• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarım icin evliligimi sürdürüyor gibiyim

D dimple_80 yorumunuza istinaden yazmak istedim birbirimize benziyoruz yazmışsınız konu sahibine bende sizin için çok üzüldüm, ama size saygı duyulmayan bir evliliği yürütürken lütfen çocuğunuza yüklemeyin gucsuzlugunuzu, kıziniz kocanız gibi bir adamla evli olsaydı buna katlanmasini istermiydiniz? Bunun cevabı evetse evliliğinizi toparlamak için hemen ise koyulun cevabı hayırda lütfen karar vermek için geç kalmayın, bilmiyorum ise kendinize biraz daha zaman verip tekrar sorun çünkü öyle bir an gelecek ki bu kırılma noktasını sizde yaşayacaksınız bu tür ilişkilerde hep çok büyük şeyler yaşanır ya evlilik percinlenir ve toparlanır yada biter

Merhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
Sizi kendine bağlı kılmış şimdi istediği gibi evirip çeviriyor. Çalışmayarak, tüm ipleri eline vererek büyük hata yapmışsınız ve çok vakit kaybetmişsiniz. Şimdi yapacağınız şey kendinizi toparlamak, önce çalışmaya başlamak sonra da eşinize sorumluluk vermek, durumda değişiklik olmazsa boşanırsınız. Boşanmak öcü değildir, evlatlarınızın önünde onca lafı işitmekten daha huzurlu bir yaşam biçimi sunar size. Bir yerden başlamanız lazım, önce kendini güçlendirin ki seçenekleriniz olsun

Merhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
Sende erlek gıbı deılsın deseydın.Terbıyesıze bak .Ne kadar coklar bunlar ya bıtmıolar

Eşiniz “çalışma” derken sizi nasıl ikna etti, yani ne sebeplerle “çalışma” demişti size? Bence buradan bile birçok çıkarım yapılır kendisi hakkında, o yüzden sormak istedim

Rica ediyorum çocuklarınızı bahane etmeyin. Onlarin butun bu mutsuzluklarinin sebebi bu adamla evli kalmaniz. Ah cocuklarim babasiz buyumesinmis. Yarin buyuduklerinde ne dusunecekler soyliyim size. Neden bosanip calisarak bize daha mutlu bir yuva vermedin diye soracaklar. Bizim icin yapman gereken sey bu mutsuz hayata hapsetmek degil, bizi oradan kurtarıp sahip cikmandi diyecekler. Evli kalmayi sen tercih ettin, bize sadece kötülük ettin diyecekler. Kendi pasifliginiz yüzünden onlari one surmeyin. Bosanmaya cesaretim yok, boyle yasamaya alistim, bunu değiştirmek zor geliyor diyin dusurtce.

arada sevgi var mı peki

çocukların istikbali ile sizin medeni halinizin ne alakası var ki evlilikle bağdaştırmışsınız istikballerini ?
çocuk okutmak her dönem zordu ,aileniz siz okuyun diye belki sıkıntı çektiler ama elin adamı geldi çalışma hanım dedi diye anında hem kendi emeğinizi hem ailenizin emeğini elinizin tersiyle ittiniz , siz kendi emeğinize değer vermezseniz o niye size değer versin ki

Back
X