Çocukken tacize uğramak...

Evet haklısınız :KK43: İnşallah yapmamıştır ama babama bir şey olursa sonuçta kardeşi ve bi anlık öfkeyle neler olacağını bilemeyiz :KK43: hep korktum bu yüzden.. Zaten bir çocuğun ben şikayet etmedim diye benim yaşadıklarımı yaşayacak olma düşüncesi bile beni delirtiyor ama ne yapıcam ne edicem tam olarak bilemiyorum
erkek arkadaşım söyle aileni başkalarını düşünme bir şey olmaz diyo o bi sapık ve hala senin yakınında diyip duruyor :KK43:
çok haklı

Benim kızım olsan seni döverdim. Bana anlatmadığın için!! Annelik yapamamışım, kızım zordayken bana koşmamış diye kahrolurdum. Seni dövdükten sonra da gidip kayınbiraderimi bilmem naapardım.

:KK43:

Tebrik ederim, tam da çare arayan ve istismar psikolojisindeki bir insana yapılacak bir yorum yapmışsınız, bravo.

Konu sahibi lütfen susmayın, aileniz yobaz mı? Neden korkuyorsunuz? Sizi suçlasalar da suçlu siz değilsiniz bunu biliyorsunuz değil mi?

Sana yapılan şey kötü değil mi?
Senin hayatın yok mu?
Sen insan değil misin?
Üstelik çocukken yapmış sana bunu!!!!
Tabi ki ortalık karışacak, tabi ki baban delirecek!
OLMASI GEREKEN BU!!!!!!
OLMASI GEREKEN TÜM SÜLALENİN HATTA MAHALLENİN AYAĞA KALKMASI!!!!!!
Korkma!
Polis var, savcılık var tüm yasalar senden yana!
Başka yavruların günahına girmesine izin verme!
Haklısın gerçekten şuan gözyaşlarımı tutamadım nasıl yapıcam tek başıma yapamam amaa :(

Şu an kaç yaşındasınız? Bunu sadece buraya yazmak yaşadıklarınızı ve de başka insanların yaşayacaklarını engellemeyecek malesef. Sizin bu adamla bir hukuk mücadelesine girmeniz gerekiyor başka bir şey değil. Babanızı karşınıza alıp düzgünce anlatacaksınız ve babanıza da bir şey olmayacak aksine olacaksa o adiye olacak. O nasıl buna cesaret ediyorsa sen de bunu cesaretle söyleyebilirsin.

Dövmek mi bakın hep böyle düşünceler yüzünden işte.. Çocuktum bilmiyorum sonradan da anlatamadım :KK43: evet babamın elimden bir kaza çıkar kötü şeyler olur diye anlıyor musunuz?
Size bir şey anlatayım.. Biz küçüktük o zamanlar arkadaşımla oyun oynardık bu yine o pis davranışını yapmaya başladı ve arkadaşımda gördü sonra annesine söylediği için benim annemin de kulağına çalınmıştı
Sonra annem beni sıkıştırdı cimcirdi böyle bir şey doğru mu var mı diye bak baban duyarsa ben karışmam tarzı bir şey dedi tam hatırlamıyorum korkuyordum ve sıkıştırarak anlattırmaya çalıştı daha çok korktum....
Şimdi daha çok üzüldüm işte.. annenin yaklaşımı beni hayattan soğuttu.

Tebrik ederim, tam da çare arayan ve istismar psikolojisindeki bir insana yapılacak bir yorum yapmışsınız, bravo.
Yorumum hakikaten densiz bi yorum olmuş. Ailelerin çocukları suçlayabileceği, arkalarında durmayabileceği gerçeğini unutmuşum.

O niyetle yazmadım tabi ki. Ailem beni “ne olursa olsun arkandayız” diyerek büyüttü. Ben de öyle yetiştirmek istiyorum kendi evladımı. Böyle bir şeyi benden saklasa, aklımı oynatırdım. Doğrusu bu.

Haklısın gerçekten şuan gözyaşlarımı tutamadım nasıl yapıcam tek başıma yapamam amaa :KK43:

Tek başına değilsin. Ailede sizi seven kimse yokmuş gibi davranıyorsunuz!
Oysa neden daha önce söylemedin diye kızacaklar size!
Annenize anlatın. Ama sakın anlattığınız kişilerin size 'sus ortalığı karıştırma, sen yanlış anlamışsındır, babana söyleme' vs demesine izin vermeyin.
Babanızla paylaşın lütfen tutma içinde!

