Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünya pis degil hanımefendi arkadaşınızın kocası pişmiş .Malesef öyle bir çırpıda silinip atılamıyor yalnızca benim eşim değil artık,çocuğumun da babası olacak inşallah.Bu Evliliği canlandırmak istiyorum Çocuğum mutlu bir aile içine girsin dşye daha o gelmeden babayla bağları zayıflatmak olmuyo..
işte insan okudukları duyduklarından etkileniyor.Benim bir iş arkadasım eşi hamileyken Arkadaşımın evini taşıyoruz orda kalıcam yalanıyla gidip başka bir kadınla iliskiye girmiş.Dünya çok pis artık.Ben de cidden 5.5 ayın 4.5 Ay'ı boyunca çok sıkıntı çektim yeni duruldum her şeye çok dikkat ediyorum eşim neyazıkki bunlardan rahatsız oluyo beni de geriyorsun diyo ama ne yapayım bugünüme şükür![]()
Geçen yıl eylül ayından bu yana kardeş modundayız. Doğuma gün sayıyoruz daha bunun lohusalık süreci var. İşin aslı adam ne durumda düşünmek zerre kadar umrumda olmadı. 9 aydır anası ağlayan benim, tutupta bunun derdine düşerse dünyayı dar eder üzerine boşarım.Herkese selam,
Sevgili kk hanımları canımı sıkan bir durum var fikirlerinizi merak ediyorum şöyle ki :
5.5 aylık hamileyim hamileliğim sıkıntılı başladı.leke Kanama yaşadım haftalarca,plasenta aşağıdaydı biraz yukarı çıkmış şükür.5.5 aydır eşimle iliskiye girmiyorum korkuyorum yasağım da vardı bu konuda.Doktora sordum iki hafts önce.Normalde sıkıntı olacağını sanmam şu an ama sen hassassın sen yapma dedi.Eşimin Telini karıştırmıştım geçrnlerde bir konuda araştırma yapmiş konu şu :"rüyalanmak orucu bozar mi ?"eşim için üzüldüm hamilelikle beraber Aramıza gerginlik de girdi cinsellik önemli ama bebeğime de ya bişey olursa korkum var.Daha Önümde 4 ay Artı lohusalığını var aldatılmak da istemiyorum eksik hissediyorum kendimi ve eşimin her hareketinden kıl kapar oldum.çok afedersiniz İlişkiye Girmeden yakınlaşmayı denedik ama eşim bundan tatmin olmadı gibi
Napsam kızlar kanamalı hamilelik geçirenler cinsellik konusunu ne yaptınız çok Tedirginim huzursuzum![]()
Inanamiyorum bunlari sana kardesin ve kuzeninin soyledi.ee kisi kendinden blir tabi boyle karektersiz kadinlara da boyle erkek duser.sen katiyyen boyle dusunme cok sig ve gerikafali dusuncesi bunlar.annesi sensen babasi da esin.sen hamilesin ve riskli gebrlik geciriyosn tek dusuncen bebegin olsun.hamile kadin aldatilir!!diye birsey yok aldatacak olan herzman yapar bu adam! lik meselesi.biraz kendimize saygi duyalim hem cocuk dogur hem seksi ol kocayi elinde tut!! Ne yani biz kolemiyiz o adamlarda bir insan evladi dimi.cinsel obje degiliz ki sonucta..kendimizi boyle gormeyelim koca elde tutulmaz karekteri varsa kendi durur zaten dimi..Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için yeni anne olan P Patatesim gÖz'ün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.Benim için bebek çok önemli Rabbim eksikliğini vermesin.Kuzenimden etkilendim sanırım .kuzenimin "hamilesin tamam da kocanı kaybedeceksin" ,kardeşimin de "aldatılmayı Göze alacaksın o zaman "gibi cümleleri korkuyu beni galiba ama yok tüm riskleri almaya değer evet,ne çok Kışı varmış benim gibi hamilelik boyu cinsellikten uzak olan.Rabbim korusun gözetsin hepimizinkini ..
Yorumlarınız için teşekkür ederim Haklısınız tek Katılmadığım nokta kuzenimin ve kardeşimin karaktersiz oluşu ! O da Onlsrın düşüncesi katılsak da katılmasak daInanamiyorum bunlari sana kardesin ve kuzeninin soyledi.ee kisi kendinden blir tabi boyle karektersiz kadinlara da boyle erkek duser.sen katiyyen boyle dusunme cok sig ve gerikafali dusuncesi bunlar.annesi sensen babasi da esin.sen hamilesin ve riskli gebrlik geciriyosn tek dusuncen bebegin olsun.hamile kadin aldatilir!!diye birsey yok aldatacak olan herzman yapar bu adam! lik meselesi.biraz kendimize saygi duyalim hem cocuk dogur hem seksi ol kocayi elinde tut!! Ne yani biz kolemiyiz o adamlarda bir insan evladi dimi.cinsel obje degiliz ki sonucta..kendimizi boyle gormeyelim koca elde tutulmaz karekteri varsa kendi durur zaten dimi..
Iko hamilelik gecirdim ilki cok riskliysi esim in giki cikmadi.sadece esine yardimci ol illa iliski sart mi.baba olmak kolay mi her adamdan baba olur mu hayirrrr malesefff..esinle paylas bunlari icine atma.aldatilmayi da kendine layik gorme sakin..erkeklerde sapik degil sonucta azicik sabretsinler..
Bebegini saglikla al kucagina sakin riske atma o cok kiymetli annesi..esine en guzel hediye o unutmaa