Çocuklarım kediyi öldürdü 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın sizde beni eleştiriyorsunuz, sizin deyiminizle saldırıyorsunuz. O zaman ben yanlış bir şey yaptığımda eleştiriliyorsam bu platformda, benimde yanlış gördüğüm şeyi eleştirmem o derece doğru.

Ayrıca o konuyla ilgili kimse zan altında kalmadı ve meseleyi hallettim. Paranın pulun telafisi olurda yitip giden bir canın telafisi olabilir mi? Beni yermek için böyle bir şeyi karşılaştırmanız çirkin ve yanlış.
Peki ne yapsın konu sahibi? Yitip giden canın telafisi yok diye yasa mı bürünsün? Kendini kahır mı etsin? Kadın yeterince üzülmüş zaten.

Hanımlar mahallenin çocukları yavru bir kediyle oynuyorlardi akşam oldu ortada bırakıp gittiler penceremin altına geldi minnak miyav miyav kıyamadım aldım içeri tekrar çıktım annesini aradım sordum yok... Normal süt icemiyordu bebeğimin devam sütünü biberonla kaşıkla verdim çişini yaptırdım bahceye yün bir örtüyle yatak yaptım uyudu saatlerce çocukların elinde öyle yorulmuş garibim sabah 7ye kadar girdim çıktım baktım 3 saat sonra uyandım bebeğime süt verdim tekrar uyuyakalmışım kızlarımin sesine uyandım miyav diyorlardı sıçradı yataktan bağırarak eşimle Allahim bebeğimin beşiğine yöneldim kedi bebeğimin yanında ölü cildiracaktim nasıl olduysa kızlarim 3 yaşına girecekler bahçenin kapısını açmışlar kediyi almışlar ya ellerinde bogmuslar ya da bebeğin besigine attılar hayvan bir şekilde altına girdi öldü bilmiyorum ağlamaktan vicdan azabından perişanım gömdüm ama mutfağım bahçeye bakıyor duramıyorum evde bir an aklımdan çıkmıyor uyamiyorum içim çok acıyor öksüz diye sahip çıkmak istedim büyütecektim ne geldi başına kaderi miydi sebep ben mi oldum?
Canim cocuklarin cok kucukmue belki de bogmadilar kedi kendi ölmuste olabilir sen iyilik yapmak istemissin niyetin tertemiz bundan sonra belki cocuklara daha iyi bi sekilde hayvanlara nasil dawranacagini ogretebilirsin en fazla bu olur ama kendini suclama lutfen nereden bilebilirdinki...

kızım 3 bucuk yasında yanı kızımın yasına yakın cocugunuz
bazı cocukların ıcınde sıddete meyıl oluyor dogustan yanı mesela ben dogdugumda abım benı bogarak öldurmeye kalkmıs bende onun tam aksıne ınanılmaz duygusal bır ınsanımdır halbukı aynı ana babadan olmayız

yanı cocuklarınız sıddete meyıllı . benım 3 bucuk yasındakı kızım kazayla ıstemeden kedımızı korkuttu yanı bır anda karsısına cıkınca kedımız tısladı o tıslayınca kedıden sureklı ozur dıledı senı korkuttugum ıcın ozur dılerım dıye ve okadar uzuldu kı mamasını verırken bıle ozur dılerım mamukcum senı korkutmak ıstemedım kazayla oldu dedı
yanı kedıyı bogazlamak nefessız bırakmak öldurmek. bu yasta cocugun bılecegı bır eylem. bılerek yapmıslar zarar verdıklerını bıle bıle

cok acil pedogogla gorusun bu durumu aktarın bılgı alın .

ayrıca kapınızı kılıtleyın sakamısınız sız ? cocuklar bahceye cıkmıslar ? gıtselerdı ne yapacaktınız kacırılsalardı ? bu nasıl ıhmalkarlık .

Ben çok düşündüm inanın uyuyamıyorum o günden beri en fazla 4 saat uykuya dalabiliyorum.Cocuklar sevmek amaçlı oynadılar sonra beşiğe bıraktılar ve kedi bebeğime yaklaştı belki sıcaktı belki meme arıyordu ve bir şekilde altında kaldı ve boğuldu uyandığım zaman kedi altında ve gözleri henüz acıktı dakikalar içinde gözleri kapandı kakasi çıktı ben onun için çok dua ettim Allah in ona yardım et diye onun için hayırlısı buydu ve evet belki de ölecekti zaten ama keşke böyle olmasaydı niyetin ne kadar da iyi olsa galiba doğal akışa karışamaman gerekiyormus bunu anladım ama inanin sanki her şey zincirdi o sona doğru bir düzen oluştu
ya yok sızle ne alakası var evet uzulmussunuz de sız ölmesını ıstemedınız sonucta
ben sızın yerınızde olsam pedagogla gorusurdum cocuklarınız boyle bırsey yaptı mı yaptıysa nasıl yaklasmak gerek o anlar ısın uzmanı onlar
ondan akıl alın bırde lutfen su kılıt ısıne cozum bulun cocuklar nasıl acabılıyor kapıyı hem altdan hem ustden kılıtleyın kapılarınızı

Keşke olmasaymış ama olmuş . Henüz ne yaptıklarını anlayacak yaşta değiller ama keşke düşünüp önlem alsaydınız olan olmuş kendinizi üzmeyin artık . Bir dahakine daha dikkatli olun çocuklarınızla konuşun ya da eve almayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X