Cocuklarimi vermelimiyim???

Nur5892

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
5
-1
1
32
Merhabalar ben uc sene once eski esimden ayrildim suan gorucu usulu bi ewlilik yapicam nisanliyim onumuzdeki ay dugunum war neyse sivas merkezde oturuyoruz cocuklarin babasi da burda ama ben ewlendigimde sivasin bi ilcesinde oturmaya dewam edicem kizimin teki okula basladi bu sene cocuklarin babasi da diyoki velayet yine sende kalsin egitimini ben ustleneyim sen istedigin zaman. Gor diyo nasil yapsam bilemedim yardim edin akil verin

Babaları evli mi? Çocuklar onunla mı kalacak yoksa babaanne-anneanne bakacak gibi bir durum mu var?

Bir de siz neden bırakmayı düşünüyorsunuz? Okul değişikliği zor mu?

Kızınız sizinle kalsın ilçede okusun, ilçede gideceği okul yok mu? Yada nişanlınız kızınızı istemiyor mu?

Çocuklardan biri okula başlayacakmış ama başlık “çocuklarımı” vermeli miyim. Okul kaydını aldırmak imkansız mı? Bana saçma geldi kusura bakmayın.

Konu başlığı tum çocukları vermeye yönelik bir soru. Konu içeriğinde tek çocuktan bahsediliyor. Bir kere daha emin oldum, siz çocukları başınızdan atmak istiyorsunuz.

Merhabalar ben uc sene once eski esimden ayrildim suan gorucu usulu bi ewlilik yapicam nisanliyim onumuzdeki ay dugunum war neyse sivas merkezde oturuyoruz cocuklarin babasi da burda ama ben ewlendigimde sivasin bi ilcesinde oturmaya dewam edicem kizimin teki okula basladi bu sene cocuklarin babasi da diyoki velayet yine sende kalsin egitimini ben ustleneyim sen istedigin zaman. Gor diyo nasil yapsam bilemedim yardim edin akil verin
Görücü usülü evlilik öncelikle bu evlilikte emin misiniz ? Zaten bir savaştan çıkmışsınız yine sevmediğiniz biriyle evlenmek .hem de çocuğunuzu bırakmak . Sivas’ın ilçesi sonuçta dağın başı bile olsa okul vardır okul çağında çocuk daha çok anneye ihtiyaç duyar . Tabi evliliğim zedelenir çocukla diye düşünüyorsanız o başka. Ama hiçbir şeye çocuklarınızı bırakmak için değmez

Çocuğunuzun sizinle büyümeye ihtiyacı var. Oturacaginiz ilçeye aldırın kaydını. Okul mu yok? Bırakma heveslisi gibisiniz kusura bakmayın da.
Hayir tabikide birakma heveslisi degilim sadece cok kararsizim

Görücü usülü evlilik öncelikle bu evlilikte emin misiniz ? Zaten bir savaştan çıkmışsınız yine sevmediğiniz biriyle evlenmek .hem de çocuğunuzu bırakmak . Sivas’ın ilçesi sonuçta dağın başı bile olsa okul vardır okul çağında çocuk daha çok anneye ihtiyaç duyar . Tabi evliliğim zedelenir çocukla diye düşünüyorsanız o başka. Ama hiçbir şeye çocuklarınızı bırakmak için değmez
Haklisinizzz

Insan çocuğu konusunda nasil kararsiz olur? Bırakma heveslisisiniz iste. Yeni koca geliyor hazır. Balayı yapacaksınız cocuklari basinizdan atmak icin firsatiniz da var. Babalari ben alayim yanima demis.

Babaları evli mi? Çocuklar onunla mı kalacak yoksa babaanne-anneanne bakacak gibi bir durum mu var?

Bir de siz neden bırakmayı düşünüyorsunuz? Okul değişikliği zor mu?
Babalari ewli deil annesigille kaliyor onlar ustlenecekmis uvey babayla buyumesini istemiyorum diyor

Insan çocuğu konusunda nasil kararsiz olur? Bırakma heveslisisiniz iste. Yeni koca geliyor hazır. Balayı yapacaksınız cocuklari basinizdan atmak icin firsatiniz da var. Babalari ben alayim yanima demis.
Hayir tabikide oyle sacmalik olurmu

Babalari ewli deil annesigille kaliyor onlar ustlenecekmis uvey babayla buyumesini istemiyorum diyor
Çocukların yaşları kaç? Babanın tedirgin olması çok normal. Aynı şekilde o evli olsaydı siz de tedirgin olabilirdiniz.
Çocuk olduğunda bir sonraki evliliklerde evlendiğiniz kişiye karşı güven normalden kat kat fazla önemli.
Siz eşinize ve çocuklarla eşiniz arasındaki dengeyi kurmak için kendinize güveniyor musunuz?

Hayir tabikide oyle sacmalik olurmu
Şaka mısınız? Konu başlığında cocuklarimi vermeli miyim diye sormussunuz. Konu iceriginde okul mokul bilmem ne uydurmuşsunuz. Insan taşınıyorsa taşındığı yere naklini aldirir. Diger çocukları da yaninda getirir. Siz niye çocuklarımi vermeli miyim diye soruyorsunuz?

Evleneceğiniz adam mı istemiyor ?
Öyle bir sürüm yoksa aldırırsınız kaydını olur biter ya da servisle gelir gider cocuk..

w diye bir harf yok türkçede V var kullanın. sizin gözünüz çocukları görmüyo zaten evlenicem diye vermeye dünden razısınız.

Degil ilçeye köye bile yerlessem vermem cocuklarimi hergun ilceye okula goturur yinede vermem heleki daha yeni okula baslamis bana ihtiyaci olan yaslarda ....empati icin inan denedim ama olmadi okul nakil isi zor bisey degil anlam veremedim size....

Bu neyin kararsızlığı hanımefendi onları siz dogurdunuz onlar istediğinizde verebileceğiniz alabileceginiz varlıklar değil onlar evlat ,can .
Eşiniz mi istemiyor?
Evlenince çocuksuz mu yaşamak istiyorsunuz ?

Evleneceginiz kisiyle cocuklarinizi konusmadiniz mi hic. nerede okuyacaklar duzenini nasil kurmak istiyorsunz vs. bunlari cok onceden konusup belirtmeliydiniz. siz sanirim cocuklari ikinci plana koymussunz. uzucu gercekten. onceliginz cocuklarinz olsun.

Back
X