İyi akşamlar arkadaşlar
Erkek arkadaşımın çok aptalca bir yalanını yakaladım sanırım. Henüz emin değilim. Yarın görüştüğümüzde telefonuna bakmam gerek emin olmam için ama yüzde 99 yanılmıyorum bence.
Geçenlerde facebooktan eskilerden bir kız mesaj atmış, görüşelim falan demiş. Bana kendisi anlattı laf arasında. Daha önce de bu tarz bir iki olay yaşamıştık. İşi gereği facebook ve instagramda çok takipçisi var. Eski yeni fark etmez ulaşmak isteyen ulaşabilir, bunu kısıtlayamam ya da bununla uğraşamam. Aldatacak olsa zaten sosyal medyaya gerek yok, işinden dolayı gayet canlı canlı yapabilir. Daha önce kızların mesajlarını gördüğüm oldu, o gördüğümü bilmiyor, ve beni rahatsız edecek hiçbir şeye rastlamadım.
O hün herhalde regl günüme denk geldi sinirliydim biraz, bu hep böyle mi devam edecek sıkıldım bu mesajlardan diye biraz çıkıştım. Haklısın facebookta seninle ilgili hiçbir şey yok, ben ilişki durumumu ilişkisi car yapayım en iyisi dedi. Sesimi çıkarmadım. Baktım yapmış. Amaaaa... sonradan fark ettim ki o ilişki durumunu sadece ben görebiliyorum!!! Hangi bilgiyi ya da gönderiyi kimin görebileceğini facebookta ayarlayabiliyoruz ya aklınca beni kandıracak!!! İnanılmaz çocukça ve berbat bir durum.
Çok sinirlendim çünkü bunu ondan ben istemedim, hem kendimce böyle bir çözüm sunup hem beni kandırıyor olması beni çok soğuttu. Hala emin değilim ama yarın şüphelerimin doğru olduğunu görürsem nasıl tepki vermeliyim? Telefonuna baktım diyemem, konuyu bir şekilde nasıl açıp büyük ihtimalle ayrılıkla noktalayayım? Çünkü gördüğümde sinirden kilitlenip ne diyeceğimi bilemeyeceğim.