- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 33
- Konu Sahibi Birgariplik
Eşimle tanışmadan önce sabahlara kadar gezerdim bazen eve gelmezdim müzikli ortamlar vs vs kızım olsa kızımın yapmasını istemediğim her şeyi yaptım. Evlenmicem asla dost hayatı yaşarım bu hayata bir kere geliyorum onda da hayatımı bir adama adayıp sabah akşam çocuk pışpışlayamam derdim. Sonra eşimle tanıştım 19 yaşımda o benden 7 yaş büyüktü. Sevmeyi öğretti bana sevilmeyi öğretti. Onunla büyüdüm. Onunla tanıştığım zaman evlenme isteği geldi içime asla gitmeyen. Hep dalga geçerdim evlilik için acele eden kızlarla. Kınadığım ne varda aynısını yaptım 
Evlendik 2 sene sonra. Sonra diyordum ki evlenirsem asla çocuk düşünmicem yurtdışları aktiviteler hobiler her şeyi yapıcam. Eşim çok istiyor bebek aklıma bir soktu bidaha da çıkmadı. Şuan düşünüp duruyorum yapsam mı yapmasam mı yaşım küçük vs. Zehiri bir kere verdi o anne olma isteği geldi 7/24aklımda. Görücez bakalım pişman mı oluyoruz ne oluyoruz
Eninde sonunda o bebişi yapıcam zaten er ya da geç anne olmak istiyorum çünkü. Yaşım geçmeden olayım da bari sabrım ve enerjim yerinde olsun