Çocukken tacize uğramak...

Bunu onaylamadım kesinlikle daha önceki yorumlarımda da annesine anlatmasını gizlice babaya belli etmeden şikayet etmesinide söyledim buna bizzat şahit olan da sensin... sırf konuşmak için konuşmayn...
Verdiğiniz öneri de normal değil ki
Aman her neyse ya he

Evli mi cocugu var mı?cocugu varsa onları bile taciz ediyor olabilir
Baska cocuklara da mutlaka yapıyordur
Lütfen bu durumu daha fazla saklamayın gerektiği cezayı almasını saglayın

Direkt polise kendiniz gidin ve şikayet edin.polisler goturdukten sonra durumu aileye acıklayın.
Öncesinde kavga dovus cıkmasını istemediğiniz için boyle düşündüm
Yok evli değil zaten deli kılıklı bir şey, olsa ederdi gerçekten...
Yok saklamicam demin erkek arkadaşımla da konuştum ondan da biraz öğüt aldım bana destek oluyor ondan güç alıyorum bana ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verdi. Ona cezasını çektiricem, ben söyledikten sonra belki başkasına da yaptıysa ortaya çıkar inşallah.
bakalım neler olacak inanın içim kıpır kıpır sanki çok az kaldı kurtulucam bu düşüncelerden..
yorumunuz içinde teşekkür ederim :)

Evet haklısınız :KK43: İnşallah yapmamıştır ama babama bir şey olursa sonuçta kardeşi ve bi anlık öfkeyle neler olacağını bilemeyiz :KK43: hep korktum bu yüzden.. Zaten bir çocuğun ben şikayet etmedim diye benim yaşadıklarımı yaşayacak olma düşüncesi bile beni delirtiyor ama ne yapıcam ne edicem tam olarak bilemiyorum
erkek arkadaşım söyle aileni başkalarını düşünme bir şey olmaz diyo o bi sapık ve hala senin yakınında diyip duruyor :KK43:
O kendi öz kardeşim kızı diyip size dokunmamazlık yapmadı da siz babamız amcanıza birşey yapar diye mi korkuyorsunuz. Yaparsa yapsın! Pislikler yaptıkça namuslulara yaşamak dar oldu resmen

Yok evli değil zaten deli kılıklı bir şey, olsa ederdi gerçekten...
Yok saklamicam demin erkek arkadaşımla da konuştum ondan da biraz öğüt aldım bana destek oluyor ondan güç alıyorum bana ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verdi. Ona cezasını çektiricem, ben söyledikten sonra belki başkasına da yaptıysa ortaya çıkar inşallah.
bakalım neler olacak inanın içim kıpır kıpır sanki çok az kaldı kurtulucam bu düşüncelerden..
yorumunuz içinde teşekkür ederim :)
Bu deli kılıklı ile sizi niye yanlış bırakıyordu aileniz, eş dost akraba hiç mi biri uyanmadı

Tacize uğradığı kişi tarafından sustugu için tekrar tacize uğramasından bahsediyorum

Biri tarafından 5 sene boyunca tacize uğramak
5 sene susuyorsan bu benim başıma niye geldi diye 1O sene sonra aglarsan olmaz diyorum
Sus demek sessiz kal demek köstek olmaktır ben aksine yaşadım sessiz kalmayın korktugunuz gibi değil diyorum

Annem evde yokken bana saldırırsa diye korkan kadına susma susarsan tecavüze ugrarsin diyorum.
Cımbızla lafı seçip cevirmeyin siz kendi işinize bakin

Ayrıca hakettin demedim!!!!!!!!!!!! Hakettiniz de demedim hakediyorlar da demedim doğru okuyun!!!!!! sussaydim haketmis olurdum dedim çünkü durumum farklıydı

