- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 318
- Konu Sahibi enesveannesi
Arkadaşlar bu aralar yeni bişey keşfettim soğuk algınlığı öksürük konusunda.bağışıklığı zayıf bi oğlum var.sürekli hasta olurdu.bağışıklık güçlendiri ilaç balık yağı arı sütü v.s denemediğim şey kalmadı.geçenlerde yine hasta oldu.grip öksürük hırıltı bronşit derken doktor astım dedi.2 antibiyotik 2 fıs fıs dayadı bize.önce çok korktum.hepimiz çocuklarımıza düşkünüz ama ben biraz pimpirikliyim malesef.günlerce başağrısı çektim.nette gezerken sarımsağı keşfettim.günlü hayatlarında çocuklar sarımsağa pek yer vermiyorlar.deneyebilirim dedim nasılsa doğal.denedim ve gerçekten işe yaradı.öksürüğün kesilmesinde bağışıklığı güçlendirmede v.s. astım denildiği zaman aşırı hırıldı öksürük vardı biz onları sadece sarımsakla aştık.deneyin bence denekte fayda var.
bu arada netten burç fm e girdiğinizde pedagog adem güneşin proğramı var.arşivlenmiş bi şekilde.onu dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.vaktim yok demeyin bulaşık bile yıkarken açıp dinleyebilirsiniz.çocuk deyip geçmeyin...
bu arada netten burç fm e girdiğinizde pedagog adem güneşin proğramı var.arşivlenmiş bi şekilde.onu dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.vaktim yok demeyin bulaşık bile yıkarken açıp dinleyebilirsiniz.çocuk deyip geçmeyin...