Bu konuda o kadar haklısınız ki, olay bu noktalara nasıl geldi ben anlam veremiyorum.Sosyal platformlarda gördüğüm yorumlar beni hayrete düşürüyor.Kanser hastası bir kadın, doktor tavsiyesi üzerine kedisini sahiplendirmeye çalışıyor, ilan yayımlandıktan sonra yorumlar dehşet verici. " sen yaşamayı hak etmiyorsun, o canı nasıl evinden ayırırsın, allah boşuna hastalık vermemiş, yarına ölürsün inşallah" şeklinde onlarca yorum yazıldı ben insanlığımdan utandım.Yine daha önce iki bebek kaybetmiş bir anne hamile ve toksoplazma problemi yüzünden yine doktor isteğiyle mecburen kedisini sahiplendirmek için ilan veriyor altında yorumlar uçuşmaya başlıyor "inşallah bu bebeğini de kaybedersin, zaten bir bebeğin varmış(bunu kedi için söylüyor) neden bebek sahibi olmaya çalışıyorsun, o kedi yavrucak bebeği kıskanır madem bebek yapacaktın neden kediyi aldın, madem kıskanç bir kedin var hamile kalmaya utanmıyor musun?" cümleleri yine havalarda uçuşuyor.
En son köpeklere yemek vermeye çalışan iki kadın ısırılmışlar.Bu iki kadın da hayvansever ki yemek vermek istemelerinden belli."Keşke koparsaydı kolunu, ohhh bir dahakine öldürür inşallah, öl insanoğlu, yok ol" falan filan gibi kendilerine bile düşman bir kafayı yemişlik içindeler. Daha öncesinde bunun patolojik özgecilik olduğunu düşünüyordum ama son yorumlara baktığımda işin artık nefret ve delice bir insan öfkesi durumuna geldiğini görüyorum.