• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklarımın hakkını aldım sonunda

gzdkpz

hayatımın 3 anlamı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
750
6
46
İstanbul
Aslında bir derdim değil sizlerle paylaşmak istediğim,derdimin bir nebze olsun ferahlaması ...

Ben aldatılma sonucu boşandım,2 çocuğum benimle beraber ,oğlum engelli kızım sağlıklı çok şükür...Çocuklarımın babası yurt dışnda kendi işi olmasına rağmen nafaka ödemiyordu...Canı isterse kızımın kalem kutusuna harçlık niyetine para koyar ve param yok bu kadar diyip gönderirdi..Lüks sitelerde ,havuzlu fitness salonlu vs,ev kiralar sadece sağlıklı çocuğumu tatile götürür ve ona doyasıya para harcardı ancak konu nafakaya gelince param yok vs ..
Ailem de sahip çıkmıyor varlıklı oldukları halde ,bense çok şükür emeklilik hakkımı kazandım ancak yaş bekliyorum başka da bir gelirim yok,oğlum yüzünden de çalışamıyorum.
Ve istemeyerek de olsa ama mecbur kalarak çocukların babasını icra davası açtım ama sonuna kadar kaçtı,sigortasız gösterdi kendini nafaka vermemek için anlayın bu adamın vicdanını,sonunda bir avukat tutarak hakkında hapis cezası çıkardım ,duruşmalara bile gelmedi ...Ve netice de geçen hafta yurda giriş yaparken havaalanında tutuklanmış bir gece nezarette kalmış..İnsan yine de oh olsun diyemiyor ama bir nebze olsun rahatladım.Çok şükür birikmiş nafakalarımı da aldım..Bir gece nezarette kalınca ertesi gün hepsni ödemiş..

Paylaşmak istedim,asla pes etmeyin,hakkınızı arayın ,çocuklarım olmasa uğraşmazdım ama onların hakkını da varken almak istedim..

Bugün ne güzel haberler okuyorum hemcinslerimden ve çok mutlu oluyorum hepiniz için ayrı ayrı:46:

Bugün duyduğum en güzel haber.
Ayrıca eşiniz nezarette 1 gece kaldı diye boşuna vicdanınızı çalıştırmayın böyleleri hak etmiyor.
Allahım size ve çocuklarınıza acısın merhamet etsin, bundan sonraki hayatınızı eskisinden güzel eylesin.

Çok teşekkürler,böyle olsun istemezdim keşke kendi çıkarıp verseydı ama olmadı umarım bundan sonra akıllanmıştır .Avukatımın söyledğine göre bu durumlarda düzelme oluyormuş artık göreceğiz bakalım..

ellerine sağlık çok iyi yapmışsın. Çocukların için yapman gereken de iradeli, sabırlı olmaktı. Bir çok kadına örnek olursun inşallah.

Aslında bir derdim değil sizlerle paylaşmak istediğim,derdimin bir nebze olsun ferahlaması ...

Ben aldatılma sonucu boşandım,2 çocuğum benimle beraber ,oğlum engelli kızım sağlıklı çok şükür...Çocuklarımın babası yurt dışnda kendi işi olmasına rağmen nafaka ödemiyordu...Canı isterse kızımın kalem kutusuna harçlık niyetine para koyar ve param yok bu kadar diyip gönderirdi..Lüks sitelerde ,havuzlu fitness salonlu vs,ev kiralar sadece sağlıklı çocuğumu tatile götürür ve ona doyasıya para harcardı ancak konu nafakaya gelince param yok vs ..
Ailem de sahip çıkmıyor varlıklı oldukları halde ,bense çok şükür emeklilik hakkımı kazandım ancak yaş bekliyorum başka da bir gelirim yok,oğlum yüzünden de çalışamıyorum.
Ve istemeyerek de olsa ama mecbur kalarak çocukların babasını icra davası açtım ama sonuna kadar kaçtı,sigortasız gösterdi kendini nafaka vermemek için anlayın bu adamın vicdanını,sonunda bir avukat tutarak hakkında hapis cezası çıkardım ,duruşmalara bile gelmedi ...Ve netice de geçen hafta yurda giriş yaparken havaalanında tutuklanmış bir gece nezarette kalmış..İnsan yine de oh olsun diyemiyor ama bir nebze olsun rahatladım.Çok şükür birikmiş nafakalarımı da aldım..Bir gece nezarette kalınca ertesi gün hepsni ödemiş..

Paylaşmak istedim,asla pes etmeyin,hakkınızı arayın ,çocuklarım olmasa uğraşmazdım ama onların hakkını da varken almak istedim..

tebrik ediyorum, çok sevindim, mutluluklar...

önceki konularınızıda okudum iyi olmuş az bile yapmışsınız mutluluklar dilerim sizin gibi bir anneye sahip oldukları için evlatlarınız çok şanslı onların hakkını sonuna kadar aramışsınız:46:

Gözünüzaydın, gelmiş geçmiş olsun :8: Haddini bildirmek gerek bazı densizlere :57:

herkes hakkını alır
heleki hak çocuklarınsa vermek zorunda arkadaş
bi gece nezarette kaldı diye üzülme hiçte adam seni aldatırken üzüldümü yok
kendine eziyet etme

Back
X