çocuklarımız için...

enesveannesi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
439
2
318
Arkadaşlar bu aralar yeni bişey keşfettim soğuk algınlığı öksürük konusunda.bağışıklığı zayıf bi oğlum var.sürekli hasta olurdu.bağışıklık güçlendiri ilaç balık yağı arı sütü v.s denemediğim şey kalmadı.geçenlerde yine hasta oldu.grip öksürük hırıltı bronşit derken doktor astım dedi.2 antibiyotik 2 fıs fıs dayadı bize.önce çok korktum.hepimiz çocuklarımıza düşkünüz ama ben biraz pimpirikliyim malesef.günlerce başağrısı çektim.nette gezerken sarımsağı keşfettim.günlü hayatlarında çocuklar sarımsağa pek yer vermiyorlar.deneyebilirim dedim nasılsa doğal.denedim ve gerçekten işe yaradı.öksürüğün kesilmesinde bağışıklığı güçlendirmede v.s. astım denildiği zaman aşırı hırıldı öksürük vardı biz onları sadece sarımsakla aştık.deneyin bence denekte fayda var.

bu arada netten burç fm e girdiğinizde pedagog adem güneşin proğramı var.arşivlenmiş bi şekilde.onu dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.vaktim yok demeyin bulaşık bile yıkarken açıp dinleyebilirsiniz.çocuk deyip geçmeyin...

bu arada deneyin dediklerim ayyy bizim çocuk saarımsak yemez diyo sinir oluyorum.bi sarımsak yemezken serum ve iğne yemesi daha mı cazip geliyo...isterseniz sizde araştırın..

çiğ olması şart istersen cacık içinde istersen havanda ez tumuşaması için içine bi kaç damlada limon koydum ben.bi kere dene ya bak faydasını göreceksin inş. allahın izniyle.ilaç ilaç nereye kadar.çocuklara yazık valla

bazen bebeğimin çorbasına da katıyorum sarımsak ya da köftesine rendeliyorum bir diş,oğlum 9 aylık olcak bu arada henüz çiğ yedirmiyorum tabi,yaşından sonra yoğurtla karıştırıp makarna falan yediricem ,ben sarımsağın faydasına çok inanırım,hatta bu akşam da sarımsaklı yoğurt tattırdım,sevdi,biz ailece severiz,çoğu yemeğimizde de kullanırız,oğlum da yer diye düşünüyorum,bir de bildiğim kadarıyla hormonsuz yetiştirliyor,hormon kabul etmiyormuş,bence soğan ve sarımsak ikisi de doğal antibiyotik ve çok faydalı

sarımsağın faydalarına bende çok inanırım ve yemeklere de sık sık koyarım,fakat benim şöyle bir tecrübem oldu,2 yaşında bir kızım var ne zaman çiğ sarımsak tüketse (cacığın içinde veya yoğurtlunun içinde) gece uyanıp uyanıp ağladı,normalde bebekliğinden beri hiç gaz problemi olmadı kızımın,gece uykusuda iyidir,tahminim kuvvetli geldi gaz yaptı ya da karın ağrısı,,,

o yüzden ilk önce denemek için az miktarda verin çiğ sarımsağı,ne olur ne olmaz kuvvetli bir besin sonuçta,,

sarımsağın faydalarına bende çok inanırım ve yemeklere de sık sık koyarım,fakat benim şöyle bir tecrübem oldu,2 yaşında bir kızım var ne zaman çiğ sarımsak tüketse (cacığın içinde veya yoğurtlunun içinde) gece uyanıp uyanıp ağladı,normalde bebekliğinden beri hiç gaz problemi olmadı kızımın,gece uykusuda iyidir,tahminim kuvvetli geldi gaz yaptı ya da karın ağrısı,,,

o yüzden ilk önce denemek için az miktarda verin çiğ sarımsağı,ne olur ne olmaz kuvvetli bir besin sonuçta,,

belkide midesini rahatsız etmiş olabilir..

Back
X