Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben küstüm eve gidince buda bana sarıldı..sonra sabah yüzüme vuruyo kaka anne diye:26:ama bir şey isteyecek o zaman yanaşıyo cici anne diye...çok zormuş vesselam çocuk yetiştirmerk..
kız bırak kızsın susa susa zaten bu hale geldik şekerim acayayip fenalar yaa önceden bizde saygı vardı bir büyümüze birşey diyelim hemen anne babalar uyarır yada kızarlardı şimdi cocuklra bişey de her seyi edepsizleştiriyorlar
datlum bir şeyleri kontrolde sürekli tutabilmek mümkün değil maalesef bunu anladım,ben hiç ödüllendirme yöntemi kullanmadım yetiştirirken ama yinede böyle yapıyo,insanoğlu işte,amin canım amin..
ben çıkarıyorum.. 2 minik oğlum var ve değil küfür etmek en ufak bir kötü söze bile tahammülüm yok.. büyük oğlum 2. sınıfa gidiyor, ana sınıfına giderken bir çocuk annesine "geldi bizim .." dedi anne de bunu duyup gülümsedi yani bildiğimiz sırıttı kadın.. birkaç olaya daha şahit olunca okulumuzu değiştirdik.. sorun şu ki çocukların küfür etmeleri anneleri gülümsetiyor.. zaten ebeveyn gülümserse geçmiş olsun hepimize..
ben çıkarıyorum.. 2 minik oğlum var ve değil küfür etmek en ufak bir kötü söze bile tahammülüm yok.. büyük oğlum 2. sınıfa gidiyor, ana sınıfına giderken bir çocuk annesine "geldi bizim .." dedi anne de bunu duyup gülümsedi yani bildiğimiz sırıttı kadın.. birkaç olaya daha şahit olunca okulumuzu değiştirdik.. sorun şu ki çocukların küfür etmeleri anneleri gülümsetiyor.. zaten ebeveyn gülümserse geçmiş olsun hepimize..
bir arkadaşım vardı oğlu ve annesi birde kızkardeşi ile bize geldiler,anneannesine teyzesine o...diyo..kadın hiç ses çıkarmadı oğluna sırıtıyo,teyze seni sopa manyağı yaparım falan diyodu,ama oğlan bulmuş yüzü takmıyor bile..
evet ya küçücük çocuklardan ben de küfür ettiklerini duyuyorum.yolda giderken kendi aralarında küfür ettiklerine şahit oldum bi kaç defa.
artık küfür çok normal bişi oldu.eskiden küfür edersen çok fena kavgalar çıkardı.
ne oluyo bu çocuklara hiç bilmiyorum.nasıl bi nesil yetişiyo böyle
Ben henüz küfür duymadım ama hiç kullanmadığımız kelimeler ,cümleler kuruyor bazen. Küfür öğrendiğinde ne yapmam gerek endişe etmiyor değilim. Önüne geçmeye imkan yok ama doğru olmadığı anlatılmalı .Ama nasıl ?
Geçen gün bana 'anne sen şaşırdın mı , öyle olur mu hiç' ya da' senin ölmeni asla istemem ' diyor . Nereden duydun bunları diyorum , ben kendim biliiyorum , kendimden öğrendim diyor bir de .
Aynı şekilde toplumun bazı kesiminde çocuklar küfürlü sözlerle seviliyor. İbrahim Tatlıses in şarkıcı kıza söylediği O... lafı geldi aklıma. Sevgiden söylemişti ya hani !