• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklardan ayri kalmak

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Evlatlarim hayattaki en kiymetli varliklarim..esimle bosandik izin bodonemde ayri yasiyorduk bir cok zorlukla tum gucumle evlatlarima hem anne hem baba olmaya calistim..bi duzen kurduk yuvarlanip gidiyorduk.esim surekli cocuklari buyuyunce benden almak icin kendince kurnazliklar planlar yapiyor..buyuk kizim 6 yasinda babasi surekli kafasini karistiyor ve cocuga zoraki soz dinletiyorum..zaten zor bi sirecten gecoyoruz.kizimin bu halleri beni iyice yoruyor..kizima kizarken babasi aradi o sirada bende artik dayanamadigimi soyledim..seni sorunun bakamiyorsan velayeti bana ver bor sure yurda veririm sonra alir kendim bakarim diyor..bende o anko ruh halimle kabul ettim dayanamayacagimi biliyorum evlatlarim olmadan ne yapmaliyim

yazik ya annesin sen o cocugun annesisin senin gibi kim bakarki.babasi yurda vericem demis vicdanin sizlamiyomu daha 6 yasinda yazik birakma cocuklarini sakin.cocugun yeri annesinin yanidir.erkek ne anlar cocuk bakmaktan silkelen kendine gel bence ve asla asla birakma evlatlarini..

Adam yurda veririm sonra alirim diyor ve siz tamam diyorsunuz.. Tüh bu sizin akliniza nasil gelmedi.. PES DOĞRUSU ! Zorlu süreçlerden geçiyorsunuz belki ama insan evladını nasil yurda birakir? O cocuk buyudugunde hatirlamayacak mi? Size hesap sormayacak mı?
Aklını başına al kadın ! Silkelen kendine gel ve cocuklarina sahip çık.. gerekirse cocuklarinla beraber devlete sığın veya bak simdiki programlar ev,duzen, is falan sagliyor onlara katil bir isin, evin, yemegin olur..

Evlatlarim hayattaki en kiymetli varliklarim..esimle bosandik izin bodonemde ayri yasiyorduk bir cok zorlukla tum gucumle evlatlarima hem anne hem baba olmaya calistim..bi duzen kurduk yuvarlanip gidiyorduk.esim surekli cocuklari buyuyunce benden almak icin kendince kurnazliklar planlar yapiyor..buyuk kizim 6 yasinda babasi surekli kafasini karistiyor ve cocuga zoraki soz dinletiyorum..zaten zor bi sirecten gecoyoruz.kizimin bu halleri beni iyice yoruyor..kizima kizarken babasi aradi o sirada bende artik dayanamadigimi soyledim..seni sorunun bakamiyorsan velayeti bana ver bor sure yurda veririm sonra alir kendim bakarim diyor..bende o anko ruh halimle kabul ettim dayanamayacagimi biliyorum evlatlarim olmadan ne yapmaliyim
Ne saçma ebeveynlersiniz ya. Çocuğu yurda vermek ne demek! Alla alla! Sonra bu çocukları kimsesiz diye etmediklerini bırakmıyorlar. Doğurduklarınıza sahip çıkın, yurda vermek isteyen baba daha kendine bakamıyor çocuğa nasıl bakacak senden almak için iyice kafayı yemiş terbiyesiz adam. Sahip çık çocuğuna hayır de bitsin gitsin velayet senin elinde bir kere kaptırırsan bir daha alamazsın

Pardon ruhsal olarak dayamamiyorsunuu öylemi???ozamam dok gidin .
Bir süre icin siz antidepressan kullanin.
Siz ölmesiniz ama belki kiziniz ruhsal ölür.
Doktura bir kadin gelmişti çocugundan şikayetciydi: Doktur bey ben dayanamiyorum bu cocuğa, sürekli ağliyor.
Buna bir sakinleşterici verrin yoksan ben cildiricam "
Dok: "çocuğa değil sana bir sakinleşterici verim!"
Tövbe tövbe ama sinirlendim .
Sanki mali ver al yapiyorsunuz!!!!

Çocuk, her şeyi göze alarak yapılır. Kedi yavrusu gibi oraya buraya bırakamazsınız,buna hakkınız yok! Daha küçücük yahu, sizi bunaltacak ne yapmış olabilir Allah aşkına? Kendinize gelin....

