• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklari istemiyor bu sefer de.

Cocukları başından atıyor... çözümünüz bu yani ....
Görüşüyoruz hala.Ben hemen kopamadım.O da hemen ayrılmak istemesi ondan ışık da aldım.
Ozaman biraz daha ilgili ol cocuklar da boyle ben kaldıramam iki sorunu birden dedim.
Bir de ayıptır söylemesi gecen ayrılırken ona bir sarildim ozamandan beri daha ilgili:)

Gecen gun dediki oğlan annesine gitmeyi dusunuyor galiba.Okulun bitmesini bekliyor dedi..Kafasi netlessin bakalim ozamana kadar dedi.Ama ya seni seçecem ya onu dedi.

Ben soyle dusunuyorum:Annesine gidecek sonucta el degil ya.Para da gönderir ama bu düşüncemi ona söyleyemiyorum yanlis anlar.
Atmis gibi vicdan azabı çekiyor yani oğlunun tavrından dolayı.

Kiz kolay dedi.Bir de zaten babaannesine kaliyor o zaten yine orda kalırım demis.Yanina almak istemiyordu ama olmuyor istediği gibi.

Bakalim kaderimizde varsak evleniriz yoksa napsak olmaz dedi.Ben de biraz somuttum bu sözüne.Birkac kere dedi bunu.

Cocukları başından atıyor... çözümünüz bu yani ....
Ben kabul ettim.Kendi cocuklari ısrarla yaninda istedi ama onlar istemiyor.Ben de o da kopamadık şimdilik.Kendi seçimleri biz napabiliriz.El degil ya.Simdiye kadar babalari bakmış evlenmemiş.Anlayisli olabilirlerdi.Sonra sonra alışırlar belki.Ben de mutlu olmak istiyorum sonucta.Bakalim ne olacak;(

Ben kabul ettim.Kendi cocuklari ısrarla yaninda istedi ama onlar istemiyor.Ben de o da kopamadık şimdilik.Kendi seçimleri biz napabiliriz.El degil ya.Simdiye kadar babalari bakmış evlenmemiş.Anlayisli olabilirlerdi.Sonra sonra alışırlar belki.Ben de mutlu olmak istiyorum sonucta.Bakalim ne olacak;(
konularini az cok biliyorum ama cok sacma bir durum icindesin gormek icin hic bir caban da yok adam seninle evlenmek icin hicbir cabasi yok dediklerinden belli zaten ama sen nerdeyse kolundan tutup evleneceksin bu adam seni mutlu edemez soyliyim cunku sevgi yok seni yaninda tutar gibi bir hali var bence sen bu isi iyi dusun

ben yazayım onun cevabını.. şimdi çocuklar gidecekler biri babaannesine, biri annesine.. siz evleneceksiniz buraya kadar bir sorun yok.. eh gençsiniz bir çocuk isteyeceksiniz hakkınız olarak.. o babasıyla büyürken adamın aklına kendi çocukları gelecek, onlar babasız hatta bölük-pörçük büyüyor deyip alıp ikisini de getirecek eve.. geri kalanını yazayım mı az-çok tahmin ediyor musunuz? çocuk istemeseniz dahi her buluşmada ya da sizde kalmaya her geldiklerinde çocuklarım yanımda değil, sorumlusu sensin diye başına kakacak.. çünkü adam seninle evlenmek istemiyor, adam biriyle evlenebilirim belki mantığında..

Aşırı bencilsiniz..
Biri anneye biri babanneye he?
Allah o çocukların yüzüne baksın. 3 yetişkin! aptalın saçmalıklarına katlanmak zorunda kalıyorlar.
Bir yere sığamadı zavallılar..

Adam sizi istemiyor. Evlilik diye tutturma böyle takılalım diye bir sürü imada bulunuyor, ama siz hala çocuklar gitse de evlensek diyorsunuz.
Kendi evlerinden göndermeye düzenlerini bozmaya bakıyorsunuz..

Ne diyeyim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..

Allah sana akıl versin o çocuklarında yüzün e gülsün inşallah.

