• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarımı göremiyorum

Biraz da olsa beni anladığınız için teşekkür ediyorum Evlat dedikçe yüreğim titremiyor artık kanıyor ve ben ifade edemiyorum

Üzüldüm yahu
Avukatınız ne diyor?
İcra memurunuz çok sünepe değiştirsinler
Avukatınız savcılığa suç duyurusunda bulunsun polisle bassın alın çocukları
Madem kaçırmanın cezası yok siz kaçırın çocukları okul çıkışından
Şerefsiz eski kocanızı gırtlaklayasım geldi
Sizin yerinizde olsam Show haberin whatsapp ihbar hattına başvururdum

Siz bu adamın çalıştığı yeri biliyor musunuz?
Gidin işyerine rezil edin. Hırsız çocuklarımı ver diyin. Şefiyle patronuyla konuşun.

2 yıldır dayanmışsınız daha durmayın. Sizin yerinizde olsam çoktan gırtlağına bıçağı dayardım. Yazın anahaber bültenlerine , sesinizi duyan elbet çıkar devlet de bir zahmet adaleti sağlar belki!!!

Hangi devlet ayda 2 defa haki var velayeti olmayan in.

İcra takibine rağmen çocuğu göstermiyorsa icra ceza mahkemesinde dava açılarak eşin için hapis kararı çıkartabilirsiniz.
Çocukların velayetini istiyorsanız eğer bu göstermeme durumunu belgeleyerek ve çocuklar için sizinle birlikte yaşamanın daha sağlıklı olacağını ispatlayarak velayeti alabilirsiniz.

Avukatınız varmış o bu konuda ne diyor?

.

ne demek iki yıldır göstermiyor ya , canım kusura bakmada sadece memurlarla gidip göremiyorsam çıkarım çatıya kendimi atcam diye herkesi toplarım çocuklarımı göremediğimi , devletten yardım beklediğimi yoksa canıma kıyacağımı söylerim. o adamı yaka paça nasıl getiriyorlar bak. Laf olsun diye değil bunu çocuklarım sözkonusuysa cidden yapardım !

9ayy ailem engel oldu ve sonra ben işe girdim kendi paramla avukat tuttum hala göremiyorum olmuyo işte kaçırıyor her seferinde

Ahh kıyamam allah yardımcın olsun. 10 ve 7 yaşları büyük. Okuluna falan git istersen diyeceğim ama çocukları sana karşı çoktan doldurdularsa çok sıkıntı olabilir.

Back
X