- Konu Sahibi Birgariplik
istemiyorsanız olmaz zaten . çocuk olmasa bir çok kadın eşinide boşar :))) kirli don yıka kirli çorap yemek yap. :)) ilerde pişman olmazsınız, çocuk büyüdükçe sıkıntı ve masraflarda büyüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu dünyaya istenmeden getirilecek çocuktan daha kötü ne gelebilir bilmiyorum. Bence her insanın kendi tercihi herkes kendi kapasitesini biliyor. Huyunu, suyunu, sabrını vs vs.. önemli olan senin ne istediğin doktorunun değil. Kadın ne zaman isterse ne zaman hazır hissederse o zaman olması gerekiyor çocuğun. 5 çocuğu olanıda yadırgamam, çocuk istemeyenide. 2021 yılındayız yahu hele hele bir kadın doğum doktoru yani ilk defa sana denk gelmemiştir eminim onun daha açık görüşlü olması lazım10 yıllık birliktelik ve 1 yıllık evliliği tamamladık. Kendimi bildim bileli annelik içgüdüsü yok, böyle bir istek, arzu yok. Bunu hiçbir zaman paylaşmaktan da çekinmedim. Ailem, eşim ve onun ailesi farketmeksizin herkes en başından beri bilir. Anne olmam için hiçbir sebep bulamıyorum tek bildiğim hayatımın gayet neşe dolu olduğu, evimde 3. Bir kisi ve onun sorumluluklarını istemediğim, bir canlıya ömrümü, tüm sevgimi ve fedakarligimi adamak istemediğim, çocuklu yaşam şeklinin bana hep boğucu ve kısıtlayıcı gelmesi, eşimle kafamiza estiği gibi hareket etmemiz, çocuklara tahammulumun çok az olması vs vs aslına bakarsaniz sebep aramama bile gerek yok istemiyorum bu kadar basit neden bulmaya dahi gerek yok nasıl ki çocuk isteyen insanlara neden istiyorsun ki demiyorsak istemeyen de istemiyor . Aslında insanların çocuk düşünmüyor musun diye sormasından rahatsız olmuyorum tek rahatsızlığım sorularına karşılık çocuk istemediğimi söylediğimde öcü gibi davranmaları, hiddetlenmeleri ve muhakkak değiştirilmesi bir kararmışçasına saçma bir şekilde ikna etmeye çalışmaları. Gelelim asıl konuya devamlı takipte olduğum çikolata kistlerim var ve her iki yumurtalıktada cerrahi gerektirecegi öngörülüyor konu hakkında hekimimin muhakkak hemen çocuk yap ya da yumurtalıklarını doldur diye baskısi var Çocuksuz bir hayat ihtimali onun için ihtimaller dahilinde değil, hastalıklı bir düşünce olarak görüyor bunu ve öyle ki bazen tavırları da çok rahatsız edici oluyor. Peki çocuk yapmayıp sonra pişman olan keske yapsaydım diyen var mi aranızda?
Hemen niye 3 çocuk diyorlar değil mi?Bizim toplumumuzda sadece çocuk istemeyenler değil isteyenlerde tuhaf karşılanıyor. 3 çocuğum var, eşim 5 çocuğumuz olsun istiyor ben belki 1 tane daha olabilir diye düşünüyorum ama herkes şiddetle karşı çıkıyor.
Çocuk istemediğinizden emin iseniz pişman olacağınızı düşünmüyorum ama içinizde ufakta olsa bir acabanız var ise yumurta dondurma işlemi yaptırmanızda fayda var
Çocuğu olmayanların çocuk hasretini biliyorsunuzdur10 yıllık birliktelik ve 1 yıllık evliliği tamamladık. Kendimi bildim bileli annelik içgüdüsü yok, böyle bir istek, arzu yok. Bunu hiçbir zaman paylaşmaktan da çekinmedim. Ailem, eşim ve onun ailesi farketmeksizin herkes en başından beri bilir. Anne olmam için hiçbir sebep bulamıyorum tek bildiğim hayatımın gayet neşe dolu olduğu, evimde 3. Bir kisi ve onun sorumluluklarını istemediğim, bir canlıya ömrümü, tüm sevgimi ve fedakarligimi adamak istemediğim, çocuklu yaşam şeklinin bana hep boğucu ve kısıtlayıcı gelmesi, eşimle kafamiza estiği gibi hareket etmemiz, çocuklara tahammulumun çok az olması vs vs aslına bakarsaniz sebep aramama bile gerek yok istemiyorum bu kadar basit neden bulmaya dahi gerek yok nasıl ki çocuk isteyen insanlara neden istiyorsun ki demiyorsak istemeyen de istemiyor . Aslında insanların çocuk düşünmüyor musun diye sormasından rahatsız olmuyorum tek rahatsızlığım sorularına karşılık çocuk istemediğimi söylediğimde öcü gibi davranmaları, hiddetlenmeleri ve muhakkak değiştirilmesi bir kararmışçasına saçma bir şekilde ikna etmeye çalışmaları. Gelelim asıl konuya devamlı takipte olduğum çikolata kistlerim var ve her iki yumurtalıktada cerrahi gerektirecegi öngörülüyor konu hakkında hekimimin muhakkak hemen çocuk yap ya da yumurtalıklarını doldur diye baskısi var Çocuksuz bir hayat ihtimali onun için ihtimaller dahilinde değil, hastalıklı bir düşünce olarak görüyor bunu ve öyle ki bazen tavırları da çok rahatsız edici oluyor. Peki çocuk yapmayıp sonra pişman olan keske yapsaydım diyen var mi aranızda?
ama sonsuza kadar tatlı kalmayacak ki? ben de bu çok sevimliler diye çocuk yapanlara şaşıp kalıyorum. 1 sene bebeklik dönemi için değer mi. sizin için demiyorum, siz muhakkak iyi annelik yapabileceğinize inandığınız için çocuk sahibi olmuşsunuzdur ama o küçük gülüşü çok tatlı falan, bunlar argüman olarak kullanılmamalıBence hicbirsey onun gulumsemesi kadar tatlı değil![]()
Tabiki kalmayacak ileride sıkıntısı çok.ama sonsuza kadar tatlı kalmayacak ki? ben de bu çok sevimliler diye çocuk yapanlara şaşıp kalıyorum. 1 sene bebeklik dönemi için değer mi. sizin için demiyorum, siz muhakkak iyi annelik yapabileceğinize inandığınız için çocuk sahibi olmuşsunuzdur ama o küçük gülüşü çok tatlı falan, bunlar argüman olarak kullanılmamalı