Kalbiniz kötü sizin içiniz kirli yazık
Aynen iade ediyorum.. kötü kirli kalpli olan kim belli oluyor bencede.. siz kendinizi sussaydınız haketmiş olarak sayın...
Ama bunu hiç bir çocuk haketmez ne olursa olsun.. iyi geceler...

başka çocuklara yapmadığı ne malum. bence takibe alın hal ve hareketlerini. başka çocuklara yapma ihtimali her zaman var.
Evet öyle bilmiyorum yapıyorsa da gizli yapıyordur :( ve çocuklarla çok haşır neşir
Artık durmicam kararımı verdim en kısa sürede ona cezasını bildirem herkese söylicem bilsinler umrumda değil bana bir şey olmadıysa kimseye olmaz....

Verdiğiniz öneri de normal değil ki
Aman her neyse ya he
Okuduğunu anlamıyor ki
Tacize uğrayan haketmistir demişim öyle diyor düşün.... Kime ne anlatirsan anlat senin anlattigin onun anladığı kadar işte... Yapacak birşey yok malesef

Okuduğunu anlamıyor ki
Tacize uğrayan haketmistir demişim öyle diyor düşün.... Kime ne anlatirsan anlat senin anlattigin onun anladığı kadar işte... Yapacak birşey yok malesef
Biz sanki konu sahibini suçluyoruz. Konu ne kadar saçma sapan yerlere geldi.
Bana "bazen susmak gerek" diyen kişi bu.
Yok galiba gerçekten..

Gücüm yok deniyor malesef. Herkesin aile hayatı bir değil. Hele bi yorum okudum az önce alıntılayıp polemige giresim yok. Sussam başıma geleni haketmiş olurdum susmak bencilliktir denmiş. Beni o kadar derinden üzdü ki.

Bazen susmak gerekli oluyor. Hele de cocuksan sustuysan 10 yil sonra çıkıp konuşmak hiç kolay değil.

10 yil boyunca en yakın akraban tarafından tacize uğrayıp susmak o akrabanin aile icinde goklere çıkartılmasını izlemek annenin babanin o akrabayla oturup çay icmesini yemek yemesini izlemek ancak yaşamakla anlaşılır.

Konu sahibi umarim destek alır bi şekilde yolunu bulur anlatır ailesine. Ama burda konuşurken de anlatamayan insanları uzmenin kırıcı konuşmanın manası yok ben bunu demeye çalışıyorum.

Siz iyi niyetli olabilirsiniz muhakkak oylesinizdir hatta ama yine de hassas bi konu konuşurken dikkatli konuşmak kalp kirmamak lazim bence.
Gerçekten çok anlayışlısınız sanki herşeyi yaşadıklarımı tek tek söyleyebilirsiniz gibi aynen öyle oldu, yorumunuz için teşekkür ederim diğerlerinin dediklerini boşverin bakın ben sizin iyi niyetle söylediğinizin ve güzel yorum yaptığınızın farkındayım
Size şunu söyliyim karar verdim artık anlatıcam aileme gerekirse babama söylemeden tedbir olarak belkide ama ona bir şeklinde yaptığının cezasını çektiricemm...

Yaşadığın kolay birşey değil söylemelisin annene babana anlatmalısın ki bilsinler Herşeyi başka çocukları da korumuş olursun hem . Yardım da al ilerde evlilik hayatında sorunlar yaşayabilirsiniz bu durumdan dolayı
Evet hemde hiç değil.. Anlatıcam birilerine artık kararımı verdim erkek arkadaşım sağolsun bana çok destek oluyor onun sayesinde de şimdi diyorum bir şekilde ona yaptığının cezasını çekricem.. Geç oldu biraz ama olsun daha fazla beklemicem..

