Çocuk Hastalıkları çocuklarda burun kanaması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ben havuzdan mikrop aldı diye düşünüyorum
çünkü tatil sonrası başladı
kızım işitme engelli ve cihaz kullanıyor ve sürekli temizletiyoruz duymasını etkilemesin diye tatil öncesi de temizlettik belki o yüzden hassastı v emikrop kaptı diye düşünüyorum
ama tabii doktor daha iyi bilir bunu da soracağım neden tekrarlıyor sürekli
Gecmis olsun, umarim cozum bulunur hemen

Benim cocuklarimin da sürekli kanar bazen tek bazen iki taraflı dr damarda çatlak var demişti ve krem vermişti birde çocuklar burunlariyla oynayabiliyor kas göz arasında :) ha birde benimkilerde özellikle sinirlendikleri ve bağırdıkları zaman birden boşalıyor kan takribi bir dk içinde geçiyor hem baş ağrısı falan varsa ondan da olur derler ama bilimselligi var midir bilmiyorum

Benim cocuklarimin da sürekli kanar bazen tek bazen iki taraflı dr damarda çatlak var demişti ve krem vermişti birde çocuklar burunlariyla oynayabiliyor kas göz arasında :) ha birde benimkilerde özellikle sinirlendikleri ve bağırdıkları zaman birden boşalıyor kan takribi bir dk içinde geçiyor hem baş ağrısı falan varsa ondan da olur derler ama bilimselligi var midir bilmiyorum
zaman zaman başım ağrıyor da diyor
bizimki genelde gece uyurken kanıyor
yani o sırada oynamış olamaz diye düşünüyorum o yüzden tedirgin oluyorum :(

Gelecek beebeginizi de kendine dert etmiş olabilir minis :) kötü birşey olabileceğini düşünmüyorum inşallah catlaktan ibarettir

Gelecek beebeginizi de kendine dert etmiş olabilir minis :) kötü birşey olabileceğini düşünmüyorum inşallah catlaktan ibarettir
:KK200:
Güzel kızım öyle sevgi dolu ki çok sevecen davranıyor kardeşiyle ilgili konularda
en azından şimdilik, doğunca nasıl kıskançlıklar patlak verir bilemem :KK48:
inşallah çatlaktır da yine benim saçma abartmalarındandır o_O

hanımlar merhaba,
bir kızım var 4 yaşında, zaman zaman burnu kanardı ama hep tek tarafı kanardı ve yoğun olmazdı
bir doktor çocuklarda normal olduğunu iki taraflı ve yoğun olursa endişe edilmesi gerektiğini söylerdi ki nitekim benim de çocukken sürekli burnum kanardı o yüzden çok önemsememiştim açıkcası
ama son iki seferdir her zaman kanayan sol tarafı yoğun olmak üzere her iki taraftan da kan geliyor :KK43:
doktora tabii ki götüreceğim ama pazartesiye randevu alabildik ne yazık ki :KK43:
pazartesiye kadar düşünmekten deli olacağım internette okumak istemiyorum hiçbişe, Allah göstermesin adını ağzıma almaya korktuğum bir hastalıktan bahsediyor çünkü :KK43: :KK43:
daha önce böyle birşeyler yaşayan anneler var mı
doktora gittiler mi ve ne cevap aldılar lütfen beni bi aydınlatın
bence endiselenmeyin. yaninda eslik eden hicbir bulgu yok. bu burun kanamasi genetik bence biraz. esim ne zaman burnunu silse kanar simdi oglumda ne zaman aglasa burnu aksa arada kanamasi oluyor.
internete bakmayin lutfen. inanin bana o yazilanlarin cogu oradan buradan toplama.
saglikli bir sekilde buyutun.
kilcal damarlari incedir. burnunu karistiriyor olabilir. endiselenmeyin. gonlunuzu ferah tutun.

bence endiselenmeyin. yaninda eslik eden hicbir bulgu yok. bu burun kanamasi genetik bence biraz. esim ne zaman burnunu silse kanar simdi oglumda ne zaman aglasa burnu aksa arada kanamasi oluyor.
internete bakmayin lutfen. inanin bana o yazilanlarin cogu oradan buradan toplama.
saglikli bir sekilde buyutun.
kilcal damarlari incedir. burnunu karistiriyor olabilir. endiselenmeyin. gonlunuzu ferah tutun.
inşallah dediğiniz gibidir
benim de çok kanardı evet ama ne biliyim aklıma en kötüsü geliyor hep
Allahım evlatlarımızın acısını göstermesin bize, düşüncesi bile korkunç :(

inşallah dediğiniz gibidir
benim de çok kanardı evet ama ne biliyim aklıma en kötüsü geliyor hep
Allahım evlatlarımızın acısını göstermesin bize, düşüncesi bile korkunç :KK43:
modern cagin getirisi bu biliyor musun? endise vesvese. ben de ayni durumdayim. biraz sakinlesek cocuklarimiz da huzurlu olacak.

modern cagin getirisi bu biliyor musun? endise vesvese. ben de ayni durumdayim. biraz sakinlesek cocuklarimiz da huzurlu olacak.
aynen öyle

kreşten bi arkadaşının abisi başım ağrıyor başım ağrıyor demiş demiş çocuğu götürmüşler hastaneye yavrm da beyim tümörü çıkmış :( Allah şifasını versin bir buçuk senedir uğraşıyorlar
bir buçuk senedir ben de bu korkuyla yaşıyorum ne zaman başım ağrıyor dese endişeleniyorum

en ufacık şeyde kuruyorum da kuruyorum işin kötüsü çocuğuma da çok yansıtıyorum

inşallah bu da benim vesveselerimden biridir

Benimde 4 yaşındaki oğlumun burnu arada kanıyor. KBB ye götürdüm alerjisi var dedi zaten hapsirdiktan sonra oluyor genelde kanamasi. Burundada kuruluk var dedi nemlendirici krem verdi. İnşallah sizdekide basit bir sorundur

Back
X