Çocukken tacize uğramak...

Şimdi daha çok üzüldüm işte.. annenin yaklaşımı beni hayattan soğuttu.

Yorumum hakikaten densiz bi yorum olmuş. Ailelerin çocukları suçlayabileceği, arkalarında durmayabileceği gerçeğini unutmuşum.

O niyetle yazmadım tabi ki. Ailem beni “ne olursa olsun arkandayız” diyerek büyüttü. Ben de öyle yetiştirmek istiyorum kendi evladımı. Böyle bir şeyi benden saklasa, aklımı oynatırdım. Doğrusu bu.

Açıklamanız için teşekkürler, ben tabi ki anladım da konu sahibi zaten yaralı, kastettiğiniz şeyi kaçırmış olabilir diye düşünmüştüm. Allah evladınızı korusun, hepimizinkini korusun.

Kuzenleriniz belki kendi çocukları ve diğer tüm çocuklar tehlike altında sapiga sapik demek bence bir vatandaşlık görevi cnku diğer çocuklar bizim sakladiklarimiz yüzünden tehlike altında. Cesaretinizi bir an önce toplayın zaten biz susa susa iyice azdi bu köpekler

Ben de tacize uğradım, yine bir aile yakını tarafından. Tüm ailem de biliyordu ancak hiç kimse bişey yapmadı. Eğer konuşacaksınız bu ihtimali de düşünün. Benim yaşadıklarım bana kaldı, o adam torun sahibi oldu ve hala aynı sofraya oturuyorlar o adamla. Eğer kanıtınız varsa şikayetçi olun direkt polise. Ya da tanıdığınız polis varsa bir güzel korkutsun bu pislik adamı.
Ya gerçekten sizin yaşadığınız da iğrençlik içinde iğrençlik olmuş
evet delil elde edeyim dediğimde bensanademiştim adlı kullanıcı bana kadının beyanı esastır dedi yorumunuzu ona hediye ediyorum....
Ailenizin de o kişiyle aynı sofraya oturması gerçekten benim durumumdan da kötüymiş :(

Çok küçüktüm en fazla alti yasimdaydim.Komşunun bir kardeşi vardı yaşı 20falandi sanırım.Bana gel seni bisikletle gezdireyim dedi.Cocuk akliya ben de gittim.Beni bir bahçeye götürdüğünü ve cinsel organını gösterip dokundurtmaya çalıştığını hatırlıyorum.Annem beni deli gibi aramıştı.Geldigimde bir de izinsiz başka birinin bisikletine bindim diye dayak yedim.Her yerim morarmıştı.Sonra büyüdüm ve geçen sene anneme sordum ben çocukluğumda böyle bir olay hatırlıyorum anne sana söyledim mı diye.Evet söyledin ama ben korkudan birşey yapmadım dedi.Daha da çok sinirlendim. Halbuki ben hep ilkokuldayken bu olayın benim suçum olduğunu hatta kendi kafamdan uydurdugumu sanıyordum.Simdi anneyim ve hiç kimseye güvenmiyorum. Bu bende hala travma malesef

Kuzenleriniz belki kendi çocukları ve diğer tüm çocuklar tehlike altında sapiga sapik demek bence bir vatandaşlık görevi cnku diğer çocuklar bizim sakladiklarimiz yüzünden tehlike altında. Cesaretinizi bir an önce toplayın zaten biz susa susa iyice azdi bu köpekler
Evet çook haklısınız
İnşallah en kısa zamanda bi psikologa danışıcam ve halledicem

Çok küçüktüm en fazla alti yasimdaydim.Komşunun bir kardeşi vardı yaşı 20falandi sanırım.Bana geko l seni bisikletle gezdireyim dedi.Cocuk akliya ben de gittim.Beni bir bahçeye götürdüğünü ve cinsel organını gösterip dokundurtmaya çalıştığını hatırlıyorum.Annem beni deli gibi aramıştı.Geldigimde bir de izinsiz başka birinin bisikletine bindim diye dayak yedim.Her yerim morarmıştı.Sonra büyüdüm ve geçen sene anneme sordum ben çocukluğumda böyle bir olay hatırlıyorum anne sana söyledim mı diye.Evet söyledin ama ben korkudan birşey yapmadım dedi.Daha da çok sinirlendim. Halbuki ben hep ilkokuldayken bu olayın benim suçum olduğunu hatta kendi kafamdan uydurdugumu sanıyordum.Simdi anneyim ve hiç kimseye güvenmiyorum. Bu bende hala travma malesef
İğrenç pis sapıklar..
Anneler bazen ne yapacağını bilmiyor sanırım.
Peki hiç psikolojik destek almayı düşünmediniz mi?