Kedi yavrusunu bile bırakamıyoruz ya
Sokaktan alıp geldiğim günden beri 2 senedir bir tek gece deliksiz uyutmadı, tatil günü bile sabahın köründe miyavlaya miyavlaya uyandırdı, evdeki bir sürü eşyanın canına okudu, laf dinlemez söz dinlemez. hem de kendisi bir kedi olduğu için hep böyle devam edecek ama alıp başımızın üstüne koyuyoruz. Hiç sokağa bırakalım, başkasına verelim gibi düşünmüyoruz niyeyse. Burda 6 yaşında bir kızcağız söz dinlemiyor diye kuruma vermek akıllara geliyor.
Bu nasıl akla geliyor ya?
Anne ve baba olarak çocuklarınızla yeterince ilgili misiniz?
Çocuk zaten ayrılan ebeveyn, yeni düzen derken bocalıyor. Bir de ana babadan ayrı çocuk esirgemede o ortama girsin tam olsun.
Hıh çok güzel düşünmüş eski kocanız.
Bir çocuğun hayatı nasıl karartılırın belgeseli gibi

Kedi yavrusunu bile bırakamıyoruz ya
Sokaktan alıp geldiğim günden beri 2 senedir bir tek gece deliksiz uyutmadı, tatil günü bile sabahın köründe miyavlaya miyavlaya uyandırdı, evdeki bir sürü eşyanın canına okudu, laf dinlemez söz dinlemez. hem de kendisi bir kedi olduğu için hep böyle devam edecek ama alıp başımızın üstüne koyuyoruz. Hiç sokağa bırakalım, başkasına verelim gibi düşünmüyoruz niyeyse. Burda 6 yaşında bir kızcağız söz dinlemiyor diye kuruma vermek akıllara geliyor.
Bu nasıl akla geliyor ya?
Anne ve baba olarak çocuklarınızla yeterince ilgili misiniz?
Çocuk zaten ayrılan ebeveyn, yeni düzen derken bocalıyor. Bir de ana babadan ayrı çocuk esirgemede o ortama girsin tam olsun.
Hıh çok güzel düşünmüş eski kocanız.
Bir çocuğun hayatı nasıl karartılırın belgeseli gibi
Valla cok doğru dediniz. 6 tane var annemde 6sı da ayrı yaramaz. Kizilir edilir de bir can sokağa bırakılmaz. Evin anası ağladı... aglasin, dünya malı dünyada kalıyor.

Bi de adam sadece birini demiş
Hanımefendi ikisini de verme niyetinde
Çocuklarım olmadan ne yapmalıyım dediğine göre

Zaten ikisini de vermeli bence,
Sosyal hizmetlerde iyi kotu bir sekilde buyuyorlar, ama kendilerini istemedigi halde sirf toplumsal baskiya maruz kalmamak icin mecburiyetten yanlarnda barindiran anne babalarinin elinde hayatlari kayiyor.
Burda bile bakin, vermeyin, cocuk verilir mi denmis, e kadin istemiyorsa, bakamiyorsa, o sabri yoksa, dişini sıka sıka yaninda tuttugu cocuga sosyal hizmetlerden iyi mi bakacak yani? Hic sanmıyorum.

Zaten ikisini de vermeli bence,
Sosyal hizmetlerde iyi kotu bir sekilde buyuyorlar, ama kendilerini istemedigi halde sirf toplumsal baskiya maruz kalmamak icin mecburiyetten yanlarnda barindiran anne babalarinin elinde hayatlari kayiyor.
Burda bile bakin, vermeyin, cocuk verilir mi denmis, e kadin istemiyorsa, bakamiyorsa, o sabri yoksa, dişini sıka sıka yaninda tuttugu cocuga sosyal hizmetlerden iyi mi bakacak yani? Hic sanmıyorum.

İlgisiz sevgisiz büyüyecekler gibi görünüyor
Ama bu böyle de olmaz ki ben doğurayım devlet baksın...
O zaman bi daha geri dönüp aramayacak şekilde bıraksın da o çocuklar iyi ve evlat hasreti ile yanan ailelere verilsinler.

Neden doğuruyorsunuz? 6 yaşında çocuk dayanılmayacak ne yapıyor olabilir? Çocuğa nasıl davranıyorsunuz acaba. Zorla söz dinletiyormuş. Dinletme kardeşim kölen değil o çocuk.

Back
X