Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

Zaten oyle oldu bizim aramiz bozulunca mutluluklarini gormeniz lazim. Takmak istemiyorum ama esim ailesinden kopamiyor bir türlü ve bana belli etmek istemese de surekli onu dolduruyorlar . Cok yoruyorlar onu da . Ben de tukeniyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum.
sen kocana bizim mutsuz olmamızdan beslenip mutlu oluyorlar kör müsün dedin mi hiç?

Haklisin bu ara zaten bu dediklerini yapmaya calisiyorum ben de . Ilk olarak artik hic onu telefonla aramayarak basladim. Artik degismem lazim . Bu kadar rezilligin ustune arkadas komsu bisey de kalmiyor insanda . Insanlar da uzaklasiyor bunlar yuzunden haliyle . Burayi da yeni buldum girip kafa dagitiyorum . Kendime pek bakmaya vaktim olmuyor zaten baktigim zaman da hemen ortalik karisiyor . Yok karin dogurmadi da sen doğurdun sanki cocuklari yok karin niye hic yioranmadi sen yiprandin yok vucudu bozulmadi rejim mi yapiyor yok cocuklara bakmiyir kendine bakiyor. Cocuklari sana mi baktiriyor yoksa . Bir suru sacmasapan dolduruslar basliyor yine. Bir insan gelini çökmedi diye kavga cikarir mi hos bu olaylardan sonra 10 yas yaslandim resmen ama .onlara gore ben kocami cokertmisim kendim genclesiyormusum
bulunduğunuz şehirden ayrılma lüksünüz yok mu manyak ötesi insanlar var karşınızda tımarhaneye yatırılmalık zira.

sizin anlattıklarınıza göre yorum yapıyor herkes ama...
psikolojiniz iyi olmadığı için, anlattıklarınızın gerçekliğinden şüphe duydum..
belki de, aile size destek olmaya çalışıyordur da siz paranoya yapıyorsunuzdur..
kim bilir?

sizin anlattıklarınıza göre yorum yapıyor herkes ama...
psikolojiniz iyi olmadığı için, anlattıklarınızın gerçekliğinden şüphe duydum..
belki de, aile size destek olmaya çalışıyordur da siz paranoya yapıyorsunuzdur..
kim bilir?
Canim benim psikolojik bir sorunum yoktu ki evlenene kadar. Hayat dolu neseli bir kizdim herkes derdi ki enerjine hayranim. Beni bunlar bu asamaya getirdi ne destegu keske olsalar bana 1 adim atsalaf 10 adim gidecegim . Sonucta kimse bosanmak icin evlenmiyor ne hayallerle kuruluyor evlilikler . Ama sonuc husran.

bulunduğunuz şehirden ayrılma lüksünüz yok mu manyak ötesi insanlar var karşınızda tımarhaneye yatırılmalık zira.
Eşimin isi burada kendi isini yapiyor diyorum bazen gidelim diye . Ne yiyip icecez ac mi kalalim diyor.bende calisirim diyorum cocuklarina bak yeter diyor.

Eşimin isi burada kendi isini yapiyor diyorum bazen gidelim diye . Ne yiyip icecez ac mi kalalim diyor.bende calisirim diyorum cocuklarina bak yeter diyor.
gerekirse aç kalırız huzurumuz olur ,Bak böyle olduğu sürece ben senden razı değilim de.benim ne kötülüğümü gördün annelik mi yapamıyorum eşlik mi yapamıyorum ne eksiğim ne kusurum var da biz huzurlu değiliz de.

gerekirse aç kalırız huzurumuz olur ,Bak böyle olduğu sürece ben senden razı değilim de.benim ne kötülüğümü gördün annelik mi yapamıyorum eşlik mi yapamıyorum ne eksiğim ne kusurum var da biz huzurlu değiliz de.
Hayatim 6 yıldır boyle konusmalar donuyir surekli aramizda. Ben seni de birakamam ailemi de diyor o zaman mesafe koy girusmeyim ben onlarla diyorum yok olmaz o zaman bende seninkiyle gorusmem diyor .

Hayatim 6 yıldır boyle konusmalar donuyir surekli aramizda. Ben seni de birakamam ailemi de diyor o zaman mesafe koy girusmeyim ben onlarla diyorum yok olmaz o zaman bende seninkiyle gorusmem diyor .
görüşme anasını sattığımın evladı görüşme yeterki ben görüşmeyeyim diye kafasına terliği geçir:D

Kabul et bu şartını, o da senin ailen ile görüşmesin...ne önemi var ki...

Bi defa bicakla kovaladim esimi evden cikk git bosadim seni dedim aksamina yine eve geldi .
o zaman ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen kocanda onların kanından karakterinden demekki,
sen umursama kendinle ilgilen kesinlikle karşı tarafla görüşme eşin istediği zaman dolu dolu gitsin çocuklarınla programlar yap sinemaya git parka git, arkadaşlar edin sohbete git onlar gelsin ama eşinle ortak bir plan program yapma..benim ailemle görüşmeyebilirsin artık ailenle hiçbir şekilde muhatap olmuyorum evime de gelmesinler hizmet edemem sen dilediğince görüş de.bak kendine bakımını eksik etme ve lütfen git bağlat kendini başka da çocuk yapma.

o zaman ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen kocanda onların kanından karakterinden demekki,
sen umursama kendinle ilgilen kesinlikle karşı tarafla görüşme eşin istediği zaman dolu dolu gitsin çocuklarınla programlar yap sinemaya git parka git, arkadaşlar edin sohbete git onlar gelsin ama eşinle ortak bir plan program yapma..benim ailemle görüşmeyebilirsin artık ailenle hiçbir şekilde muhatap olmuyorum evime de gelmesinler hizmet edemem sen dilediğince görüş de.bak kendine bakımını eksik etme ve lütfen git bağlat kendini başka da çocuk yapma.
Korunuyorum zaten canim. Söylediklerinde tamamen haklisin oyle yapacagim ben de zaten gorusmuyorum su an ailesinden hic kimseyle. Insallah israr edip tekrar zorla goturmeye kalkmaz yoksa yine buyuk kavgalar edecegim. Ahh cocuklarim az buyuk olsa ben ona neler yaparim da 3 cocukla da bi yere gidilmiyir bisey yapilmiyor .

