermesin.Kuzenimden etkilendim sanırım .kuzenimin "hamilesin tamam da kocanı kaybedeceksin" ,kardeşimin de "aldatılmayı Göze alacaksın o zaman "gibi cümleleri korkuyu beni galiba ama yok tüm riskleri almaya değer evet,ne çok Kışı varmış benim gibi hamilelik boyu cinsellikten uzak olan.Rabbim korusun gözetsin hepimizinkini ..
Inanamiyorum bunlari sana kardesin ve kuzeninin soyledi.ee kisi kendinden blir tabi boyle karektersiz kadinlara da boyle erkek duser.sen katiyyen boyle dusunme cok sig ve gerikafali dusuncesi bunlar.annesi sensen babasi da esin.sen hamilesin ve riskli gebrlik geciriyosn tek dusuncen bebegin olsun.hamile kadin aldatilir!!diye birsey yok aldatacak olan herzman yapar bu adam! lik meselesi.biraz kendimize saygi duyalim hem cocuk dogur hem seksi ol kocayi elinde tut!! Ne yani biz kolemiyiz o adamlarda bir insan evladi dimi.cinsel obje degiliz ki sonucta..kendimizi boyle gormeyelim koca elde tutulmaz karekteri varsa kendi durur zaten dimi..
Iko hamilelik gecirdim ilki cok riskliysi esim in giki cikmadi.sadece esine yardimci ol illa iliski sart mi.baba olmak kolay mi her adamdan baba olur mu hayirrrr malesefff..esinle paylas bunlari icine atma.aldatilmayi da kendine layik gorme sakin..erkeklerde sapik degil sonucta azicik sabretsinler..
Bebegini saglikla al kucagina sakin riske atma o cok kiymetli annesi..esine en guzel hediye o unutmaa

Inanamiyorum bunlari sana kardesin ve kuzeninin soyledi.ee kisi kendinden blir tabi boyle karektersiz kadinlara da boyle erkek duser.sen katiyyen boyle dusunme cok sig ve gerikafali dusuncesi bunlar.annesi sensen babasi da esin.sen hamilesin ve riskli gebrlik geciriyosn tek dusuncen bebegin olsun.hamile kadin aldatilir!!diye birsey yok aldatacak olan herzman yapar bu adam! lik meselesi.biraz kendimize saygi duyalim hem cocuk dogur hem seksi ol kocayi elinde tut!! Ne yani biz kolemiyiz o adamlarda bir insan evladi dimi.cinsel obje degiliz ki sonucta..kendimizi boyle gormeyelim koca elde tutulmaz karekteri varsa kendi durur zaten dimi..
Iko hamilelik gecirdim ilki cok riskliysi esim in giki cikmadi.sadece esine yardimci ol illa iliski sart mi.baba olmak kolay mi her adamdan baba olur mu hayirrrr malesefff..esinle paylas bunlari icine atma.aldatilmayi da kendine layik gorme sakin..erkeklerde sapik degil sonucta azicik sabretsinler..
Bebegini saglikla al kucagina sakin riske atma o cok kiymetli annesi..esine en guzel hediye o unutmaa
Yorumlarınız için teşekkür ederim Haklısınız tek Katılmadığım nokta kuzenimin ve kardeşimin karaktersiz oluşu ! O da Onlsrın düşüncesi katılsak da katılmasak da

günaydn kzlar benm kuzenm nisanda doğum yaptı. hamilelek boyunca nerdeyse ilşki olmadı yüzüysel olark tatmin ettiğini söylüyordu. oda cok sık değil. nisanda doğurdu bir hafta fln önce konuştuk hala olmamıştı lohusalık vs.. eşide aldatmadı öyle biri değil zaten üstüne titriyor bebek ikinizinde bebeği.

Bence sakin olun, sanki bu adamlar bekarken sürekli cinsel ilişki mi yaşıyorladı. O kendince bir çözüm bulur, arada sizde eşlik edersiniz, mesele yaptığınıza değmez, bunun icin de gidip aldatacaksa, zaten o adamdan hayır gelmez.

Bende 2.bebegime hamileyim. Oglumdada bundada esim kendisi istemiyor bebege bisey olur korkusuyla. Doktor bisey olmaz dedigi halde Yapmiyoruz. Bu sadece senin bebegin degil esinde sabir etmek zorunda anlayisli olmak zorunda. Benim Esim bendende pimpirikli vallahi.

Back
X