çocuk yüzünden eşiyle tartışan varmııııı

sbelll

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
11
0
6
35
Amasya
4 yıllık evliyim 1 oğlum var ve çok yaramaz çoğu zaman vakit ayıramıyoruz eşim ona kızınca ben eşime çok kızıyorum
ve sonra o bana kızıyor ve biz küsüyoruz bu durumda ne yapmak gerekli bilemiyorum sanki oğluma sadece ben kızabilirim :50::50::50::50::50::50:

4 yıllık evliyim 1 oğlum var ve çok yaramaz çoğu zaman vakit ayıramıyoruz eşim ona kızınca ben eşime çok kızıyorum
ve sonra o bana kızıyor ve biz küsüyoruz bu durumda ne yapmak gerekli bilemiyorum sanki oğluma sadece ben kızabilirim :50::50::50::50::50::50:
yanlış....çocuk için birbirinizle tartışmayın küsmeyin,değmez..zamanı gelince anlarsın..

yanlış ama kendimi kontrol edemiyorum ilk çocuk belkide ondandır bilemiyorum
ilginize teşekkürler

aynı şeyi bende hissediyorum.eşim benden daha yumuşaktır çocuk konusunda,öyle bağırıp çağırması falan asla olmaz,olmamalıda zaten.ama bazen sesinin tonunu yükseltse sinirleniyorum.sadece sizden farklı olarak bunu tartışma konusu yapmıyorum.içimde yaşıyorum geçiyor.bence sizde öyle yapın,tartışılıcak bişey değil,değmez.tabii kızma dediğimiz şeyin dozunu kaçırmıyosa:20:

ben içimde tutamıyorum hiç birşeyi bu huyumuda hiç sevmiyorum sırf bu konu değil her konuda içime atıp içimde yaşayamıyorum hiç bir şeyi... aslında sizinki en doğrusu bazen susmak gerek :):1::1:

aynı sorun bendede var sadece ben kızabilirmişim gibi eşim çok sakindir arada yapma kızım desede üzülüyorum kızıma hemen neyaptı şimdi kızım diye başlıyorum :52:

kociş artık korkuyo bişey demeye aşkım kızımıza söylermisin onu yapmasın diyor :51:

aynı şeyi bende yaparım ama tartışmaya dönmez konu:1:
ben akşama kadar sabrediyorum adam 3-4 saat idare edemiyor:27:
bazen bagırmasada bana bagırdı gibi gelir bende eşime kızarım ne bagırıyon diye:9: o da kim ben mi diye başlar
ama şöyle bişey varki kızımda çok yaramaz hiç yerinde durmaz babası kapıdan girer girmez bunaltmaya başlar:6:

bizde öyleyiz tatlım mesela en basitinden oğlanın burnu aktığı zaman kıyamet kopar sen hasta ettin diye...ahh ahhh

Back
X