Öncelikle onunla asla ama asla görüşmek zorunda değilsin. Buna zorunda olduğunu kim söyledi sana!
Sakın bir daha o adamla görüşme sakın.
Ve kesinlikle annene babana, hatta çocuklarına, torunlarına anlatmalısın.
Kavga mı çıkacak, küslük mü olacak, ortalık mı karışacak..
ZATEN OLMASI GEREKEN BU!!!!!!
Babanı yada anneni al şöyle güzel ve sakin bir yere gi ve babana de ki;

'Baba-anne, yıllardır benim içimde taşıdığım, üstesinden gelemediğim bir şey var. Ve ancak bana sen yardım edebilirsin. Artık içimden atamıyorum bunu anlatmam lazım. Ben küçükken amcamın cinsel istismarına uğradım ve 15 yaşıma kadar sürdü (sizin uğradığınız taciz değil, cinsel istismar önce bunu doğru bilelim) Ben korkumdan ve size bişey yapacağından korktuğumdan söyleyemedim. Yıllarca içimde tuttum ama artık taşıyamıyorum. Bu ortaya çıktığında bana iftira atacağından korkuyorum ama söylemek zorundayım. Bana yardım et' diye anlatın.

Eğer gerçek anne-baba ise dünyayı o adama dar ederler. Ama 'aman düzen bozulmasın, sen yanlış anlamışsındır, amcandır olmaz, sen bişey yapmışsındır, yediğin naneleri amcana atma' vs söylerlerse de Allah o ana-babanın cezasını versin.!!!!

Bırak ortalık karışsın. Anne babanın tek görevi seni korumak bunu sakın unutma sakın!!!!!
Lütfen anlat susma!!!!
Yok asla görüşmem ama pencereden bakınca bile suratını görüyorum sesini duyuyorum o hastalıklının
Evet ortalık karışacak biliyorum işte kan falan çıkar diye korkuyorum, cesaret edemedim hiçbir zaman :(
İşte küçükken de bundan korktum babam hadi amcandır olmaz öyle bir şey sen uyduruyorsun dese o zaman hiç kaldıramayabilirdim..
Anlatmak istiyorum ama tek başıma yapamam :(

Küçüktüm ilk okul 2. sınıfa gidiyordum.. Babamın kuzeninin evinde kalmaya gitmiştim (böyle deyince uzak geliyor ama babamın kuzeni öz amcadan farksızdır bizde.. hep iç içe büyüdüğümüz için)
Oğlu o zaman 15 yaşlarındaydı yengem başka bir odadayken elini popomun içine sokmuştu bende hemen yengemin yanına geçtim..
çok küçüktüm çok korkmuştum ve çok utanmıştım kimseye bir şey anlatamadım.. Yıllar geçti uzun süre onla aynı ortamda bulunmadım.. zihnimden silmeye ve o olayın hiç yaşanmamış olmasını kabullendirmeye çalıştım. Hatta eminim o günü unutmadığına ama benim unuttuğumu sansın istedim.
Yıllar yıllar geçti 27 yaşındayım.. hala hic kimseye söylemedim. Bana abi gibi yaklaşıyor fakat ben ona bakınca midem bulanıyor hatırladığımı anlamasın diye hatta çaktırmıyorum.
Biliyorum hata yapıyorum fakat psikolojim bunu kaldırmaz.
Her tecavüz taciz haberlerinde aklıma o geliyor.. bunu ilk kez bir yerde paylaşıyorum.
Bunu yapan kişi şuan 5 vakit namazini kilan ailede çok sevilen biri.. bu daha çok midemi bulandırıyor.
Bir gün bir taciz haberi izledim ve o kadar kötü oldum ki Allah a ağlayarak ne olur intikamımı sen al ben bir şey yapamıyorum diye yalvardım.. üzerinden yıllar geçti şu an amcam yatalak oldu ve oğlu ilgileniyor. Bazen bedduam babasına mı vurdu diye düşünüyorum.

Dediğim gibi ilk kez bir yerde paylaşıyorum ilk kez birileriyle paylaşıyorum .. lütfen kız çocuk anneleri çocuklarınızı 14 15 16 yaşındaki bir erkekle kuzenleride olsa bir evde bırakmayın. Sizin için çok iyi bir insan olabilir ama içini bilemezsiniz kız çocuklarınızla sürekli konuşun.. onları inciltmeyin, inciltmetlerine izin vermeyin..

