• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

yine güzel bir bölümdü buyrunnnnnnnnn rollerine adaptasyonları da artmış

Orda burda gezinirken denk geldim biraz izledim.

Ama güllaç bölümü olmamış ya. Daha önce de işlenmiş bir konuydu herkesin güllaç getirmesi gereksiz bir ayrıntı olmuş.

Orda burda gezinirken denk geldim biraz izledim.

Ama güllaç bölümü olmamış ya. Daha önce de işlenmiş bir konuydu herkesin güllaç getirmesi gereksiz bir ayrıntı olmuş.

Evet daha önce yapmışlardı..Bence de gereksizdi..bayanssulusmile

Gönül'ün tripleri iyiydi sadece. Herkes güllaç getirdiğinde şekilden şekile girdi sinirden. Ama ne gerek vardı güllaçla zaman geçirtmeye.

konu sıkıntısı...
eski dizilerindeki konuları ısıtıp ısıtıp koycak birol güven
:hulya:

yeni bölümlerini hiç izlemedim ama gerçeken eski tadı var mı dizinin yine keyifle izlenebilir mi kızlar ne dersiniz...

yeni bölümlerini hiç izlemedim ama gerçeken eski tadı var mı dizinin yine keyifle izlenebilir mi kızlar ne dersiniz...
valla o kadar entrika dolu dizilerden sonra ilaç gibi geldi bana sanki uzun yıllar sonra eski dostumu görmüşüm gibi ,bizi bize anlatan küçük şeyleri çok güzel işliyorlar , umarım hep sürer .zemuszemus

valla o kadar entrika dolu dizilerden sonra ilaç gibi geldi bana sanki uzun yıllar sonra eski dostumu görmüşüm gibi ,bizi bize anlatan küçük şeyleri çok güzel işliyorlar , umarım hep sürer .zemuszemus

ozaman sırf bu cevabının hatrına bu hafat izliycem bakalım bende eski dostumu görmüş gibi olacakmıyımyerimseniben

gecen sezon kaç bölum oynadı bılemıycem ama ozmn bikez iftar sofrası kurmamışlardı.bu sezon iftar sofrası kurdular.benımd edıkkatımı ceken bu oldu :D

buz gibi kış mevsiminde içimizi ısıtıcak bi dizi..
çok severdim ve hala seviyorumm..

gecen sezon kaç bölum oynadı bılemıycem ama ozmn bikez iftar sofrası kurmamışlardı.bu sezon iftar sofrası kurdular.benımd edıkkatımı ceken bu oldu :D

Kurmuşlardı..Aynı şekilde herkes toplanmıştı..Herkes gelirken güllaç getirmişti..

evet ya akşam iftar sofrası kuruyorlar ama sabah işe giderken kahvaltı yapıyorlar.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani

Haluk karakterini çok abartı buluyorum.
Sanki önceki yıllara göre biraz daha abartının dozu artmış.
Pınar Altuğ'un yüzünde de botoks tarzı birşeyler var gibi geldi.

kaydirigubbakcemile5

Kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı, ahlaki değerlerin yerlerde süründüğü iğrenç dizilerden sonra çocuklar duymasın dizisi ilaç gibi geldi. Tekrarlarını da izliyordum yeni bölümlerini de.
Ayrıca her sezonda ramazan bölümlerinde iftar sofraları kurulmuştur dizide.
Birol Güven bu işi iyi biliyor.

Back
X