Çocuklarım kediyi öldürdü 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.
kadin zaten vicdan azabi cekiyor niye sert elestiriyorsunuz ki bilerek yaptigi bisey yok sonucta bukadarda olmayin rica ediyorum

Cocuklar bahceye nasil cickacak kilitli olduğunu varsayıyorum 3 yaşında cocuklae nasil acacak çıkacak , pencere filan var mi belki kedi kendi geldi yattı.

Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
Siz kendinizi tedavi ettirin bence

Kucuk çocukların hepsinde bu refleks var bilmiyosanız ben size söylüyüm

Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
Plan kurmuş çocuklar, herkesi uyutup gizlice bahçeye çıkalım, kediyi boğalım, beşiğe bırakalım diye.
He tedavi olsunlar.

kadin zaten vicdan azabi cekiyor niye sert elestiriyorsunuz ki bilerek yaptigi bisey yok sonucta bukadarda olmayin rica ediyorum

O kedinin günahı neydi peki soruyorum size. Kızanlar olmuş bana sert söyledim diye. Fakat bir canlıdan bahsediyoruz. Ne bebeklere özel yapılan sütten vermesi doğru ne de bahçeye salması ne de gözetimsiz olarak çocuklara kediyi vermesi. ben merak ediyorum benzer sebepten bebeği ölseydi herkes bu kadar destek olur muydu zira bana göre bir kedinin ölmesi ile bir bebeğin ölmesinin farkı yok ikiside can. İnternetten araştırabilirdi bir sürü kedi bakımı hakkında site var bunlar başına gelmezdi demekki kendisi o kadar da önemsememiş şimdi başına böyle bir şey geldi diyede üzülüyor. Nasıl hak vereyim ben şimdi allah aşkına.

Her şerde bir hayır var derler. Bu size çocuklarınızın başına kötü şeyler gelebileceği, bahçenin kapısını açıp çıkabikeceklerine dair bir ders olmuş olabilir. 3 yaşında dışarı çıkan çocuk evin kapısından da çıkar. Bu konuda çok çok dikkatli olun. Kapıları mutlaka kitli tutun. Allah korusun, başlarına herşey gelebilir.

Çocukların ellerinde kollarında çizik var mıydı? Kedi küçük canını acıtsalar mutlaka birşey yapardı. Hem bebeğin beşiğine koymuş olmaları bana bulduklarında ölmüş olduğu etkisini verdi. Bence onun bebek olduğunu biliyorlar. Kedi ölmüştü, buldular, uyuyor sanıp uyusun diye beşiğe koydular. Çünkü çocuklar düz düşünür, uyuyan bebek beşiğe konur. Siz yinede bir sorun. Annem siz kediyi gördüğünüzde nen nen mi diye, o yaştaki çocuk anlatır. Ama bana sanki öyle gibi geldi.

Kendinizi daha fazla paralamayın. Eğer çocuklarınızda korktuğunuz tarzda davranış olsa bugüne kadar 1000 kez farkederdiniz. Başka ortamlarda bakın yinede hayvanlara nasıl davranıyorlar ama bence durum bu.

Ha birde bunu sakın Twitter falan duymasın.

İki gün oldu demişsiniz, hiç sormadınız mı çocuklarınıza bu kedi buraya nasıl geldi, siz bahçeye nasıl çıktınız? diye. Ne bileyim siz uyurken bahçeye çıkmaları da çok tehlikeli sonuçta, hiç uyarı yapmadınız mı?

kediye içim gitti, ama çocuklara da kızacak değilim yaşları gereği. keşke böyle olmasaydı :(
ancak çocuklarınız ile anlayacakları şekilde konuşmanızı yarm yamalakta olsa olayın nasıl oldugunu anlattırmanızı tavsiye ederim. ona göre de bir konuşma belirlersiniz.

Yavrularınızın günahını almayın belki uyuyor diye koydular beşiğe ? Benimde bahçeme bir kedi yavrulamıştı. Kedi birkaçgün geldi gitti bizim bahçeye belli yer arıyor sonra bir baktık doğurmuş 3 yavru yazık çiçeklerin arasındalar küçücükler titriyorlar. Balkonumun altına yatak yaptım yatırdım onları anneleri geldi mama verdim onada aramaya gitmesin evlatlarının başında dursun emzirsin diye. O nankör ertesi sabah kalktım baktım evladının 1 ini alıp gitmiş 2 yavru kalmış nasıl ağlıyorlardı eşimi aradım hemen şırınga mama istedim geldi eve aldık küçücüklerdi ellemeye korktum eşim besledi yaz ayı olmasına rağmen ufo açtık yattıkları odaya saatletce annesini aradım sonra baktım yemek almaya gelmiş bahçeye evlatlarını gösterdim geri yatak koydum bahçeye karnını doyurup defolup gitti. Yüzlerine bile bakmadı hem ağladım hem sevdim o yavruları geri eve aldım sabaha kadar ağladılar. Sabah bir kalktım biri ölmüş diğeri ona sarılıyor. Birgün sonrada diğeri öldü. Duasını edip gömdük çok üzüldüm ama elimden gelenide yaptım malesef anneleri terk edince yaşamıyorlar herhalde 🙁🙁
demekki hastaydılar anne sağlıklı yavrusuna bir şey olmasın diye hastaları terk edip sağlıklıyı alıp gidiyor genelde :(

Siz kendinizi tedavi ettirin bence

Kucuk çocukların hepsinde bu refleks var bilmiyosanız ben size söylüyüm
Nerede var? bizim de etrafımızda bir sürü çocuk var ama hiç öylesine denk gelmedik. Aileden, etrafından gördüğü birşeyler var demek ki.

