- 8 Aralık 2017
- 30
- 31
- 8
O kadar güzel yazmissinizki zahmet Edip vakit ayırdığınız için öncelikle teşekkür ederim. Evet aynen dediğiniz gibi kızım gözlerimden anlıyor herşeyi. Ve sık sık bana anne neden üzgünsün, şimdi aglamiyosun dimi anne diye soruyor. Çok etkileniyor. Bağırış çağıris kavgalarımiza da çok şahit oldu. Şimdi yüksek sesle konuşulmasına bile tahammül edemiyor. Zamanında çok korktu çünkü.
Mutlu değilim, olamıyorum. Uğraşıyorum ama o soğukluk araya bir kere girince toparlanmiyor bir daha.
Ben her iki ilişkimde de aldatıldım ve inanın ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Her türlü kırgınlık, kızgınlık toparlanıyor ama aldatılmak, kandırılmak çok derin yaralar açıyor insanda. Bu adam sizi aldatıyor, bu konuda ufacık da olsa kendini haklı gösterebileceğini düşündüğü nedenler öne sürebiliyor ve yaptıkları yetmezmiş gibi sesini yükseltip size şiddet gösterebiliyor. Bana göre birazcık utanması olan bir adam, yaptığının utancı ile ezilirdi karşınızda.
Her şeyden evvel size saygı duymuyor ve olanların bir sonucu olarak siz birlikte yaşadığınız adama saygı duyamıyorsunuz. Bu adam sizden bir şans dahi istemiyor anladığım kadarıyla. Bilakis, yaptığımı yapsan kemiklerini kırardım diyor.
Lütfen bu süreçte kendinize olan saygınızı kaybetmeyin. Siz kıymet vermezseniz kimse size kıymet vermez çünkü.