- 3 Mart 2016
- 27
- 5
- 6
- Konu Sahibi Elifistanbul1998
-
Şaka mısın arkadaşım?Ben kuaforde çalişiyorum patronumun eşinim dükkaninda çalişican bir çocuk var beni o çocuğa ayarladilar ama çocuk bi konuşmamiz ve.güzel.mesajlaşmamiz olmadi çocuk o ladar saf ve temiz kalpliki çocuğa ben istemiyorum.konuşmak yaziyorum çocuk benim yazdiğim.mesajin aynisini bana tekrar yolluyor kafayi yicem konuşmayalim diyorum.bana konuşmayalim diye mesaj atiyor nasil kurtulucam bu çocuktan ben sevgili istemiyorum hayatim da kafam karişti iyice napicağimi bilemez oldum
Çok doğru bir tespit bravoBence siz yazısmayın. İkinizde yazmayı bilmiyorsunuz.
Çocuğun hiç sevgilisi olmamiş beni görünce bağlandi hep benim ki geliyor diyormuş ama bu akşam patronum.ben bi konuşurum dedi inşallah yazmayi keser bana yaŞaka mısın arkadaşım?
Sen istemeden kim seni birine ayarlar, zorla sevgililik mi olur?
Yazma, ararsa açma. Telefonda engelle. Karşına çıkarsa yürü geç.
Gerekirse işten çıkarsın görüşmen için tehdit ederlerseler.
Orası izdivaç yeri mi?
Yani bunu düşünemiyor musunuz?
Yazişmayi bilmemekten değil çocuğun hiç sevgilisi olmamiş beni görüncede napicani bilmiyor ama brn sevgili istemiyorum kiÇok doğru bir tespit bravo
İstemiyoru diyorum akşamdan beri yok anlamiyor ya kafayi yicem artikZoraki biriyle sevgili olmak da nasıl bir saçmalıktır. İstemiyorum diyeceksin, mesafeli olacaksın bitecek.
Hayatınızda birisini mi istemiyorsunuz yoksa o çocuğu mu istemiyorsunuz, siz biri olsun istemedikçe kimse kimseye birilerini ayarlamaz kiYazişmayi bilmemekten değil çocuğun hiç sevgilisi olmamiş beni görüncede napicani bilmiyor ama brn sevgili istemiyorum ki
Hayatimda birisi olsun istemiyorum daha 19 yaşindayim ama istemiyorum işteHayatınızda birisini mi istemiyorsunuz yoksa o çocuğu mu istemiyorsunuz, siz biri olsun istemedikçe kimse kimseye birilerini ayarlamaz ki
Maytap geçmiyorumMaytap mı geçiyorsun bizimle?
Engelle geç bir şey deme. Psikopat mıdır nedirBen kuaforde çalişiyorum patronumun eşinim dükkaninda çalişan bir çocuk var beni o çocuğa ayarladilar ama çocukla bi konuşmamiz ve.güzel bir.mesajlaşmamiz olmadi çocuk o kadar saf ve temiz kalpliki çocuğa ben istemiyorum.konuşmak yaziyorum çocuk benim yazdiğim.mesajin aynisini bana tekrar yolluyor kafayi yicem konuşmayalim diyorum.bana konuşmayalim diye mesaj atiyor nasil kurtulucam bu çocuktan ben sevgili istemiyorum hayatim da kafam karişti iyice napicağimi bilemez oldum
cevap yazmaBen kuaforde çalişiyorum patronumun eşinim dükkaninda çalişan bir çocuk var beni o çocuğa ayarladilar ama çocukla bi konuşmamiz ve.güzel bir.mesajlaşmamiz olmadi çocuk o kadar saf ve temiz kalpliki çocuğa ben istemiyorum.konuşmak yaziyorum çocuk benim yazdiğim.mesajin aynisini bana tekrar yolluyor kafayi yicem konuşmayalim diyorum.bana konuşmayalim diye mesaj atiyor nasil kurtulucam bu çocuktan ben sevgili istemiyorum hayatim da kafam karişti iyice napicağimi bilemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?