• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukları büyütürken hangi pembe komik yalanları söylediniz paylaşalım gülelim

Lillyum

çok bilmiş
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
2.681
14
116
55
Diğer
hep beraber çocuk büyütürken söylediğimiz pembe yalanları
yada bize söylenen pembe yalanları paylaşalımmı ne dersiniz :dance:

ilk aklıma gelenle önce ben başlıyayım :1rolleyes:
oğlum şu an yirmi yaşında
ilk okula başladığı günlerde hepimizin bildiği tembel teneke mevzusu vardır bir gün telaşla bana bunun anlamını sordu anne tembel teneke nedir :sm_confused:
çocuğa verdiğim cevap
oğlum tembel teneke demek çok çalızmazsan öğretmenin verdiği ödevi yapmazsan öğretmenin pantalonuna teneke bağlar sınıfta ve teneffüslerde bu tenekeyle ses çıkararak dolaşırsın
tembel teneke demek bu dedim demişim kaydirigubbakcemile3
sonraki yıllarda aklımıza geldiğinde çok güleriz bu pembe yalana kaydirigubbakcemile3
zira oğlum diyorki tüm ilkokul bir hayatım teneke ne zaman bağlanacak diye kalp gümbürtüsüyle geçtii
her öğretmenin sorduğu soruda bilemediğim cevapta öldm öldm dirildim der a.s

aklıma geldikçe yazarım
lütfen sizlerde yazın anılarınızı birlikte gülelim yerimseniben

daha cocugum yok
ama benı buyuturken babam hep senı leylek getırdı dedi durdu .. bende inanmıstım :roflol:
gorumcemede babası senı şu çoban kopegi getırdı demıs..
gorumcem gidip gidip .. ayy benı getiren kopek diyip opuyormus :)))

kuzucugum bana noel babyi soruyo neden hergün gelmiyo ben onu cok seviyo ve özlüyorum dedi isvicrede oldugumuz icin daha 3bucuk yasinda ama tam büyümüsde kücülmüs versiyonu bi firlama yani

bende annecim senin gibi bircok cocuk seviyo onu ve heryerdede cocuk cok oldugu icin herkezin yanina gidiyo dedim
hayir anne sen yalnis söylüyosun onun karisi izin vermiyo hergün gelmesine demezmi :))))))

benide annem "yemegini yemezsen arkandan aglar cok üzülür görkem beni yemek istemiyo der"diye kandirirdi bende yemek üzülmesin aglamasin diye yerdim :)))

Komşumuzun kızını sevmezdik hiç, bizden de baya küçük.
Babası da araba delisi, her gün yıkar siler parlatır.
Arabanın üstüne çöp adamlar çizdik, deli x falan yazdık, ama baya karaladık sanırım.
Kardeşim, kuzenim, ben.
Sonra anladılar bizim olduğumuzu naniknanik
Yengem de çakal, geldi oturdu, güya büyüklere anlatıyo,
x'in anneleri nohut şişiriyolar, arabayı kim öyle yaptıysa karnı şişcek şişcek patlıcak.
O an birbirimize bakışlarımızı, o korkumuzu unutamam. Kardeşim hemen yumurtlamıştı tabi.
Bizimkiler de arabanın masraflarını ödemişlerdi :roflol:

Hala nohut şişirmek deyince aklıma gelir çok gülerim

nohut şişme olayını duymuştum :roflol:
allahtan ucuz atlatmışsınız
zira yengem iki nohut tanesi yutturmuştu çocuklarına kaydirigubbakcemile3
yalan söyliyenin birazdan nohut midesini patlatacak demişti :roflol:
bu durumda yalanmı söylenir :roflol:
balkondan aşağıdan geçenin kafasına kimin portakal kabuğu attığının hesabını vermiş lerdi :roflol:

şimdi ki çoçuklar inanmıyoki bişeye kendileri herşeyi biliyolar maşallah........

Ay küçükken annem bana seni leylekler getirdi demişti :hooray:
4-5 yaşlarında,hatırlıyorum hayal meyal.

Son düzenleme:
kuzucugum bana noel babyi soruyo neden hergün gelmiyo ben onu cok seviyo ve özlüyorum dedi isvicrede oldugumuz icin daha 3bucuk yasinda ama tam büyümüsde kücülmüs versiyonu bi firlama yani

bende annecim senin gibi bircok cocuk seviyo onu ve heryerdede cocuk cok oldugu icin herkezin yanina gidiyo dedim
hayir anne sen yalnis söylüyosun onun karisi izin vermiyo hergün gelmesine demezmi :))))))

:asigim:

annem babamın işyerinde ki telefonun "televizyonlu telefon" olduğunu söylerdi görüntülü telefonda ne olaki?
o zaman onun adı televizyonlu telefondu, icat edilmişmiydi bilmiyorum ama icat edilmemişse eğer fikir anası benim annemdir arz ederim.
Evet babamın bizi aradığı yada biz aradığımızda babamın cevap verdiği telefon televizonluydu
ve babamla konuşurken bizi izliyordu, evde ne olursa görüyordu
iş böyle oluca hadi bakalım kalk yerinden kalkabilirsen hemen annemden tehdit geliyordu babnaızı arayayım mı?
yok annecim arama biz odamızı toplar uslu uslu otururuz.

benimde 6 yaşında bir kardeşim varrr
bi yaramazlık yaptığında dilini çıkar diyoruzzz
yalan söyleyip sölemediğini anlıcazzz
ahhh yavrumm benimm yaa yalan söylüyorsa dilin çıkarmıyor anlıcaz dieeekaydirigubbakcemile3
doğru sölüosada abla ben yapmadım bak dilime istersen deyipp
dilini dışarı çıkarı o yaaaa sırnaşık şey

annem de biz küçükken işte anlatıyor kızım kimsenin bişeyine dokunmayınn
habersiz almayın ay dede gelir kolunuzu keserr aldığınız elinizi keserr
falan diodu ama çok korkuyordumm ben yaaaa fisfisfis

Back
X