- 31 Temmuz 2018
- 138
- 312
- 103
- 35
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
-
Hizli okuma kursu aldim ama oğlunuzun yasinda degil, 20 kusur yaslarimdaydim. Oglunuzun yasina uygun oldugunu sanmiyorum.Hanımlar merhaba sizden bir konuda bilgi almak istiyorum. İçinizde çocuğuna hızlı okuma kursu alan var mı? Bu ara sosyal medyada karşıma çok çıkıyor. Oğlum 2. Sınıfı bitirdi ve okuması yavaş. Öğretmenim, az çok bildiklerimle bol bol tekerleme okutuyorum. Aynı metni tekrar tekrar okutup hız kazanmasını sağlıyorum, göz egzersizi yaptırıyorum ama açıkçası ilerleme kaydedemiyoruz. Anlayarak hızlı okuma eğitimleri ücretlerini araştırdım şuan ona bütçe ayırmam mümkün görünmüyor. Bu kursları bilen var mı ne yapıyorlar Allah aşkına :)
Hızlı okuma teknikleri ve yönergelerden oluşan kitaplar var alışveriş sitelerine bakon mutlaka bulursunuz 7 yaştan 14 yaşa kadar 5 kitaplık bir set. Kurs yerine düşünebilirsinizİnternetten de bira araştırdım ama dediğinz gibi genel geçer şeyler var. Püf noktalar için bu kurslardan satın almak gerekiyor. Hızlı okuma kitabı aldım onu bitirdik 5-6 ay önce. Zamanı var herhalde anlayamadım
Hanımlar merhaba sizden bir konuda bilgi almak istiyorum. İçinizde çocuğuna hızlı okuma kursu alan var mı? Bu ara sosyal medyada karşıma çok çıkıyor. Oğlum 2. Sınıfı bitirdi ve okuması yavaş. Öğretmenim, az çok bildiklerimle bol bol tekerleme okutuyorum. Aynı metni tekrar tekrar okutup hız kazanmasını sağlıyorum, göz egzersizi yaptırıyorum ama açıkçası ilerleme kaydedemiyoruz. Anlayarak hızlı okuma eğitimleri ücretlerini araştırdım şuan ona bütçe ayırmam mümkün görünmüyor. Bu kursları bilen var mı ne yapıyorlar Allah aşkına :)
İlkokul için hızlı okuma kitabı almıştım ama set değil tek kitaptı. Dediğiniz şekildeki setlere hemen bakıyorum teşekkürlerHızlı okuma teknikleri ve yönergelerden oluşan kitaplar var alışveriş sitelerine bakon mutlaka bulursunuz 7 yaştan 14 yaşa kadar 5 kitaplık bir set. Kurs yerine düşünebilirsiniz
İlkokul için hızlı okuma kitabı almıştım ama set değil tek kitaptı. Dediğiniz şekildeki setlere hemen bakıyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?