Bencillik yapmayın çocukları da düşünün. Eğer evlenirseniz çocukların konforu için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız buna mecbursunuz.
Öyle yok biri babaanneye biri anneye olmaz
O çocukların hiç bir suçu yok anne-babası zaten onlara yapmışlar yapacaklarını bir de sizin gibi bir ergenle uğraşmasınlar.

Aman bırakın hanımlar.
40 yaşındaki kadına akıl vermekle uğraşıyoruz.
Almak isteyene verilir.
Israrla aynı şeyleri yazmaya devam edene ne halin varsa gör denilir.

Bencillik yapmayın çocukları da düşünün. Eğer evlenirseniz çocukların konforu için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız buna mecbursunuz.
Öyle yok biri babaanneye biri anneye olmaz
O çocukların hiç bir suçu yok anne-babası zaten onlara yapmışlar yapacaklarını bir de sizin gibi bir ergenle uğraşmasınlar.
Kizi babaannesine kaliyor zaten.Evlenirse yanina alacaktı.Oglu da daha once annesinde kalmis kısa bir sure.Annesi sonucta.El degil ya.Maddi yardımını yapar yine.Kendisi gitmek istiyor.Kimse ona git demiyor demeyecek.Babasi ısrarla kalmasını istedi.Gidecegi de kesin degil.Kizini da evlenince yanina istiyordu.Niye bukadar sert çıktınız anlamadim.Kendi annesi zaten.Bencilkikle ne alakası var.Ben tüm iyi niyetimle oğlunu da kızını da kabul ettim.Onlarla iyi geçinmeye kendimi alıştırdım
Haksızlık etmişsiniz hepiniz de bana.Cocuklar sanki sokağa atılmış.Ergenmisim.Ne yasadim ki ben.Ordan konuşması kolay.Sevmis sevilmişsiniz.Cocuklarin ahi olacakmis.Tabi eziyet ettim ben istemedim.Sokaga attim.Ne olsa beğenmiyorsunuz gercekten.Laflara aşağılamalara bak.
Acelemiz yok evlilik icin görüşüyoruz sadece.O cocuklarini hala razı etmeye zaman tanımaya calisiyor.Hayret ya aşağılamakta bak.

Kizi babaannesine kaliyor zaten.Evlenirse yanina alacaktı.Oglu da daha once annesinde kalmis kısa bir sure.Annesi sonucta.El degil ya.Maddi yardımını yapar yine.Kendisi gitmek istiyor.Kimse ona git demiyor demeyecek.Babasi ısrarla kalmasını istedi.Gidecegi de kesin degil.Kizini da evlenince yanina istiyordu.Niye bukadar sert çıktınız anlamadim.Kendi annesi zaten.Bencilkikle ne alakası var.Ben tüm iyi niyetimle oğlunu da kızını da kabul ettim.Onlarla iyi geçinmeye kendimi alıştırdım
Haksızlık etmişsiniz hepiniz de bana.Cocuklar sanki sokağa atılmış.Ergenmisim.Ne yasadim ki ben.Ordan konuşması kolay.Sevmis sevilmişsiniz.Cocuklarin ahi olacakmis.Tabi eziyet ettim ben istemedim.Sokaga attim.Ne olsa beğenmiyorsunuz gercekten.Laflara aşağılamalara bak.
Evet ergen diyen benim tulipa tulipa
Adamın seni sevmediğini bile bile ısrar ediyorsun.
Çocukların orada burada heder olacağını bile bile kendini avutuyorsun.
Sevdik sevildik de çok şükür sen de sev ve sevil diye bu ısrarımız.
Öyle bir anlatım tarzın var ki sanki o adamdan başkası yok bu dünyada, ne olursa olsun yeter ki o olsun.
Şimdi değil de ileride sevebilirmiş. Ya sevemedim derse hiç mi üzülmeyeceksin?
İleride sevilebileceğine inanmak da çocukluk değilse nedir sence?
Ailen ne diyor,gerçekten merak ettim.
"Olsun kızım ileride sevilirsin" diyerek destek mi oluyor yani?
Bize kızıyorsun biliyorum,oysa biz seni de adamı da tanımayız etmeyiz,iyiliğin için,hayatta üzülmeyesin diye,artık olgunlaşırsın diye yazdık ama maalesef anlamadın.
Yine diyorum hayırlı olsun hakkında inşallah.