Cocuklarinizin kediyinoldurdugunu sanmiyorum. Mama yiyrmeyen bir kedi ise yani cok kucuk ise. 2 saatte bir belemek lazim. 3 4 saat beslenmediyse cisi yaptirilmadiysa ondan olmustur.
Ama anlattiklariniz bastan sona fiyasko. 3 yasindaki cocugunuzun siz uyurken bahceye cikamamasi lazim. Basta cocuk icin tehlikeli.
Madem kediyi aldiniz 2 saate bir besleyecektiniz. Bu sizin hataniz.
Muhtemelen kedi o arada oldu cocugunuzda getirdi besige koydu.

Bence cocuklar kediyi besige kardesleriyle uyusun diye koydular belkide ölmüstu farketmediler bile bogup kardeslerinin yanina koyabilme ihtimali aklima gelmedi bile siddete meyilli olsalar kardeslerine zarar vermeye kalkarlardi simdiye kdr Allah korusun yavru kediler ne yazikki anneleri olmadan cok zor yasiyoe bizde bulduk neler neler yaptik evin icinde postda sardik annesi gibi olsun diye ama evde olmasina ragmen ölmüstü maalesef

Yahu siz iyi misiniz cocuktan sogumak nedir ???
Kendinize gelin , benim de kizim 33 aylik , tum hayvanlari sıkarak , sarilarak ,.operek seviyor
Bu yuzden hicbir yavru kediye yaklastirmiyorum cunku severek öldürür hayvani
Cocuklariniza tepki gostermeyin , kediye cok uzuldum ama cocuklara davranisiniz sacma otesi
Alin karsiniza konusun , ne oldugunu sorun , bebeklerin sevilirken cok narin olunmasi gerektigini anlatin vs vs

Valla kusura bakmayin 3 cocugunuz var ama bu kadar basiretsiz annelik de yapilmaz ki , yazik diil mi cocuklariniza??

Akşama kadar sokakta oynanmış kediyle kendi ölme ihtimali yüksek çocukların beşiğe koyması uyuduğunu sandıkları içindir yoksa onlarda oynardı

Yavrularınızın günahını almayın belki uyuyor diye koydular beşiğe ? Benimde bahçeme bir kedi yavrulamıştı. Kedi birkaçgün geldi gitti bizim bahçeye belli yer arıyor sonra bir baktık doğurmuş 3 yavru yazık çiçeklerin arasındalar küçücükler titriyorlar. Balkonumun altına yatak yaptım yatırdım onları anneleri geldi mama verdim onada aramaya gitmesin evlatlarının başında dursun emzirsin diye. O nankör ertesi sabah kalktım baktım evladının 1 ini alıp gitmiş 2 yavru kalmış nasıl ağlıyorlardı eşimi aradım hemen şırınga mama istedim geldi eve aldık küçücüklerdi ellemeye korktum eşim besledi yaz ayı olmasına rağmen ufo açtık yattıkları odaya saatletce annesini aradım sonra baktım yemek almaya gelmiş bahçeye evlatlarını gösterdim geri yatak koydum bahçeye karnını doyurup defolup gitti. Yüzlerine bile bakmadı hem ağladım hem sevdim o yavruları geri eve aldım sabaha kadar ağladılar. Sabah bir kalktım biri ölmüş diğeri ona sarılıyor. Birgün sonrada diğeri öldü. Duasını edip gömdük çok üzüldüm ama elimden gelenide yaptım malesef anneleri terk edince yaşamıyorlar herhalde 🙁🙁
Yeni dogan yavrularin kendisine has bir kokusu oluyor. Kediler kendi yavrularini kokularindan tanir. Eger ki yaptiginiz yuvaya tasirken yavrulara fazla dokunduysaniz ve sizin kokunuz sindiyse taniyamamis olabilir yavrusunu. O yuzden red etmis olmasi muhtemel. Alinizda olsun ayni durumla bir daha karsilasirsaniz mutlaka yavrulara latex olmayan eldivenle dokunun. Naylon eldiven vinil eldiven vs gibi.

Nerede var? bizim de etrafımızda bir sürü çocuk var ama hiç öylesine denk gelmedik. Aileden, etrafından gördüğü birşeyler var demek ki.
Herhalde hiç 3 yaşında çocukla kalmadınız o daha bebeklikten yeni çıkmış el göz koordine etmeyi yeni yeni ögrenmiş ne bilsin nasıl tutacağını bence siz Bi tedavi olun bu önyargı ve anlayışsızlık için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X