Cocuklar icin ayni evde yasamak mi?ayrilmak mi?

Kıskançlık değil erkek beyni. Ben yaparım erkeğim o yapamaz çünkü o kadın ve benim karım! Peh.. Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Kendi yapar yapar karısına gelince, namus meselesi! Asarımlar, keserimler. Git kendini as adamsan!

Maalesef adam olmadigini anlamam iki cocuktan sonra oldu en cok canimi yakan da bu zaten

Evet canim cok zor bisey... Hamileyken 10 kilo verdirio okadar zor ama artik can bile yakmiyor
Yanılmıyorsam kadına da dava açabiliyorsunuz bu durumda .
Kanıt toplayın konu sahibesi .

Hem o erkek müsveddisinden hem de o kadından nafaka alın
Onlarında canı yansın bakalım !

Eger " cocuklar icin bir arada kalinsin" dusuncesi senin agzindan ciksaydi, senin yasadiklarini ve caresizligini hesaba katardim. Belki maddi durumun yeterli degil, belki baska sebeplerden cocuklar icin beraber yasamayi dusunuyr derdim. Tek basina cocuklara yetememe korkusundan dolayi derdm.

Ama eger " ccuklar icin beraber yasanmali" dusuncesini bi erkek soyluyorsa isler degisir. Bu aslinda " senden sans felan istemiyorum cunku yine yapicam yine, sansta neymis? Ne gerek? Sen zaten mecbursun benle yasamaya cocuklardan dolayi. Senden sans felam istemiyorum. Ben aldatmalarima devam edicem sende kir dizini cocuklara bak evde' demektir.

Yanılmıyorsam kadına da dava açabiliyorsunuz bu durumda .
Kanıt toplayın konu sahibesi .

Hem o erkek müsveddisinden hem de o kadından nafaka alın
Onlarında canı yansın bakalım !
Evet biraz arastirdim kadina da dava acabilirim ama bunu yapmicam..resmiyette esimden de bisi talep edecek durumda degi. Sirketi vardi ve batti. Anlayacagin her yerden icralik.
Cocuklari icin maddiyati konu edecegini zannetmiyorum oyuzden onlarla ugrasmak bile istemiyorum

Eger " cocuklar icin bir arada kalinsin" dusuncesi senin agzindan ciksaydi, senin yasadiklarini ve caresizligini hesaba katardim. Belki maddi durumun yeterli degil, belki baska sebeplerden cocuklar icin beraber yasamayi dusunuyr derdim. Tek basina cocuklara yetememe korkusundan dolayi derdm.

Ama eger " ccuklar icin beraber yasanmali" dusuncesini bi erkek soyluyorsa isler degisir. Bu aslinda " senden sans felan istemiyorum cunku yine yapicam yine, sansta neymis? Ne gerek? Sen zaten mecbursun benle yasamaya cocuklardan dolayi. Senden sans felam istemiyorum. Ben aldatmalarima devam edicem sende kir dizini cocuklara bak evde' demektir.
Bu kurdugun cumleyi aynen bana soyledi sadece asla bidaha sana boyle bi yanlis yapmicam diye ama aramizda ne sevgi nede saygi kaldi...

Evet biraz arastirdim kadina da dava acabilirim ama bunu yapmicam..resmiyette esimden de bisi talep edecek durumda degi. Sirketi vardi ve batti. Anlayacagin her yerden icralik.
Cocuklari icin maddiyati konu edecegini zannetmiyorum oyuzden onlarla ugrasmak bile istemiyorum
Neden yapmıyorsunuz , süründürün işte kadını !
Biraz nefret duyun ...
Siz mi korkuyorsunuz , utanıyorsunuz ?
Bunları o hissetmeli ...

