Mune
konu yanlış yerde olmuş, burada kimse cevaplamayabilir bu soruyu :)
Mervenur12345
size de geçmiş olsun. Tabii ki test yaptırın. Ortada salgın varken böyle sallapati iş yapan doktorları gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Siz onu şimdiden pozitif kabul edip düzeninizi ona göre kurun.
Ama şöyle bir durum var: PCR testinde negatif çıkması gerçekten negatif olduğu anlamına da gelmez. Yalancı negatif olabilir yani alınan örnek içerisinde ölçülebilecek miktarda virüs yakalanamamış olabilir. Negatif bile çıksa her ihtimale karşı evde dikkatli olmaya devam etmelisiniz.
Eşiniz PCR testi işini de abartmış. Hiç de öyle beyin zonklatan bir işlem değil. Biraz size naz yapmak istemiş sanırım :) Artık pandeminin üstünden bir yıl geçti, örnek alanlar iyice deneyimli oldu. Özellikle çocuklara çok daha nazik davranacaklarından emin olabilirsiniz.