3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.
çekenler genelde üniversiteli genç kızlar.Benim şimdiye kadar hiç başıma böyle birşey gelmedi. Senin çocuğunun resmini ne yapacak da çekiyor o baya enteresan geldi hele.
çekenler genelde üniversiteli genç kızlar.
çünkü yaşanan kötü olaylar bizi etkiliyor ve tedirgin ediyor.Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizleri severken operken hasta olmadik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..
uyarıyorum ama bir değiller ki. grup halinde geziyorlar genelde.Sosyal medyaya koyacak heralde. 1 dk gördüğü çocuğu anı olarak saklamak için cekmiyordur...
Her insan öcü seklinde yetistirdiginiz sürece cocuklariniz paranoyakta olabilir. Yani bu benim görüsüm.hayatimin hicbir evresinde seven bir insana sevme diyebilcegimi zannetmiyorum.ki annesin iyiti kotuyu ayirt eder evladinida oyle yetistirebilirsin.her insan kotu amacli yaklasimi ruh sagligi acisindan dogru gelmiyor banaçünkü yaşanan kötü olaylar bizi etkiliyor ve tedirgin ediyor.
kötü olaylar, düşünceler hayatın güzelliklerinin önüne geçmesin diye düşünmek belki en doğrusu.
en azından izin isteseler.
ya da uzaktan sevmek daha mantıklı değil mi?
uyarıyorum ama bir değiller ki. grup halinde geziyorlar genelde.
bu konuda hak veriyorum.Her insan öcü seklinde yetistirdiginiz sürece cocuklariniz paranoyakta olabilir. Yani bu benim görüsüm.hayatimin hicbir evresinde seven bir insana sevme diyebilcegimi zannetmiyorum.ki annesin iyiti kotuyu ayirt eder evladinida oyle yetistirebilirsin.her insan kotu amacli yaklasimi ruh sagligi acisindan dogru gelmiyor bana
anaokuluna giden çoğu uyarıyı anlıyor ve uyguluyor.Gıcık bir durum gerçekten... Kızları bol bol uyar canım yabancılara sıcak davranmasınlar. Dünya onlar kadar masum değil maalesef...
Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..
Gecen mugede dinliyorum fotograf cekmesinler mesela diye basbas bagiriyor bu ulkede sokak fotografcilarida var beynimiz surekli kotuye endeksli.yurtdisinda fotograf cekilirken genc bir cocuk fotografa gulerek girmis sonra el sallayip gitmisti bunu turkiyede yapsa sapik falan deriz.ne yazik ki biz iyiye olan tum inancimizi kaybettik.endiselerinizde haklisiniz ama ben cocugumu psikopat insanlarin varligindan korkutarak buyutmek istemem.aksine kendini korumasini gerektigini ogretip sevginin karsiliginin verilmesi gerektigini gostermem gerekir.yoksa ileride evine yeni gitmis birine tam sarilacakken ayyyy canim dur terlik veriyim diyen soguk tiplerden olur (bu da yasadigim 30 yasinda bir kadinin sicak davranmam sonucunda aldigim bir elektriktir.) Her sey yetisme.bu konuda hak veriyorum.
kızlarıma hissettirmemeye çalışıyorum ama insanlara güvenemiyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?