çocuk yapmaktan korkuyorum :(

Bende aynı şeyi düşünüyordum.. Benim maddi olarak koşullarım tam.. Ama manevi olarak kendimi hazır hissetmedim.. Tam olarak hissetmeyeceğimi ve hiçbir zaman iyi bir anne olmamaktan korkarsan asıl iyi bir anne olursun dedi teyzem.. Şimdi gerçekten cesaretim var bu sözden sonra..

Evet Canım Çok Aradım ve buldum 2012 de açılmışken acaba çocuğu oldu mu merak ettim doğrusu :KK48:
konuyu hortlatmak yerine keşke biraz daha arasaydın, daha sonraki mesajlarında çocuğunun olduğunu görürdün

Öncelikle umarım herşeyi takmayı bırakırsınız :KK200: Bence çocuğa hiç bir zaman tam anlamıyla hazır olunmuyor sizle yaşıtım bir oğlum var Allahım bağışlasın dünyanın en güzel duygusu en farklı duygusu ilk öğrendiğimde bekliyordum ama o kadar olmıcağına inanmışım ki 2 test almıştım pozitif çıkınca eczaneye ordan da hastaneye gittim onaylatmaya :halay:(polikistik over sendromum vardı doktor sen istesen de olmaz senelerini alır dedi 3 aylık deneme sonucu oğluma hamile kaldım hamdolsun) şok içindeydim inanamadım hareketlerini hissedene ultrasonda iyice görene kadar düşerse diye korktum sonra doğum vs derken yattım kalktım varlığına şükrettim hiç hazır değilim çok erken oldu hani 1 seneden önce olmazdı derken hareketlerini hissedince daha çok farklı bişey olduğunu anladım şimdi 9.5 aylık oldu oğlum baba diyor anne diyor ama tam şekilde demiyo anneyi , babayı tam diyor:110: heryere oğlumla gidiyorum hava biraz iyi olsun parka götürüyorum maksat başka çocuklarda görsün o da eğlensin diye keşke diyorum daha önce olsaymış ama ilkten kocaman boşluğa düşmüştüm eee hamile kaldım ya şimdi diye sorup durdum kendime sonra Doğum olunca ee doğurdum ya şimdi diye sorguladım ama İnan’ın öyle güzel anne oldum ki kendime hayret ettim hiç bişeyden korkmadım soğukkanlı oldum o benimdi çünkü bana aitti en azından kendi kararlarını vermeye başlayana kadar bana ait kararları bile bu çok fazla sorumluluk ama bir o kadar da ona sarılıp koklayınca aşk demek hele artık kendi de sarılıyo aniden sarılıyor Allahım sen nasıl bir mucizesin diyorsun kendi kendine umarım çocuk sahibi olmak isteyen herkes olur :KK200:

Back
X