çocuklarımız için eğitici ve öğretici ürünler

Elsinore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
1.906
3
116
İstanbul
merhaba
benim 3.5 yaşında bir kızım var...Onun için çeşitli eğitici ürünler almak istiyorum..bir siteden alışveriş yaptım birkaç ürün aldım çok memnun kaldım..www.egiticiurunler.com..sizlerin önerebileceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim..Ben çeşitli çıkartma kitapları, aktivite kitapları tarzında şeyler aldım fakat o sitede birçok değişik ürünün olduğunu gördüm..sizler ne tarz ürünler aldınız çocuklarınıza ? Ya da alışveriş yaptığınız bu tip siteler var mı ?

Kızlar ben iki gün önce yakala.co dan playcorn oyun seti aldım. Playcorn Oyun Seti 24,90 TL | Tüm Türkiye Ürün Fırsatları | yakala.co Daha önceden eşim bir fuarda görüp almıştı. Tesadüf orda da görünce kaçırmak istemedim. Kızım 4 yaşında çok rahat oynatabiliyorum. bir de tamamen doğal bir ürün. suyla teması halinde hemen eriyor. Bu yüzden ağzına atsa bile boğulma gibi bir durum olmuyor. Malum lego vs gibi oyuncaklar bu yaş grubu için çok tehlikeli. Mısır nişastasından yapılmış. İçinde 500 parça playcorn ve çeşitli aparatlar var. Kendine göre bir sürü figür yapıyor :) Bazen eşim ve ben bile eşlik ediyoruz :) Hem eğitici hem beceri geliştirici hem de sağlıklı olması açısından kesinlikle tavsiye ederim

kızlar 2. el eğitici set arıyorum satmak isteyen ve kullananlar yardım !
hangilerini tavsiye edersiniz

Back
X