- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Öncelikle başınız sağolsun, Allah beterinden korusun. Buna karar verebilecek tek kişi siz ve eşinizsiniz. Kendinizi rahat hissettiğiniz yerde çok daha güzel çocuk büyütürsünüz.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Konunuzda tek problem eş ailesinin cahil olması bence. Onlarda 7/24 sizinle olmayacaklarsa sorun olmaz idare edilebilir. Ayrıca sınırlarınızı net çizdiğinizde emin olun çok üsteleyemiyorlar.Teşekkür ederim...
Eşim çocuk yapmamız gerektiğini, ikimizin sevgiyle ve emekle çok iyi anne-baba olabileceğimizi, illa bazı şeylerin olması için beklememizin doğru olmadığını düşünüyor ve benim hazır olmamı bekliyor. Ben de bir tık onun fikrine yaklaştım ama yine de acaba var içimde. Kolay bir karar değil çünkü...
Konunuzda tek problem eş ailesinin cahil olması bence. Onlarda 7/24 sizinle olmayacaklarsa sorun olmaz idare edilebilir. Ayrıca sınırlarınızı net çizdiğinizde emin olun çok üsteleyemiyorlar.
Türkiyeye dönüp rahat çocuk büyütmek miİnsanlar rahat çocuk büyütmek için ülke değiştiriyorlar artık. Çocuk sahibi olun olmayın bi şey diyemem ama tatilde gelip gördüğünüzden ibaret sanmayın ülkemizi lütfen
Burdan daha zor bir yer mi var yurdışı olarak burdaki pahalılıktan,vergilerden,zamlardan haberin yok galiba.
İkincisi maddi olarak yetemeyebiliriz diyosan bence hiç yapmayın, sadece çocuk isteniyo diye çocuk yapılmamalı bence önce ona ne verebileceksiniz ne sıkıntılar yaşayacak onlara bakın,hem size hem çocuğa eziyet olur yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?