- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi capricorn87
-
Kayınvalidem bir haftalık bebeğim varken kıyaslama yapmıştı nasıl sinir olmuştum eşimde her bebek bir olcak değil herkesin yapısı farklı demişti çok sinir oluyorum kıyaslanmayaMerhabalar ,yaklaşık 10 gündür kv deyiz.Daha önce sorunlar yaşadık ve Özurler dilendi vs tekrar uzun uzun anlatamayyim .
Tavır olarak bir sikintilari yok .Bende çok fazla yuzgoz olmuyorum ama sıkıldım ve eşimin başının etini yiyorum .Çünkü bir ccevap verdiğimde bayilmaya kalkacak kadar ortalığı yıkan bir tipti kv .
Neyse eşimin yeğeni var oğlumla yaşıt sayolir gelir gelmez bir süre kaldı o da burada .Alerjik bir bünyesi olduğu için takviye mama alıyor bir yıldır ve aşırı kilo almış onun öncesinde kilo alıyordu cicukcagiz .
Geldiğimizden beri oğlumun ağzına sokmadigj herseyde en bastan dinkiyoruz x herseyi yer ,aklına gelebilecek herseyii...Çocuk burda 1 hafta kaldı yemek yememyi bırak ,çocuğun ağzını burnunu kolunu bacağını tutup kusturana kadar yedirip kusunca da tekrar ağzına tikmaya calsiiyolar ve ben artık dayanamayıp çocuğu tiksindireceksin öyle işkence mi olur deyince hemen küçük emraha döndü kv ..
Benim oğlum da aşırı aşırı yemek secmeue başladı sağolsun bir lokma yiyene kadar fenalık basiyo sabah kaliyotuz kızım sen yedir çocuğu da sende rahat ye diye bir başlıyoruz gün içindeki tek muhabbet çocuk yemedi bak yine,x olsa havada kapar valla herşeyi yiyo buttuuun sebzelwr ,buttuuun aklına gelebilecek herseyyy diye bir saat konuşuyor .
Eşim susturuyo ama yine aynı ,...
Yemin ediyorum kıskançlık değil ama çocuk yaristirilmasindan nefret ediyorum .
Oğlumun doğum kilosu bu çocugun neredeyse 2 katıydı ve ilk 2 yaşına kqdar oğlum herşeyi yiyen baya toplu bı çocuktu.Bu kezde oğlum yaristiriliyordu o zamanlar baya sert bir şekilde susturuyordum ama şuan kıskanç durumuna düşmek istemiyorum .
Tek bir lafla susturacagim artık patlamak üzereyim yani ben mi beceremiyorum bu anneliği cidden ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?