Evet ergen diyen benim tulipa tulipa
Adamın seni sevmediğini bile bile ısrar ediyorsun.
Çocukların orada burada heder olacağını bile bile kendini avutuyorsun.
Sevdik sevildik de çok şükür sen de sev ve sevil diye bu ısrarımız.
Öyle bir anlatım tarzın var ki sanki o adamdan başkası yok bu dünyada, ne olursa olsun yeter ki o olsun.
Şimdi değil de ileride sevebilirmiş. Ya sevemedim derse hiç mi üzülmeyeceksin?
İleride sevilebileceğine inanmak da çocukluk değilse nedir sence?
Ailen ne diyor,gerçekten merak ettim.
"Olsun kızım ileride sevilirsin" diyerek destek mi oluyor yani?
Bize kızıyorsun biliyorum,oysa biz seni de adamı da tanımayız etmeyiz,iyiliğin için,hayatta üzülmeyesin diye,artık olgunlaşırsın diye yazdık ama maalesef anlamadın.
Yine diyorum hayırlı olsun hakkında inşallah.
Ama daha ilgili simdi.Zamanla severim alisirim ben diyordu.Oyle oldu gerçekten.Benden hoşlanıyordu zaten hep o.Bunu hep dile getirdi.Ama o aşkı baska bir kefeye koyuyor.Zamanla aşk olurum diyor ki bu dogru.Derinlestikce olur.Zamaninda uc kadını sevmis 10 yıl bekarliginda.Bunlardan ilkini aşk sayiyor.Hepsi de cocuklari icin terk etmis.Encok da ilki vurmus.Onu ask sayiyor suan.Buyuzden güvensizliği vardi kadınlara.Ilgisizligiyle beni delirtti evet.Ama daha iyi oluyor.Cok belli.Hergun ariyor soruyor mesela.Daha sık görüşmeye başladık.Sonra ne olur bilmiyorum.

Ben de zamanla asik olurum mesela Ama şimdi cok hoşlanıyorum.Bu olmasa cocuklu hele cocuklari istemeyen birini hic istemem hele bu aşamada nasip değilmiş der atarım.Atamadim.Ben kabullenmiştim sadece bir anda atmamak icin görüşmeye devam ettim.Bir anda atınca eski kaybedislerim aklima geliyor.Kotu oluyorum.Sirf onun icin görüşmeye devam ettim.O da etti.Yoksa ona ilk once istemiyorlarsa olamayiz biz dedim.Ama bu uzun sürmedi.Onu kendime cok yakın hissediyorum mutlu oluyorum onla.Umarim o da tum ictenligiyle sevdigi icin benle beraber olur.Tum ictenligiyle olmasa bile kim olacakki benim umudum yok daha.Ve bu zamanla oldukca baglanacak bir adama benziyor eski iliskileeinde oyle olmus.Beraber calisirken isyerinde oyle duymustum.
Yaninda huzur dolu oluyorum.Ki benim nasil yaralarım var.Bu huzur o yaralara iyi geliyor.
Daha ilgili olmasa vallahi bırakacaktım.Ama bu süreçte biraz ilgiye dogru evrildi.
Ailem istemedi once.Cocuklar ve ev işi üzerinde durdu onlar.Ben ev isini yemegi unuttum yıllardır.Sevdigim icin yaparim dedim.Ki bana bu gücü ancak sevgi verirdi.Belki geçmeyen depresyona insomniaya da iyi gelir.Kopruden önceki son çıkış.