Kabul et bu şartını, o da senin ailen ile görüşmesin...ne önemi var ki...
Ettim zaten hayatim gorusme zaten ailem de seni istemiyor bunca rezilligin ustune dedim. Gercekten de ailem esimden sogudu bu intihar olayindan beri gormek istemiyorlar. Bi suredir ailesinden uzak duruyorum bakalim ne kadar surecek.

Ettim zaten hayatim gorusme zaten ailem de seni istemiyor bunca rezilligin ustune dedim. Gercekten de ailem esimden sogudu bu intihar olayindan beri gormek istemiyorlar. Bi suredir ailesinden uzak duruyorum bakalim ne kadar surecek.
ne kadar sürecek diye bir şey yok ,bununla ilgili bir imada dahi bulunsa tahminim ailen arkanda boşan mahkeme babaya mı veriyor hafta içi çalışırsın hafta sonu çocuklar sende olacağından çok verimli bir yaşamın olur ,eyvallahının olmadığını anlarsa kocan da boşanacak kılık yok yazdığın kadarıyla.

ne kadar sürecek diye bir şey yok ,bununla ilgili bir imada dahi bulunsa tahminim ailen arkanda boşan mahkeme babaya mı veriyor hafta içi çalışırsın hafta sonu çocuklar sende olacağından çok verimli bir yaşamın olur ,eyvallahının olmadığını anlarsa kocan da boşanacak kılık yok yazdığın kadarıyla.
Ailem derken sadece annem var. Baslarda arkamdaydilar ama ben daha once cocuklari alip anneme gittim cok buyuk rezillikler olmustu. Kadini aradilar hakaret ettiler akrabalarimi aradilar kavga ettiler. Annemin evinin onune gelip rezalet vikardilar. Kadin uzuntusunden hastalaninca ben kuzu kuzu evime donmek zorunda kaldim . Artik onu daha fazla uzemem zaten co yiprandi ona bisey yansitmamaya karar vermistim o olaydan sonra.

Bi defa bicakla kovaladim esimi evden cikk git bosadim seni dedim aksamina yine eve geldi .
İntihara teşebbüs etmek,kocayı bıçakla kovalamak ve kim bilir daha neler neler

Tüm bunlara eşinizin ailesinin yaptıkları sebep oluyor öylemi hiç inandırıcı değilsiniz

Bizim başımızda da var bi tane en büyüğü 20 15 ve 1.5 yaşında 3 çocuk

Abim 3 çocuğumuz var biri özel okul da diğeri yakın da askere gidecek 3.henüz küçük ama onun da masrafları malum şu an da elimize geçen para yetiyor ama onlar büyüdükçe masraf büyüyor yavaş yavaş para biriktirelim dedikçe gelin hanım basıyor yaygarayı ortalığı ayağa kaldırıyor sizin yaptığınız gibi abimi evden kovuyor

Oğullarını tatile yalnız götürme sebebimde muhtemelen dırdırınız yüzünden kafası şişen oğullarının biraz dinlenmesi olabilir hem zaten sizde kafanız estiğinde evden kovuyormuşsunuz e bırakın gitsin işte

Eğer yardım alıyorsanız sadece kendinizi sakinleştirmenin çarelerini aramak için gitmeyin

Empati kabiliyetinizi geliştirebilmek için bişeyler yapın

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim
peki neden 3 cocuk??

İntihara teşebbüs etmek,kocayı bıçakla kovalamak ve kim bilir daha neler neler

Tüm bunlara eşinizin ailesinin yaptıkları sebep oluyor öylemi hiç inandırıcı değilsiniz

Bizim başımızda da var bi tane en büyüğü 20 15 ve 1.5 yaşında 3 çocuk

Abim 3 çocuğumuz var biri özel okul da diğeri yakın da askere gidecek 3.henüz küçük ama onun da masrafları malum şu an da elimize geçen para yetiyor ama onlar büyüdükçe masraf büyüyor yavaş yavaş para biriktirelim dedikçe gelin hanım basıyor yaygarayı ortalığı ayağa kaldırıyor sizin yaptığınız gibi abimi evden kovuyor

Oğullarını tatile yalnız götürme sebebimde muhtemelen dırdırınız yüzünden kafası şişen oğullarının biraz dinlenmesi olabilir hem zaten sizde kafanız estiğinde evden kovuyormuşsunuz e bırakın gitsin işte

Eğer yardım alıyorsanız sadece kendinizi sakinleştirmenin çarelerini aramak için gitmeyin

Empati kabiliyetinizi geliştirebilmek için bişeyler yapın
Peki abinizin karisina senin dostun var diyor musunuz sinirlenince. Yada arayio ölmüş babasina sövüyor musunuz caniniz sikilinca. Kadin ogluyla tartisiyor arayio bana kufur ediyor kafasina gore evimi basıyor rezillik ediyor. 3 cocuga baktim da dostum kaldi . Bilmediginiz konuya yorum yapmayin lutfen gercekten artik sıkıyor yani.

Back
X