• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklardan ayri kalmak

yazik ya annesin sen o cocugun annesisin senin gibi kim bakarki.babasi yurda vericem demis vicdanin sizlamiyomu daha 6 yasinda yazik birakma cocuklarini sakin.cocugun yeri annesinin yanidir.erkek ne anlar cocuk bakmaktan silkelen kendine gel bence ve asla asla birakma evlatlarini..

Birakmak istemiyorum zaten birakamamda bu adamin bu adamin varligi bile bizi huzursz ediyor

Tüylerim diken diken oldu ya, şu an karşımda yavrum var fikri bile yaktı yüreğimi.. bu ne tahammülsüzlük, annelik kutsaldı hani.. inancımı sarstın, Rabbim evlatlarını korusun zihniyetinden..

Ya hayır lütfen yapmayın. Sarıp sarmalayın çocuklarınızı. İnanın onlar size çok büyük destek.

Her insanın dünyayı algılayışı, olaylara verdiği tepkiler, yaşanılan şeyleri göğüslemesi çok farklıdır. Yadırgamıyorum ama bir anda karar vermeyin. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Destek alın. Nefes almaya çalışın. 6 yaşında küçücük bi çocuk daha o. Size çoook ihtiyacı var.

hanımlar arkadaşın eski konularına şöyle bir gözaattım zor şeyler atlatmış, kafa karışıklığı olmuş çocukları için tek başına mücade etmiş etmeye çalışmış ve halen ediyor yurda vereceğine sanmıyorum bir anlık kızgınlıkla söylenmiş
bence

Adam yurda veririm sonra alirim diyor ve siz tamam diyorsunuz.. Tüh bu sizin akliniza nasil gelmedi.. PES DOĞRUSU ! Zorlu süreçlerden geçiyorsunuz belki ama insan evladını nasil yurda birakir? O cocuk buyudugunde hatirlamayacak mi? Size hesap sormayacak mı?
Aklını başına al kadın ! Silkelen kendine gel ve cocuklarina sahip çık.. gerekirse cocuklarinla beraber devlete sığın veya bak simdiki programlar ev,duzen,
Yurt diyor ya! Yurt! Sen bunu cocuguna ben yakistirmadim babasi diyor evlatlatlarimi birakacak degilim ama biktim artik beni surekli cocuklari benden almakla tehtit etmesinden..

hanımlar arkadaşın eski konularına şöyle bir gözaattım zor şeyler atlatmış, kafa karışıklığı olmuş çocukları için tek başına mücade etmiş etmeye çalışmış ve halen ediyor yurda vereceğine sanmıyorum bir anlık kızgınlıkla söylenmiş
bence
Aynen oyle ben vericem demiyorum zatrn babasi surekli yirda vermekle tehtit ettigi icin bende tamam dedim verecegimden degil beni boyle tehtit etmesinden usandigim icin dedim

Hanım efendi
Ben zamanında önce çocuklarımı ilaç vererek, onların öldüğünden emin olunca da kendimi öldürmeyi düşündüm.

Psikolojisi normal değil diyorum konu sahibinin.
Senin psikolojin kadarda bozuk degildir bu ne ya cocuk oldurmek

Esim yurda vermekle tehtit ettigi icin bebde tmm ver dedim verecegimden degil bu sekilde tehtit etmekten vazgecsin diye soyledim

Aynen oyle ben vericem demiyorum zatrn babasi surekli yirda vermekle tehtit ettigi icin bende tamam dedim verecegimden degil beni boyle tehtit etmesinden usandigim icin dedim

öyle yurtla tehtid edeceğine babalık görevlerini yerine getirsin beyefendi bi zahmet, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyor mu

Tüylerim diken diken oldu ya, şu an karşımda yavrum var fikri bile yaktı yüreğimi.. bu ne tahammülsüzlük, annelik kutsaldı hani.. inancımı sarstın, Rabbim evlatlarını korusun zihniyetinden..
Ne sacmaliyorsun yaa yurda vermek isteyen babasi suclu ben nasil anliyorsunz
Yurt diyor ya! Yurt! Sen bunu cocuguna nasil yakıştıriŕsın!
Durduramiyorum kendimi

Ne salaksin yaa babasi yurda vericem diyor ben degil..yillardir boyle diyot bende tamam dedim is ciddiye binince
öyle yurtla tehtid edeceğine babalık görevlerini yerine getirsin beyefendi bi zahmet, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyor mu
Yok cnm laf cok icraat yok..cocugumunda aklini bulandiriyor..kizim babasiyla gorusmek bile istemiyor artik cocugun aklini cok karistirdigi icin..prenses muamelesi yapiyor ama hic bir sorumluluk almadigi icinde cocuk ne yapacagini sasiriyor acisini benden cikariyor

4.5 sene bekar annelik yaptim , tum zorluklara karsi evladimdan 5 dakika ayrilmayi dusunmedim
hatta babasinin ailesinden biri cika gelir de yavrumu ister diye aklim cikiyordu nasil bir paranoyaysa artik
benim bunu anlamam mumkun degil , maddi zorluk da yasadim , oglum baba baba diye de tutturdu , babasi yok diye kreste zorbalik da yasadi , bir saniye bile dusunmedim vermeyi
hatta cok komik bi ara o ladar caresizdim ki ogluma parayla baba bile tuttum , tek ebevyn olmak buyuk zorluktur ama hicbir zorluk evlattan ayrilmayi dusunduremez insana

Ne salaksin yaa babasi yurda vericem diyor ben degil..yillardir boyle diyot bende tamam dedim is ciddiye binince

Yok cnm laf cok icraat yok..cocugumunda aklini bulandiriyor..kizim babasiyla gorusmek bile istemiyor artik cocugun aklini cok karistirdigi icin..prenses muamelesi yapiyor ama hic bir sorumluluk almadigi icinde cocuk ne yapacagini sasiriyor acisini benden cikariyor
Tekrar

Tamam demişsin iste...yani yurda vericem demek oluyor bu...daha kendinden haberin yok

Allahim akıl fikir versin başka bişey demiyorum ben çocuk istiyorum gerekirse yurttan alicam sız çocuk yurda veriyosunuz Allah evlat varmış değer veren yok evlada

Sadece cocuklara yazik; böyle anne, baba sahibi olduklari icin...

Keske seçme sanslari olsaydi...

Canimi veririm, çocuğumu vermem. Burada ki butun kadinlarda boyle dusunur. Sizi tanimlamaya sifat bulamıyorum...

Yurda verdiğiniz takdirde, hemen ardindan gidip kendinizi kisirlastirin bir daha cocuk falan dogurmayin...

Back
X