çocuklarımı göremiyorum acil yardım

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
41
İstanbul
eski eşim çocuklarımı göstermiyor adreslerinide değiştirdi şuan başka şehire taşındılar görmek bir yana 2 senedir seslerini bile duyamıyorum kafayı yicem ne yapacağımıda bilemiyorum bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

boşandığınız Mahkeme kararında görüş gunlerı yazar. çoçuğunuzu bu gunlerde göremıyorsanız kararı icraya koyup memur eşliğinde çoçuklarınızı görebılırsınız
hak var hukuk var uğraşın mutlaka görun çoçuklarınızı

mahkemeye çıktığım zamanı ben hatırlayamıyorum bana ilaç verdiler ve hiç hiç bir bilgim yok o günü ve 1 haftasını hatırlayamıyorum ama çok çok özledim bir ara bana verdi babası çocukları sonrasında aldı götürdü ve bir dahada göstermedi göstermemesi bir yana aramıyorlar ve numaraları olmadığı için bende arayamıyorum babası başka şehire gittiği için soracağım hiç kimsede yok çok zor durumdayım

boşanmanız hangı adlıyede görunduyse oraya tevzi kalemıne gidin. tc kımlığınızle sorgulatın. boşanma dosyanız çıkar. karardan suret alın ve bır avukata başvurun kendı başınıza yapabıleceğiniz bir iş değil . maddı gucunuz yoksa baroya başvurun

Son düzenleme:
bu durumda kararı sadece Manısa adlıyesınden çıkrabılırssınız. yada dırek avukata başvuracaksınız o uğraşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…