- 1 Temmuz 2013
- 18
- 18
Arkadaşlar merhaba,benim 4 yaşında bir oğlum ve 4 aylık bir kızım var.çalışıyorum.kaynanamla yan yana oturuyoruz.sabahları çocukları ona bırakıyor akşamda alıyorum.oğlumu sürekli dışarı çıkarıyor gezdiriyor birde evde amcası var bekar onunla sürkli oyunlar oynuyor buraya kadar güzel bir sorun yok ama sorun şuki son günlerde evde durmak istemiyor sürekli babaanneme gidicem diyor.kaynanam la bir ortamdaysak ne yapacaksa ona danışıyor ben yanlarından gitmesem annem nerde demiyor ama kaynanam gerideyse babaanne sende gel diyor.kaynanam her yerde çocuk bana çok düşkün bensiz yapamıyor falan diyor çok sinir oluyorum.eve çok yorgun geliyorum 2 saat sürüyor işten eve gelmem,elimden geldiğince oğluma zaman ayırıyorum ama o bütün gün oynayalım istiyor.seneye ana okuluna vericem belki düzelir diye de.bana akıl verin ben ne yapmalıyım çocuğumun bana düşkün olması için?arkamdan ağlamasını falan istemiyorum ama ne bileyim annesi olduğumu bilsin istiyorum.onu hiç emzirememiştim sanırım ondan oldu böyle..kızımda kaynanama alışacak diye çok korkuyorum deliricem