Son düzenleme:
Ama daha ilgili simdi.Zamanla severim alisirim ben diyordu.Oyle oldu gerçekten.Benden hoşlanıyordu zaten hep o.Bunu dile getirdi.Ama o aşkı baska bir kefeye koyuyor.Zamanla aşk olur diyor ki bu dogru.Derinlestikce olur.Ben de zamanla asik olurum mesela Ama şimdi cok hoşlanıyorum.Bu olmasa cocuklu hele cocuklari istemeyen birini hic istemem hele bu aşamada nasip değilmiş der atarım.Atamadim.Ben kabullenmiştim sadece bir anda atmamak icin görüşmeye devam ettim.Bir anda atınca eski kaybedislerim aklima geliyor.Kotu oluyorum.Sirf onun icin görüşmeye devam ettim.O da etti.Yoksa ona ilk once istemiyorlarsa olamayiz biz dedim.Ama bu uzun sürmedi.Onu kendime cok yakın hissediyorum mutlu oluyorum onla.Umarim o da tum ictenligiyle sevdigi icin benle beraber olur.Tum ictenligiyle olmasa bile kim olacakki benim umudum yok daha.Ve bu zamanla oldukca baglanacak bir adama benziyor eski iliskileeinde oyle olmus.Yaninda huzur dolu oluyorum.Ki benim nasil yaralarım var.Daha ilgili olmasa vallahi bırakacaktım.Ama bu süreçte biraz ilgiye dogru evrildi.
Ailem istemedi once.Cocuklar ve ev işi üzerinde durdu onlar.Ben ev isini yemegi unuttum yıllardır.Sevdigim icin yaparim dedim.Ki bana bu gücü ancak sevgi verirdi.Belki geçmeyen depresyona insomniaya da iyi gelir.Kopruden önceki son çıkış.

Sen bilirsin diyorum ya herkes kaderini biraz da kendi çabasıyla çiziyor.
Sen kendine bu adamı layık görüyorsan diyecek hiç bir şey yok.
Adam senin başka biriyle olma ihtimalini söylemişken bile kalkıp devam edebildiğine göre seni acıtmıyor demek ki acı sözler.

Yok ne halin varsa gör,yok bunları hak ediyorsun bunlar nasıl temenniler nasıl cümleler
Bu üye sizin babanızın kızı mı
Bu ne hadsizlik,herkes kendi yolunu kendi çizer burda istediğiniz sert uslup ile yol gösterebilirsiniz ama böyle haddini aşan cümleler kurmak kimsenin haddi değil
Laale Laale sana gerçekten hayranım,ne kadar naif ne kadar güzel anlatıyorsun düşüncelerini keşke herkes senin gibi olsa
Tulipa sen bu forumda gerçekten mutlu olmasını istediğim üyelerden birisin,inşallah istediğin gibi olur herşey ammavelakin bu adamla olmaz. Bu adam senin ömrünü ve kalan sabrını da yer,sanıyorsun ki yaşın geçti,bu adamla bir 40 yılını heder etme lütfen. İnternete falan gir ordan tanış birileriyle,belki iyi gelir flörtleşmek falan.
Ne diyeyim inşallah istediğin gibi olur herşey.

Yok ne halin varsa gör,yok bunları hak ediyorsun bunlar nasıl temenniler nasıl cümleler
Bu üye sizin babanızın kızı mı
Bu ne hadsizlik,herkes kendi yolunu kendi çizer burda istediğiniz sert uslup ile yol gösterebilirsiniz ama böyle haddini aşan cümleler kurmak kimsenin haddi değil
Laale Laale sana gerçekten hayranım,ne kadar naif ne kadar güzel anlatıyorsun düşüncelerini keşke herkes senin gibi olsa
Tulipa sen bu forumda gerçekten mutlu olmasını istediğim üyelerden birisin,inşallah istediğin gibi olur herşey ammavelakin bu adamla olmaz. Bu adam senin ömrünü ve kalan sabrını da yer,sanıyorsun ki yaşın geçti,bu adamla bir 40 yılını heder etme lütfen. İnternete falan gir ordan tanış birileriyle,belki iyi gelir flörtleşmek falan.
Ne diyeyim inşallah istediğin gibi olur herşey.
Sağolasın canım ben de senin profilindeki yazıya hastayım. :KK68:
Yeri gelmişken söyleyeyim dedim. :KK19:

Back
X