Çocukça bir yalan... o kadar saf mıyım :)

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
İyi akşamlar arkadaşlar

Erkek arkadaşımın çok aptalca bir yalanını yakaladım sanırım. Henüz emin değilim. Yarın görüştüğümüzde telefonuna bakmam gerek emin olmam için ama yüzde 99 yanılmıyorum bence.

Geçenlerde facebooktan eskilerden bir kız mesaj atmış, görüşelim falan demiş. Bana kendisi anlattı laf arasında. Daha önce de bu tarz bir iki olay yaşamıştık. İşi gereği facebook ve instagramda çok takipçisi var. Eski yeni fark etmez ulaşmak isteyen ulaşabilir, bunu kısıtlayamam ya da bununla uğraşamam. Aldatacak olsa zaten sosyal medyaya gerek yok, işinden dolayı gayet canlı canlı yapabilir. Daha önce kızların mesajlarını gördüğüm oldu, o gördüğümü bilmiyor, ve beni rahatsız edecek hiçbir şeye rastlamadım.

O hün herhalde regl günüme denk geldi sinirliydim biraz, bu hep böyle mi devam edecek sıkıldım bu mesajlardan diye biraz çıkıştım. Haklısın facebookta seninle ilgili hiçbir şey yok, ben ilişki durumumu ilişkisi car yapayım en iyisi dedi. Sesimi çıkarmadım. Baktım yapmış. Amaaaa... sonradan fark ettim ki o ilişki durumunu sadece ben görebiliyorum!!! Hangi bilgiyi ya da gönderiyi kimin görebileceğini facebookta ayarlayabiliyoruz ya aklınca beni kandıracak!!! İnanılmaz çocukça ve berbat bir durum.

Çok sinirlendim çünkü bunu ondan ben istemedim, hem kendimce böyle bir çözüm sunup hem beni kandırıyor olması beni çok soğuttu. Hala emin değilim ama yarın şüphelerimin doğru olduğunu görürsem nasıl tepki vermeliyim? Telefonuna baktım diyemem, konuyu bir şekilde nasıl açıp büyük ihtimalle ayrılıkla noktalayayım? Çünkü gördüğümde sinirden kilitlenip ne diyeceğimi bilemeyeceğim.

Sizi kandırması çok çocukça gerçekten.
İstediği tepkiyi versin, siz eminseniz yüzüne vurun,sandığı kadar aptal olmadığınız görsün.
Yüzüne vurucam da telefonuna baktım gizlice diyip kendimi küçültmek istemiyorum.

Neden ilişkisi olduğunu gizlemek istiyor ki??

Masum ya da değil diyemem. Ama ters giden bişeyler olduğu kesin.

Hiç güven vermiyor.
Hiçbir fikrim yok açıkçası. İnstagramda sürekli hikayede ikimizin foroğraflarını paylaşır falan beni saklamaz. Şaşırdım açıkçası çünkü saklamak isteyen bunu yapmaz ama orasını düşünmüyorum. Ortada yalan var bu yeterli.

Ortak arkadaşlarınız yok mu?
Ayarı size özel yaptıysa arkadaşlarınızdan görünmemesi lazım.
Ordan gördüm dersiniz olmaz mı

Birde sahte face açmak o kadar zor olmasa gerek. Açık takibe alın bakalım yada başkasından girip bakın ilişki durumu nasıl görünüyor?
Arkadaşlarım görebiliyor olarak ayarladım dedi. Öyle ayarladıysa yalan söylemiş sayılmaz o zaman sorun yok ama sahte face açmakla uğraşmaktansa yarın telefonuna bakmak daha kolay geliyor 10 saniyemi alır en fazla.

Ortak arkadaşlarınız yok mu?
Ayarı size özel yaptıysa arkadaşlarınızdan görünmemesi lazım.
Ordan gördüm dersiniz olmaz mı
Ortak arkadaşımız az var, hepsi de aslında onun arkadaşları dolayısıyla soramıyorum o kadar samimiyetim yok hiçbiriyle.

Şüphelerinizin doğruluğunu nasıl anlayacaksınız? Doğru çıkarsa ve ayrılmaya karar verirseniz "boşuna güvenmişim sana" diyip pat diye ayrılın, düşünsün dursun nasıl yakalandığını o da :işsiz:

Belki ilişkisi var diye sosyal medyada belirtmeyi gereksiz görüyordur.ayrılınca yoka çevir, olunca yine değiştir falan..

Arkadaşıma senden bahsettim..benim şarjım bitince onun telinden sayfana baktık..ilişki durumun görünmüyordu de..

Amann direkt senden sıkıldım görüşmek istemiyorum de şok olsun:)

Şüphelerinizin doğruluğunu nasıl anlayacaksınız? Doğru çıkarsa ve ayrılmaya karar verirseniz "boşuna güvenmişim sana" diyip pat diye ayrılın, düşünsün dursun nasıl yakalandığını o da :işsiz:
Onun telefonundan facebook ayarlara girip o bilgiyi kimlere görünür yaptığına bakıcam.
Evet aslında sonunda ayrılıcaksam bu bilgiyi nerden edindiğimi de söylememe gerek yok. Kafam çok karışık bunu düşünemedim!

İlişkisini gizleyen erkeklerden hiç hoşlanmam.Vardir yediği bir haltlar..açıkça sor ve öyle ise ayrıl boşver başka adammi yok
İşte instagramda hiç gizlemiyor hatta o bana derdi sen niye benimle birlikte story paylaşmıyorsun diye. O yüzden şaşırdım. Bi de gizlemek isteyen adam durduk yere ben ilişki durumumu güncelleyeyim en iyisi niye desin? Bu derece sinsi miymiş şok oldum!

Back
X