Çocuk tedavisine başlıyoruz 😘

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Merhabalar 3 senedir çocuğumuz olmuyor 2 düşüğüm var sadece hsg ve histeroskopiye girdim tedaviye başlamadan önce. Özele gidiyorum mecbur yarın adetin 3. Günü tedaviye başlicaz ama nasıl bir tedavi normal çatlatma iğnesi verip evde ilişki mi olacak yoksa hastane ortamında sperm enjekte mi edilecek sizler neler yaptınız yarın sorucam ama yinede fikir oluşsun kafamda . Bide özelde yaptıranlar ne kadara maal oldu ?

Size ne tedavisi olacağı söylenmedi mi? 🤦🏻‍♀️ Pdg ile tüp bebek yapmanız gerekiyordu sanıyorum.

Size ne tedavisi olacağı söylenmedi mi? 🤦🏻‍♀️ Pdg ile tüp bebek yapmanız gerekiyordu sanıyorum.
Aa evet pgt benim şehrimde yapılmıyor son olarak tüp bebek yapmadan diğer yollarla denicez ama nasıl bir tedavi türü söylemedi

Aa evet pgt benim şehrimde yapılmıyor son olarak tüp bebek yapmadan diğer yollarla denicez ama nasıl bir tedavi türü söylemedi
Saçmaymış yani böyle ilgisizlik olmamalı aşılama mı normal klomen tedavisi mi söylenmeliydi. Haddime değil ama buralarda para harcayacağınaza keşke pdgye gitseniz.

Back
X