cok guzelbilgiler bunlar bide zencefilin hollandacasini bilsem alacamda:roflol:
bende bi aralar geceleri ozellikle cok oksuruyodum ilk defa 1 kasik bala bi kac damla limonu denedim gunde bi kac kez yaptim su an iyiyimhatta geceleri hic yokgibi oksurugum.....
baktim ise yariyo gecen oglumdaoksurmeye baslayinca yaptim ertesi gune kalmadi cok sukur,,,,,:Saruboceq:
canım geçmiş olsunnn. Allah şifa versin inşallah çocuklarının yaşını bilmiyorum fakat birde pastil kullanmanı tavsiye edebilirim bende oğluma kullandım içindeBİR HAFTA oldu iki kuzumda öksürükten mahvoldular antibiyotik kullandım ama bitirmedi öksürügü bu sabah azıcık ılık suya balı erittim içime zencefil kattım birkaç damlada limon sıktım sabahtan beri üç defa öksürdü gece bir daha yapıcam herkese tavsiye ediyorum
büyük olan 5 buçuk yaşında küçük 9 aylık teyzesi
Elisciğim ben sözlükten baktığım kadarıyla ; zencefil 'in hollandacası gember tamammı canım. Sende orada araştır...
Bende 2 gündür çok kötüydüm bu anlattığım karışımı yapınca geçti. Sağlıklı günler dilerim...
kaydirigubbakcemile5
bebğim 8 aylık 2 şurup birde antibiyotik verdi doktor
1 şurup vitamini var
sonra fedrro su var ediyo 5 şurup
Allah aşkına çoçuk bi hal oldu ve artık kaşıkla beslenmiyo bişey verince almıyo ağzını açmıyo
ben napcam ya
bu öksürüğü nasıl gececek sanki cigeri sökülcek ya
geçmiş olsun hepinize...
ama kızlar dikkat edin 1 yaşın altındaki çocuklara bal yasak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?