Öncelikle çok geçmiş olsun evet yalnız değilsin ben de yaşadım çocukken. ..Kirlendigimi hissettim korktum... şoka girmişim ta ki 8 yıl önce kızıma hamileyken bişeyler tetikleyene hatırlayana kadar çocukluğumdan bir haberdim .Terapi aldım daha iyiyim ama unutulmuyor.Mutlaka psikolojik destek al ve MUTLAKA 183 nolu hattı arayip durumunu anlatıp başkalarına da yapıyor olabileceğini düşündüğünü anlat ve Ailene anlat... (isimsiz ihbarda bulunabilirsin 183)ne olursa olsun bu yükü artık üstünden at ama gücünü topladiginda şu an güçsüzsun evet korkuyorsun önce terapi sonra mahkemeye bile ver sürünsun it.

Aslında annen bunu sana sormuş şuan annene anlatsan o seni sıkıştırarak ağzından laf almaya çalıştığını hatırlar asla unutmamıştır yani seni destekler..
Bence önce annenle özel olarak konuş lütfen sessiz kalma.. olmazsa gizli olarak annenle şikayette bulun baban falan duymaz korkuyorsan.. lütfen belki başkalarına tecavüz bile etmiş olabilir cezasız kalmasın...

Sessiz kalarak ondan gelecek herşeyi kabul etmiş onaylamış ve hatta tekrarını kabul etmiş oluyorsun

İlla tecavüze mi ugramalisin be kardeşim ! Demezler mi insana niye söylemedin diye
Dışardan o adama cesaret veriyorsun belki bu sessizliğini cesaretiyle başkalarına da yapıyordur

geçenlerde bir üniversite öğrencisi ilkokul öğretmenine taciz davası açtı ve kazandı. büyüdükçe öğretmeninin yaptıklarının taciz olduğunu anlayabilmiş.. yani siz üstünden zaman geçti diye düşünmeyin ve evet kadının beyanı esastır. diğer örnek gösterdiğiniz olay yargıya taşınmamış ki ..

Hofff tamam travma yaşamışsınız da bu kadar güçsüz olmanız benim içimi sıkıntıya soktu yaa...
Hiç iyi bir örnek değil bu konu şuan. Sindirip oturuyorsunuz hala.

Hofff tamam travma yaşamışsınız da bu kadar güçsüz olmanız benim içimi sıkıntıya soktu yaa...
Hiç iyi bir örnek değil bu konu şuan. Sindirip oturuyorsunuz hala.
Sanırım babasının amcasını öldürmesinden korkuyor.. aslında burda bi çok kişi itirafta bulundu ama kimse bir anda söyleyememiş çok zor bişey.. annesi zamanında şüphelenmiş aslında annesi en büyük delil ve en büyük destekçisi olabilir...

Sanırım babasının amcasını öldürmesinden korkuyor.. aslında burda bi çok kişi itirafta bulundu ama kimse bir anda söyleyememiş çok zor bişey.. annesi zamanında şüphelenmiş aslında annesi en büyük delil ve en büyük destekçisi olabilir...
Zaten korkar, söyleyemez diye yapıyor pislikler. Kadınlar da hep susuyor.
Öldüremez, polise de gidecek elbette.
Tam 6 yıl ya, nasıl bir sindirilmişlik.. Nasıl kimse anlamaz?

Ne olursa olsun şimdi yetişkin bir birey olunca bile çocukluk döneminde olan istismar için dava açılıyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun evet yalnız değilsin ben de yaşadım çocukken. ..Kirlendigimi hissettim korktum... şoka girmişim ta ki 8 yıl önce kızıma hamileyken bişeyler tetikleyene hatırlayana kadar çocukluğumdan bir haberdim .Terapi aldım daha iyiyim ama unutulmuyor.Mutlaka psikolojik destek al ve MUTLAKA 183 nolu hattı arayip durumunu anlatıp başkalarına da yapıyor olabileceğini düşündüğünü anlat ve Ailene anlat... (isimsiz ihbarda bulunabilirsin 183)ne olursa olsun bu yükü artık üstünden at ama gücünü topladiginda şu an güçsüzsun evet korkuyorsun önce terapi sonra mahkemeye bile ver sürünsun it.
Çok teşekkür ederim, evet gerçekten çok zor unutulmaz :KK43: psikolojik destekle en azından nasıl başedebilecğimi öğrenirim ne yapmam gerektiğini falan.
Evet gücümü toplayıp anlatıcam Allahın izniyle..
Aynen öyle sürünmesini o kadar çok istiyorum ki hapse girmesini hatta orda gebermesini..

Çok teşekkür ederim, evet gerçekten çok zor unutulmaz :KK43: psikolojik destekle en azından nasıl başedebilecğimi öğrenirim ne yapmam gerektiğini falan.
Evet gücümü toplayıp anlatıcam Allahın izniyle..
Aynen öyle sürünmesini o kadar çok istiyorum ki hapse girmesini hatta orda gebermesini..
Evet nasıl basedecegini öğreneceksin daha güçlü olacaksın emin ol psikoloğa gitmekte başla sonra tam anlamıyla hazır olduğunda şikayet et dediğim gibi 183 ara ve nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili bilgi al.Ben de istiyordum hep ölmesini sanki o ölünce ben yeniden dogacakmis gibi.

Back
X