Küçüktüm ilk okul 2. sınıfa gidiyordum.. Babamın kuzeninin evinde kalmaya gitmiştim (böyle deyince uzak geliyor ama babamın kuzeni öz amcadan farksızdır bizde.. hep iç içe büyüdüğümüz için)
Oğlu o zaman 15 yaşlarındaydı yengem başka bir odadayken elini popomun içine sokmuştu bende hemen yengemin yanına geçtim..
çok küçüktüm çok korkmuştum ve çok utanmıştım kimseye bir şey anlatamadım.. Yıllar geçti uzun süre onla aynı ortamda bulunmadım.. zihnimden silmeye ve o olayın hiç yaşanmamış olmasını kabullendirmeye çalıştım. Hatta eminim o günü unutmadığına ama benim unuttuğumu sansın istedim.
Yıllar yıllar geçti 27 yaşındayım.. hala hic kimseye söylemedim. Bana abi gibi yaklaşıyor fakat ben ona bakınca midem bulanıyor hatırladığımı anlamasın diye hatta çaktırmıyorum.
Biliyorum hata yapıyorum fakat psikolojim bunu kaldırmaz.
Her tecavüz taciz haberlerinde aklıma o geliyor.. bunu ilk kez bir yerde paylaşıyorum.
Bunu yapan kişi şuan 5 vakit namazini kilan ailede çok sevilen biri.. bu daha çok midemi bulandırıyor.
Bir gün bir taciz haberi izledim ve o kadar kötü oldum ki Allah a ağlayarak ne olur intikamımı sen al ben bir şey yapamıyorum diye yalvardım.. üzerinden yıllar geçti şu an amcam yatalak oldu ve oğlu ilgileniyor. Bazen bedduam babasına mı vurdu diye düşünüyorum.

Dediğim gibi ilk kez bir yerde paylaşıyorum ilk kez birileriyle paylaşıyorum .. lütfen kız çocuk anneleri çocuklarınızı 14 15 16 yaşındaki bir erkekle kuzenleride olsa bir evde bırakmayın. Sizin için çok iyi bir insan olabilir ama içini bilemezsiniz kız çocuklarınızla sürekli konuşun.. onları inciltmeyin, inciltmetlerine izin vermeyin..
5 vakit namazı neden belirtme gereği duydunu?

Ben uvey dayimin tacizine maruz kaldim yillar önce. Şükür bende de ileri gitme olmadi ama kendimi yillarca kirlenmis hissettim bir sekilde. Zorla opmeye dokunmaya calisirdi. Ertesi gunu vucudumu kanatircasina yikadigimi hatirliyorum. Izine gelmistik ve izinim mahvolmustu. Ne yapacagimi kime ne anlatacagimi bilmiyordum. Geri döndüğümde yakin arkadasima anlattim ilk. Yillar sonra anneme anlattim babam hala bilmez. Sonra duydum kuzenlerime de yapmis aynisini.

Ben kendisini o gunden sonra hic gormedim. Allah'tan izine gitsem de o baska sehirde. Aradan 12 yil felan gecti. Sizin gibi hergun görsem bilmiyorum belkide cinnet gecirecek duruma gelirdim. Insan unutamiyor ama hayatimi devam ettirebildim. Insallah sizde olanlari bie sekilde geride birakip hayatinizi devam ettirebilirsiniz.

5 vakit namazı neden belirtme gereği duydunu?

5 vakit namaz kılan birinin bunları yapması daha çok midemi bulandırdığı için..
Şunun için belirttim çevrenizdeki insanların konumları inançları ne boyutta olursa olsun inanmayın diye belirttim.
Koskoca konuda ona mı takıldınız.. yapmayın

Tek başına değilsin. Ailede sizi seven kimse yokmuş gibi davranıyorsunuz!
Oysa neden daha önce söylemedin diye kızacaklar size!
Annenize anlatın. Ama sakın anlattığınız kişilerin size 'sus ortalığı karıştırma, sen yanlış anlamışsındır, babana söyleme' vs demesine izin vermeyin.
Babanızla paylaşın lütfen tutma içinde!
Elbette ki şimdiye kadar niye anlatmadın dicekler
Birilerinin beni sevip sevmemesi değil ki olay, yani gerçekten kötü şeyler olur diye korktum belkide söylemeye şu an gücüm yok tek başıma hissediyorum, sadece uzaklaşmak istiyorum

Ben uvey dayimin tacizine maruz kaldim yillar önce. Şükür bende de ileri gitme olmadi ama kendimi yillarca kirlenmis hissettim bir sekilde. Izine gelmistik ve izinim mahvolmustu. Ne yapacagimi kime ne anlatacagimi bilmiyordum. Geri döndüğümde yakin arkadasima anlattim ilk. Yillar sonra anneme anlattim babam hala bilmez. Sonra duydum kuzenlerime de yapmis aynisini.

