Çocukla arami nasil açabalicem

Elifistanbul1998

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
27
5
6
Ben kuaforde çalişiyorum patronumun eşinim dükkaninda çalişan bir çocuk var beni o çocuğa ayarladilar ama çocukla bi konuşmamiz ve.güzel bir.mesajlaşmamiz olmadi çocuk o kadar saf ve temiz kalpliki çocuğa ben istemiyorum.konuşmak yaziyorum çocuk benim yazdiğim.mesajin aynisini bana tekrar yolluyor kafayi yicem konuşmayalim diyorum.bana konuşmayalim diye mesaj atiyor nasil kurtulucam bu çocuktan ben sevgili istemiyorum hayatim da kafam karişti iyice napicağimi bilemez oldum

Son düzenleme:
Zoraki biriyle sevgili olmak da nasıl bir saçmalıktır. İstemiyorum diyeceksin, mesafeli olacaksın bitecek.

Yazma bi kere konusmak istemiyorum de onun yaptığı saflik degil inan ...birdaha yazsada cevap verme

Şaka mısın arkadaşım?
Sen istemeden kim seni birine ayarlar, zorla sevgililik mi olur?
Yazma, ararsa açma. Telefonda engelle. Karşına çıkarsa yürü geç.
Gerekirse işten çıkarsın görüşmen için tehdit ederlerseler.
Orası izdivaç yeri mi?
Yani bunu düşünemiyor musunuz?

Çocuğun hiç sevgilisi olmamiş beni görünce bağlandi hep benim ki geliyor diyormuş ama bu akşam patronum.ben bi konuşurum dedi inşallah yazmayi keser bana ya

Yazma hiçbir şey olsun bitsin gerek yok ki bu kadar strese. Ya da karşısına çık " beni rahatsız etme istemiyorum " de. Ayrica yazını düzenle çünkü , seninde yazdıklarını anlamak için 3 kere okumak lazım.

Ne demek beni ona ayarladirlar.Cirkin geldi bu cumle bana.Neyi dert ettin anlamadim zatensen ona istemiyorum yazmissin o da sana yazmis

E konuşmak istemiyorsan söylersin ve bir daha görüşmezsin :) Cok mu zor

Engelle geç bir şey deme. Psikopat mıdır nedir

cevap yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…