Çocuk

Karadeniz6116

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
32
16
88
28
Kızlar biraz uzun olacak ama 2 senelik evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmadı doktora gittik eşime ilk once azosperm tanısı kondu 1 ay sonra tekrar başka bir yere gittik eşimin sonuçlarının düzeldiğini söyledi ve vitamin verdi . Sizden rica etsem bizim için dua eder mısıniz ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bundan once yaşadıklarımı dert sanırdım bu günlerimize şükür nolur benim için de dua edin

Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla. Zor olsa da stresten uzak durmaya çalışmalısınız çok önemli bir faktör. Umutsuzluğa hiç kapılmayın olmaz denilenlenlerin olduğu neler gördü bu gözler. Rabbim ol der ve olur. Elinizden geleni yapıp tevekkül etmek gerek. Allahım tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli Bebişler nasip etsin sizinle birlikte tüm isteyenlere.

ALLAH razı olsun gerçekten düşünmemeye çalışıyorum ama çok zor kimseye anlatamadığım için defter yaptım ALLAH nasip eder de olursa ilerde okusun diye çok şükür şimdi herşey normal çıkıyor sabır zamanı

Benimde stresden olmuyordu akisina biraktim suan 4 aylik hamilexim.Allah bu mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine sana ve tum isteyenlere tez vakitte hayrli evlat nasip etsin insallah

Bende senin gibi bebis hasreti cekiyorum canim benimde uc sene oldu iki defa kimyalsal gebelik yasadiktan sonra bu ayin 12sine miyom ameliyati olacam insallah.Allah im bizlerede anne olmayi nasip Eder insallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmadan sürekli aklımda çok istiyorum artık eşimin her ay o bekleyişi beni gerçekten çok üzüyor
Yapmayin! Tonlarca cift bu sebepten senelerce cocuk sahibi olamiyor! Kuzenim 6 yil cocuk icin ugrasti, asilama vs, en son tup bebek yapilacak dediler, aman napiyim tup bebek tutar artik herhande diye saldi, tedaviye baslamak icin hstaneye gittiginde hamile oldugunu ogrendi.

Şimdi sana aklindan çıkar diyeceğim aman bu kadın ne söylüyor diyeceksin

Sayisiz tedavinin ardından umudumu kestigim ay hamile kaldım

Allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin insaallah.

Bende senin gibi bebis hasreti cekiyorum canim benimde uc sene oldu iki defa kimyalsal gebelik yasadiktan sonra bu ayin 12sine miyom ameliyati olacam insallah.Allah im bizlerede anne olmayi nasip Eder insallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Aminn inşallah RABBİM isteyen herkese nasip etsin

Rabbim dilerim kucağınızı doldursun.
Hakeden hasretle bekleyen nekadar anne baba varsa inşallah bu mübarek ayda yüzlerini güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…