Bu kurdugun cumleyi aynen bana soyledi sadece asla bidaha sana boyle bi yanlis yapmicam diye ama aramizda ne sevgi nede saygi kaldi...
Ama yine ayni hatalari tekrarladi yada su an tekrarliyor buyuk ihtimal.
Sana hemen " bosan" demiycem.
Cunku 2 cocuk var ortada.
Ben evli degilim ama eski sevgilim bana kazik attiginda bende " yine aldatir zaten"diyip ayrilamadim.
Cunku ihtimallerle ilerlemek beni korkuttu.
" ya pisman olursam ilerde?" Dedim.
Ve aslinda bundan memnunum.
O son sansi verdim ve baktimki yine ayni .oku yedi, emin oldum onun yanlis kisi oldugundan. Kafamda acabalar pismanliklar kalmadan bitirebildim bu iliskiyi sonraki kaziginda.

Ben tamamen sana birakiyorum.
Eger diyosanki iflah olmaz bu, o zmn ayril.
Acabalar varsa kisa bi sure devam ediyormus gibi yap ve yakindan takip et.
Yok eger diyorsanki yazdigin gibi " ben o son sansida verdim, artik bizden yuva olmaz" o zmn sen karar verirsin yine " yuva olmayan dort duvar buz bi evmi? Yoksa babasiz ama sicak bi yuvami?

Bu durumlardan geçen bı ailenin çocuğu olarak söylüyorum size, boşanın. İnanın guzel kızlarınız büyüdüğünde sizi daha iyi anlayacaklar. Sürekli huzursuz bi evde büyüyüp sarılması zor yaralar almaktansa anneleriyle beraber huzurlu mutlu sessiz sakin bi hayat sürmeleri onların yararına olur. Allah yardımcınız olsun, size güç versin inşallah :KK16:

Bu durumlardan geçen bı ailenin çocuğu olarak söylüyorum size, boşanın. İnanın guzel kızlarınız büyüdüğünde sizi daha iyi anlayacaklar. Sürekli huzursuz bi evde büyüyüp sarılması zor yaralar almaktansa anneleriyle beraber huzurlu mutlu sessiz sakin bi hayat sürmeleri onların yararına olur. Allah yardımcınız olsun, size güç versin inşallah :KK16:

Canim benim senin yorumun inan benim icin suan cok degerli
Anne babanin sevgisinin olmadigi yerde sanirim saygi hic olmuyor degilmi?

Canim benim senin yorumun inan benim icin suan cok degerli
Anne babanin sevgisinin olmadigi yerde sanirim saygi hic olmuyor degilmi?

Yok malesef olmuyor. Anne babalar ne kadar rol yapmaya çalışsa da çocuklar bunu küçük yaşlardan itibaren hissedip anlıyor zaten. Bi yuvanin yıkılmasını hiç istemem ama birebir yaşadığım için size böyle diyorum. Güzel kızlarınız sorumsuz babaları yüzünden erkeklere güvensiz olmasın. Belki göz ardı ediliyor ama güven problemi oluyor böyle çocukların sonraki hayatlarında... Ben 20 yaşıma geldim mesela 1 tane bile ilişkim olmadı. Sevdiğim aşık olduğum biri oldu ama nasılsa beni aldatır beni bırakır beni üzer şeklinde düşündüm ve gelecekten de hiç umudum yok. Bırakın sizin kızlarınız böyle şeyler yaşamasın. Eminim ki nasıl bişey olduğunu bilseler, onlar da babalarından ayrı ama sizinle mutlu huzurlu bi hayat geçirmeyi isterler. :KK1:

Adam saklamaya gerek duymadan sizi aldatacak, o kadından vazgeçmiyor demek ki, siz de evde kalıp bu adama yemek pişirip çamaşırlarını mı yıkayacaksınız? Belki ötekinden de çocuğu olur belli olmaz, hayatı kendinize zehir etmeyin, bu adam dört dörtlük bir baba mı, ne gerek var aynı evde kalmaya? Düzenini bozmaktan boşanmaktan korkuyor, kendine bakamaz büyük ihtimalle, çocukları düşündüğünü sanmıyorum.

Back
X