Visio focus evde var suan kullaniyoruz.ama farkli olcum yapiyo.yani cocugumun atesini olcuyorum .bikac saniye sonra tekrar olctugumde birbirinden farkli sonuc cikiyo.oyuzden bi tane yedek alalim ikisini de olcelim diyoruz garanti olsun diye.cunki oglumun atesi bi anda firliyo 40a yaklasiyo 1 saat icinde.bizim icin ates cok onemli yani ;(Visio focus kullanıyoruz çok memnunum. Temassız ölçüyor ortam isisini da ölçme imkanı var. Tavsiye ederim
Resmini paylasirmisiniz acaba bende temassiz istiyorum.gece uyurken cocugu rahatsiz etmeden olcebilecegim bisey olmaliWeewell temassız ateş ölçer kullanıyoruz. Çok memnunuz. Odanın ısısını da ölçüyor. Hatta mama hazırlarken suyun sıcaklığını bile onunla ölçüp yapıyordum.
Resmini paylasirmisin canim internettende cektigin olurBen saglikocaklarinda kullanilan dan aldım memnunum simdilik saba adi canım
Olcerken dit diye sesi cikiyomu canim.cocuklar gece uyurken olctugumzde uyandirirmi
Olcerken dit diye sesi cikiyomu canim.cocuklar gece uyurken olctugumzde uyandirirmi
Weewell temassız ateş ölçer kullanıyoruz. Çok memnunuz. Odanın ısısını da ölçüyor. Hatta mama hazırlarken suyun sıcaklığını bile onunla ölçüp yapıyordum.
Gordum canim sen internettenmi siparis verdin.bende 1 tane visiofocus marka var.ama bu ara farkli olcumler yapmaya basladi.yedek evde bulunsun istiyorumGördünmü canım
Gordum canim sen internettenmi siparis verdin.bende 1 tane visiofocus marka var.ama bu ara farkli olcumler yapmaya basladi.yedek evde bulunsun istiyorum
Nerden siparis verdin canim hangi sayfadanevet canım
Nerden siparis verdin canim hangi sayfadan
Tamam canim tesekkurler bi arastirayim bakalimhatırlamıyorum ama n11 olabilir
Omron marka kullanıyorum. Çok memnunum. Kulaktan ölçüyor.Mrb bayanlar cocuklarim icin kullanacagim ates olcer almak istiyorum.gece uyurken rahatsiz etmeden olcecegim cocuklara temas etmedende uzaktan olcebilme ozelligi olan ates olcme aleti hakkinda tavsitelerinize ihtiyacim var
Kulaktan olcerken gece uyanmiyomu.ben temassiz olsun istiyorum.alindan olcme ozelligi varmi dediginiz ates olcerinOmron marka kullanıyorum. Çok memnunum. Kulaktan ölçüyor.
Temassız ateşölçer almayı düşünüyorduk açıkçası ama tam doğru olmadığı söylendi. En güvenilir olan kulaktan ölçenlermiş. Gece uyanmıo zaten hafifçe kulağına sokuosunuz 1 ssniyede ölçüyor.Kulaktan olcerken gece uyanmiyomu.ben temassiz olsun istiyorum.alindan olcme ozelligi varmi dediginiz ates olcerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?