Evet hemde hiç değil.. Anlatıcam birilerine artık kararımı verdim erkek arkadaşım sağolsun bana çok destek oluyor onun sayesinde de şimdi diyorum bir şekilde ona yaptığının cezasını çekricem.. Geç oldu biraz ama olsun daha fazla beklemicem..
Bekleme asla canım böyle canileri ifşa etmek gerek deşifre etmeyerek onlara iyilik yapıyoruz aslında

Bende küçükken tacize ugrarım. Babamın dükkanında biri çalısıyor Du. O aralar dokunmak telefon yeni çıkmıştı. Babamın elemanı da beni bir ormana götürdü gel gezelim diye. Bana telefonunu verdi ben oyun oynuyordum sonrasını hatırlamak bile istemiyorum
:( Allah yardımcımız olsun, sende bi psikolojik destek al bence ben alıcam en doğrusu bu çünkü..

Peki şöyle yapabilirmisin karakola imzasiz bir mektup gonderip hic degilse bu konunun arastirilmasuni istesen.Bir sey cikmaz ama en azindan milletin kafasin da bir suohe uyanir ve tetikde olur herkes.Yada aileye bir mektup amcanin sapik olduguyla ilgili.
Evet güzel fikir ama pasif gibi.
Yani kararımı verdim bir şekilde ona bunun cezasını çektiricem, söylicem aileme belki babama demeyiz..

Biz sanki konu sahibini suçluyoruz. Konu ne kadar saçma sapan yerlere geldi.
Bana "bazen susmak gerek" diyen kişi bu.
Yok galiba gerçekten..
Ne diyorsun sen.. ben kimseye bu konularda bazen susmak gerek demedim dememde iftira atma.....

Canım belli ki amcan olacak insan.müsveddesi seni korkutmuş babana birşey olmasından korkuyorsan ilk önce emniyete git şikayetçi ol sonra da ailene anlat en azından babanı suça düşmek Ten korumuş olursun ama mutlaka anlat ki başkalarının da hayatını karartmasaina izin verme canım benim :KK43:
Evet anlatıcam tam olarak ne yaparak başlayacağımı bilemiyorum şimdilik ama öncelikle psikologa danışmayı düşünüyorum, gidemezsem de kendim bir yolunu bulucam Allahın izniyle... Ona yapyıklarının cezasını çektiricem.

Insallahla,olmaz o is bakin bi de cocuklarla yakin diyosunuz tabiki yapmaya devam ediyor ve sustukca da devam edecek, elinizden geleni yapin sikayet ailenin duymasi cok korkutuyorsa en azindan mahallede bi dedikodu yayin kapisinin onune yazsin nisainiz millettin midesi bulanir, gozu acilir da cocuklarina daha iyi sahip cikar.
Evet en çokta diğer çocuklar için yapıcam bunu İnşallah başkalarına böyle bir şey yapmamıştır :( yaptıysa da zaten benden cesaret alarak onlarda ortaya çıkacaktır..
İnşallah en kısa zamanda haledicem.

Bekleme asla canım böyle canileri ifşa etmek gerek deşifre etmeyerek onlara iyilik yapıyoruz aslında
Aynen öyle halledicem İnşallah, hatta erkek arkadaşıma kalsa hemen söylemem lazım ama enine boyuna düşünücem ve psikolojik yardım alıcam..

:KK43: Allah yardımcımız olsun, sende bi psikolojik destek al bence ben alıcam en doğrusu bu çünkü..
Allah zaten cezasını verdi hep süründü. Çok sükür ben iyiyim ama psikolojik olarak ama gelir aklıma arada hatta gecelerde geldi aklıma tesadüfe bak onun üstüne sen konu actın

O kendi öz kardeşim kızı diyip size dokunmamazlık yapmadı da siz babamız amcanıza birşey yapar diye mi korkuyorsunuz. Yaparsa yapsın! Pislikler yaptıkça namuslulara yaşamak dar oldu resmen
Aynen öyle artık bu şekilde düşünmicem sanırım hep utandığım korktuğum için böyle bir düşünceyi aklıma yerleştirmişim
Artık kararımı verdim anlatıcam herkese.. Cezasını çeksin o hastalıklı ruhh...

Back
X