hep beraber çocuk büyütürken söylediğimiz pembe yalanları
yada bize söylenen pembe yalanları paylaşalımmı ne dersiniz :dance:
ilk aklıma gelenle önce ben başlıyayım :1rolleyes:
oğlum şu an yirmi yaşında
ilk okula başladığı günlerde hepimizin bildiği tembel teneke mevzusu vardır bir gün telaşla bana bunun anlamını sordu anne tembel teneke nedir :sm_confused:
çocuğa verdiğim cevap
oğlum tembel teneke demek çok çalızmazsan öğretmenin verdiği ödevi yapmazsan öğretmenin pantalonuna teneke bağlar sınıfta ve teneffüslerde bu tenekeyle ses çıkararak dolaşırsın
tembel teneke demek bu dedim demişim kaydirigubbakcemile3
sonraki yıllarda aklımıza geldiğinde çok güleriz bu pembe yalana kaydirigubbakcemile3
zira oğlum diyorki tüm ilkokul bir hayatım teneke ne zaman bağlanacak diye kalp gümbürtüsüyle geçtii
her öğretmenin sorduğu soruda bilemediğim cevapta öldm öldm dirildim der a.s
aklıma geldikçe yazarım
lütfen sizlerde yazın anılarınızı birlikte gülelim yerimseniben
yada bize söylenen pembe yalanları paylaşalımmı ne dersiniz :dance:
ilk aklıma gelenle önce ben başlıyayım :1rolleyes:
oğlum şu an yirmi yaşında
ilk okula başladığı günlerde hepimizin bildiği tembel teneke mevzusu vardır bir gün telaşla bana bunun anlamını sordu anne tembel teneke nedir :sm_confused:
çocuğa verdiğim cevap
oğlum tembel teneke demek çok çalızmazsan öğretmenin verdiği ödevi yapmazsan öğretmenin pantalonuna teneke bağlar sınıfta ve teneffüslerde bu tenekeyle ses çıkararak dolaşırsın
tembel teneke demek bu dedim demişim kaydirigubbakcemile3
sonraki yıllarda aklımıza geldiğinde çok güleriz bu pembe yalana kaydirigubbakcemile3
zira oğlum diyorki tüm ilkokul bir hayatım teneke ne zaman bağlanacak diye kalp gümbürtüsüyle geçtii
her öğretmenin sorduğu soruda bilemediğim cevapta öldm öldm dirildim der a.s
aklıma geldikçe yazarım
lütfen sizlerde yazın anılarınızı birlikte gülelim yerimseniben