Babamin ilk esinden iki kizi var. Annem bosanma gerceklestikten 3 yil sonra evleniyor babamla. Annemin ilk evliligi. Kizlar 10 ve 12 yaslarindaymis. Annemi de cok severlermis. 20 yil kendi cocuklari gibi bakti annem ikisine de. Kendi elleriyle ceyizlerine kadar yapti. Dugunlerinde takilarina kadar yapti. Babam eski esiyle hic gorusmedi cocuklar icin bile ama annem gorustu. Dugunde yan yana durdu kadinla dusun

babam somurtup otururken bir kosede. Bana yaptigi anneligi onlara da yapti kisaca. Babam vefat ettiginde annemin karsisina gecip miras hesabi yaptilar, annemle babami sen ayirdin dediler. Ikisi de rezil ve nankorler yani. Oz analari elalemin kocasini ayartip gezerken benim annem bu ithamlarla karsilasti.
Gerek var mi sence butun bunlara? Naparsan yap gunun birinde affedersin agzina micarlar insanin. Hic gerek yok.
Simdi sor anneme o hala onlar benjm cocuklarimdi. Ne yaptiysam sevdigim adam icin yaptim helal hos olsun diyor

boyle davranabilecek misin? Yapabilirim diyorsan eyvallah da. Bu psikolojiyle omur gecmez bana sorarsan.