• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklara balık yedirmek

cadi34cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
738
634
33
40
arkadaşlar cocuklarınıza nasıl balık yedırıyorsunuz benım 23 aylık oğlum var ama balık sevmıyor ve yemıyor.çok çok zorlayarak oyunlar oynayarak dün 5,6 adet hamsi buğlama yedirebildim.sizin bir yöntemınız varmı bu konuda.
birde süt ürünleri durumu oluyor kahvaltıda o gun balık yedırıceksem peynır vermıyorum oğlen zorla bırkac lokmada olsa balık yedırıyorum aksam uzerı normalde süt ıcer 200 ml onuda vermıyorum ama gece 21.30 da yatırırken sutunu ıcmeden uyuyamıyor bende korkumda veremıyorum o gun gecede uyanırsa mutlaka sut ıcmek ıstıyor bazen hero baby sutlu pırınclısınden de verdıgım oluyor.sız balıkdan kac saat sonra sut ve urunlernı kullanıyorsunuz ve balık yedıgı gunlerde gece sut verıyormusunuz

Bnm tarifim,bn aklima gelen faydali buldugum seyleri ekledim icine,mesela ceviz.sizde evdeki malzemelerinize gore ayarlayabilirsiniz.cok lezzetli ,linkteki tarifi deneyin,afiyet sifa olsun kuzucuklarimiza

Sevdigi yemeklere ekleyin pistikten sonra. Ve sut urunlerinde o kadar korkmayin bence. oglene yedirdiyseniz aksama sut verebilirsiniz... Yinede bir dr sorun tabiki ama benim bildigim 5 saat gectimi sorun olmaz!

Balik tazeyse yaninda yogurt bile yenebilir diyor doktorlar. Ama cocuk soz konusu olunca daha bi dikkat ediyor insan. Ama oglen balik yiyince aksama bosey olacagini sanmiyorum. Coktan hazmedilmis oluyor sonucta. Ben baligi genelde salatayla beraber veriyorum ekmeginin arasinda. Balik yedigini bile anlamiyor. Salata duskunudir oglum sagolsun. Bu sayede bol bol balik etide koyuyorum icine. Karisip gidiyor.

benimkide karides kalamar hastası mezgit haricinde de kolay kolay başka balık yemez