Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu çocuk yatağı

ben çocuğum olursa odasını montessori ye göre düzenleyeceğim siz de araştırabilirsiniz
 
bu arada odasını ayırmak için erken değil, 12. aydan sonra ayırmayı öneriyoruz
 
Bu gosterdiginiz resimlerde yatak direkt yerle bitisik, kışın usumez mi cocuk? Ne de olsa yer soğuk. Evde tam onun boyuna uygun dosek var onu yapalim dedim ama esim usuyebilir kışın dedi.
Altı beton olmadıkça ve uyku tulumuyla uyursa eviniz de çok soğuk olmuyosa ben sorun olacağını düşünmüyorum. Montessori eğitimini biliyor musunuz, Maira Montessori çocuğun ebeveynden bağımsızca erişebileceği bir yatakta yatması gerektiğini savunur.
 
bu da başka bir alternatif montessori yatağı
 

Eklentiler

  • pr_01_852_max.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 4.287

Biliyorum duymuslugum var. Zaten su an dusundugum tum alternatifler kendinin cikabilecegi yukseklikte. Zaten tüm oyuncaklari elinin altinda. Bizim dolaplarimiz da keza:)
 
K Katze bu gönderimizden sonra ne yaptınız? Kızıma düşünüyorum Montessori tipi oda fakat şu an benimle olduğundan oyun odası Havası vereceğim.yine de yorgandan yumuşak bir köşe yapacağım.yatar oturur...yerle çok yakın istemiyorum.çocuk karyolası mı alsam da diyorum ileride.ama gardrobu yok alırsak takım alınır.onu da babasının gözü büyüyen beşiklerde...gardrop alınırsa otomatik alınabilir Beşik de...ne yapacağımı şaşırdım.
 

Yükleyemedim ikeanın ters çevrilebilen karyolasını çok beğeniyorum ben öyle bir şey alabilirsiniz. Kaç yaşında çocuğunuz
 
Montesori yataklar çok kullanışlı tavsiye ediyorum. Biz de kızıma Montesori yatak kullandık içine de Pukka'nın çocuk yatağını aldık solvent vs. içermiyor.
 
Ben ikeanin uzayabilen yatağından aldım benim kızında ozaman oglunuzla aynıydı hiç düşmedi alçak zaten yatak şimdi 33 aylık kizim tavsiye ediyorum çok memnunum
 

Benzer Konular

Yorumlar
0
Görüntüleme
6K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…