Cocuklar icin devam etmelmiyim yardim edin arkadaslar???

Baştan adamın ne MAL olduğu belliymis ama inatla evlenip sürekli çocuk yapmışsınız. Ailen bakıyormuş nasıl olsa size kaç kurtar kendini...

Ne yapmaliyim derken???
Bosandiktan sonrasi icin mi soruyorsun?
Maddi olarak kendine de cocuklarina da ailenin de destegiyle bakacak durumdasin anladigim kadariyla. Su anda kocan olacak adamin masrafi da eksilirse ustunden gul gibi yasarsin bence!

Kan dondurucu hikaye yani burda okuduğum en acı dolu bir hikaye ya lütfen kendinizi bu kadar değersiz görmeyin arkanızda aileniz de var kimseye muhtaç değilsiniz adamın suçları saymakla bitmez Allah ım korusun ne hayatlar var gerçekten ama ben bazende insanların bu acılardan beslendiğini düşünüyorum kusura bakmayın ama yorum bile yapamıcam sadece çok üzüldüm yaşadıklarınız dram bi film olur yani.

Baştan lades demissiniz, bugün 5 yaşındaki çocuğa sorsanız " böyle bir adamla evlenilir mı?" Diye, " hayır " der... Neredeydi aklınız , aileniz hiç mı size bişey söylemedi? Bir de anneniz gelinlik ve düğüne kadar plan yapmış ! Bu nasıl bir basiret bağlanmasıdır anlamış değilim... Onur gurur hicbisey bırakmamış sizde... İşiniz gücünüz varsa bir an önce ayrılmaya bakın, aileniz sizin arkanızda ise bir kere dahi durup düşünmeyin... Bir kere alışmış , devamı gelecektir... Ne dayağın, ne küfürün ne de bu illet yüzünden içeri girme sayısı düşmeyecek...

Back
X