• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarım için ne yapabilirim ..

Yorgunkalbmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
652
Puanlar
33
10 yıl önce evlendim iki kızım var ikinci kızım doğduktan 1 yıl sonra aldatıldım yaklaşık 5 aydır ayrı hayatlar yaşıyoruz adam boşanmak istemiyor ev babasından devredildiği için evde hakkım yok. Zamanında çalıştım tazminatımı takılarımı iş kuracak diye aldı onuda batırdı , şimdi de uçan kuşa borçu olan bir adam. 8 gün önce doğalgaz saati söküldü borçtan dolayı bu adam nafaka mı ödeyecek.. nasıl bir hayat bu berbat bir psikoloji iş bulsam çocukları kime bırakacağım büyük kızım 1 de geliyor öğlen küçüğüm kreş çağında değil henüz bıktım artık bıktım yardım edin fikir verin bana.

Son düzenleme:
Aldatıldım demek istediniz heralde ? Babasından kalsa bile acaba oturma hakkı tanımaz mi mahkeme şuan beş parasız işsiz güçsüz iki çocukla kira falan zor iş nafaka da en baba adam 10 veriyor kira mi odeyeceksin fatura mi mutfak mi ?

Aldattınız mı ,aldatıldınız mı ?
Çocuklarınız ıcın aileden destek varsa bakım desteği isteyebılırsınız anneniz hayattaysa ve kabul ederse çocuklara bakabılır sizde çalışırsınız

Ev babasından devir olsa bile, hatta babasının evi bile olsa mahkeme oturum hakkı tanıyabiliyor..hatta nafakayı kayınpederinin ödemesine karar verilen dava haberlerini görüyoruz..aldatıldınız mı,yazım yanlışı mı var orada..avukatla ilerlemelisiniz..

Sen daha açmadın mı davayı? Diğer konunda çekişmeli açacağım delillerin süresi dolmadan demiştin inanmıştım ben sana ama sen boşanmazsın diyen üyeler haklıymış.

Ev babasından devir olsa bile, hatta babasının evi bile olsa mahkeme oturum hakkı tanıyabiliyor..hatta nafakayı kayınpederinin ödemesine karar verilen dava haberlerini görüyoruz..aldatıldınız mı,yazım yanlışı mı var orada..avukatla ilerlemelisiniz..
Boşanma davası bitene kadar tanıyorlar ondan sonra tanımıyorlar.

Back
X