- Konu Sahibi mondschein2
-
yine guzel bir yazii,dikkatimi ceken konuya bakiyorum ve senin yazinnn,tsklerrrrrrrrrrrrrrr
selamlar arkdşlar benim kızım 31 aylık bir türlü tuvalet eğitimi için yanaşmıyor.Çevremde aynı haftada doğan çocuklar var onlar öğrendi.Herşeyi yediği içinde pişik oluyor.Ne yaptımsa olmadı.Bu aralar biraz ara verdim.Tekrar deneyecem.
İgin için çok tşkler.İnanın bu gece 3,5'ta kalktım daha yatmadım şuan işteyim.Kızım bağırsak enfeksiyonu da oldu.Kulezete oturtuyorum yok.Oturak aldım yok bu kadar mı inat olur.13 ve 12 yaşlarında oluşlarımda var onlara 3 günde öğrettim.Bu beni acemi anne yaptı inanın.Aslında yaramaz değil ama tuvalet eğitiminde niye bukadar inat anlamıyorum.slm canimm,yavas yavas yap,yasitlari yapti diye,senin bebis de yapacak diye birsey yok,her bebek farklidir baskadir,biri erken yapar biri geccc,tekrar dene,istersen bekle biraz havalar duzelsinn,bebegin altini acarsinnn,usumezde,rahat olur,dene,banada haber ver,bakarz caresine,sevgilerrle,optumm:1hug:
İgin için çok tşkler.İnanın bu gece 3,5'ta kalktım daha yatmadım şuan işteyim.Kızım bağırsak enfeksiyonu da oldu.Kulezete oturtuyorum yok.Oturak aldım yok bu kadar mı inat olur.13 ve 12 yaşlarında oluşlarımda var onlara 3 günde öğrettim.Bu beni acemi anne yaptı inanın.Aslında yaramaz değil ama tuvalet eğitiminde niye bukadar inat anlamıyorum.
tskler,bir kez daha bu kulübe üye olduğum için mutlu oldum.sizlerden böyle güzel sözleri duymaya ihtiyacım varmış sanırım.acemi bi anne degilmissin ne guzel benim bir tane kizim var ve 2.5 yasinda ogrendi.2 ay izmirda tatilde annemlerde ögretmeye calistim ögrenmedi.tatilsonrasi evde tekrar bagladim. bi sabah kalti (benimki biraz ters bi cocuk gece bez baglamiyodum ben gece yapmiyodu gunduz yapiyodu)anne kaka geliyo dedi kendi kendine o kadar.Ondan sonra bidaha yapmadi Su anda kendi tuvalete gidiyo bitince beni cagiriyo.Ben beklemeni öneririm mutlaka hissettigin de kendi söyler
İgin için çok tşkler.İnanın bu gece 3,5'ta kalktım daha yatmadım şuan işteyim.Kızım bağırsak enfeksiyonu da oldu.Kulezete oturtuyorum yok.Oturak aldım yok bu kadar mı inat olur.13 ve 12 yaşlarında oluşlarımda var onlara 3 günde öğrettim.Bu beni acemi anne yaptı inanın.Aslında yaramaz değil ama tuvalet eğitiminde niye bukadar inat anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?