Ben kendisini o gunden sonra hic gormedim. Allah'tan izine gitsem de o baska sehirde. Aradan 12 yil felan gecti. Sizin gibi hergun görsem bilmiyorum belkide cinnet gecirecek duruma gelirdim. Insan unutamiyor ama hayatimi devam ettirebildim. Insallah sizde olanlari bie sekilde geride birakip hayatinizi devam ettirebilirsiniz.
Çok kötü gerçekten bide çocuklukta yaşamak ve bununla büyümek :( benim de 10 yıl oldu ama unutulmuyor çünkü sürekli görüyorum, aslında beni pek etkilemedi diye düşünüyordum ama yazarken falan çok geriliyorum ağlamak istiyorum demekki çok etkilemiş...
Gitmek istiyorum buradan 20 yaşımdayım erkek arkadaşım var ailem bizim evlenmemize karşı çıkıyor evlensem gitsem belki o zaman eşimden de güç olarak kolaylıkla yapabilirim diye düşünüyorum şu an yalnızım cesaret edemiyorum :(
peki dayınız hala dışarıda mı cezasını neden çektirmediniz anneniz ne yaptı peki? anlatın lütfen belki bende sizden cesaret alırım..

Her ne olursa olsun lütfen terapi alın. Bu ağır bir yük çünkü. Ünlü bir grubun 42 yaşındaki erkek solisti çocukken yaşlı bir adam tarafından uğradığı taciz olayını o yaşına kadar unutamadığı için intihar etti. Arkadaşı intihar gerekçesinin bu taciz olayı olduğunu söyledi. Amca müsvettesi zaten hasta bu insanlar iflah olmuyorlar. Siz kendinizi iyileştirmeye bakın.
Haklısınız ama çevremde kimse bilmediği için nasıl alıcam ki bir tek erkek arkadaşım biliyo o da uzakta :(

Ulu orta ne yapiyordu bu adi herif?
Fiziksel bisey olmadi demissiniz, sozle mi taciz ediyordu?
İğrenç bir şey ki yazmaya utanıyorum :( her fırsatta cinsel organını gösteriyordu 15 yaşıma kadar devam etti bu ve onun haricinde bakışları lafları hareketleri...

Haklısınız ama çevremde kimse bilmediği için nasıl alıcam ki bir tek erkek arkadaşım biliyo o da uzakta :KK43:
Ama bu sizin için bir yük. Bende doktora gidiyorum. Evdekilerin haberi bile yok. İlerliyen yıllarda ağır bir depresyon olarak patlak verebilir. Çünkü bu adam belli ki gizli pedofil.

Elbette ki şimdiye kadar niye anlatmadın dicekler
Birilerinin beni sevip sevmemesi değil ki olay, yani gerçekten kötü şeyler olur diye korktum belkide söylemeye şu an gücüm yok tek başıma hissediyorum, sadece uzaklaşmak istiyorum

Bırakın kötü şeyler olsun.
Olması gereken bu!
Size kötü şeyler olmuş zaten bu yeterince kötü değil mi?
Yapmayın bunu ne olur anlatın!

Yok asla görüşmem ama pencereden bakınca bile suratını görüyorum sesini duyuyorum o hastalıklının
Evet ortalık karışacak biliyorum işte kan falan çıkar diye korkuyorum, cesaret edemedim hiçbir zaman :KK43:
İşte küçükken de bundan korktum babam hadi amcandır olmaz öyle bir şey sen uyduruyorsun dese o zaman hiç kaldıramayabilirdim..
Anlatmak istiyorum ama tek başıma yapamam :KK43:

Tek başıma yapamam diyorsun çoğalmayı mı bekliyorsun?
Sen anlatmazsan insanlar senin yanında nasıl olsun? Gökten zembille mi duyacaklar?
Ben olsam babam öyle dese bile ortalığı ateşe veririm!
Öyle baba olmaz olsun o zaman, öyle anneye lanet olsun.
Çocuklarını koruyamıyorlarsa neden anne-baba oldular?

Konu sahibi lütfen susmayın, aileniz yobaz mı? Neden korkuyorsunuz? Sizi suçlasalar da suçlu siz değilsiniz bunu biliyorsunuz değil mi?
Elbette benim suçum değil bunu biliyorum erkek arkadaşım benimle çok güzel konuştu anlattı ağladığım için dayanamıyor konuyuda açmıyor,
Ailem yobaz değil ama sadece kötü bir şey olur diye babama bir şey olur diye :(

Back
X