Çocuklarımıza Yararlı Etkinlikler

rumeysam07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
16
0
86
45
Denizli
Arkadaşlar merhaba çocuğum 4 yaşında ve bu sene kreşe gitmeye başladı kreşe ilk zamanlar alışmakta zorlandı. Geçen hafta sömestir tatilide evde canı sıkıldığını ve kreşe gitmek istediğini söyledi. Okulda yaptığı etkinlikleri özlediğini ve resim yapmak, boyama yapmak istediğini söyleyince bende internette aradım ve güzel bir boyama sitesi buldum sizlerde paylaşmak istedim. Biraz araştırdım ve site çocuk gelişimcilerden danışmanlık alıyormuş ve içinde sadece okul öncesi çocuklara yönelik etkinleri barındıryormuş bu beni çok etkiledi çünkü başka siteler açıyordum ama kızım boyama yaparken sağda solda başka resimler görüyordu buda onun yaşı için uygun olmayan içerikler olabiliyordu. Açamayacağımı söylediğimde üzülüyordu. www.boyamaoyunlari.gen.tr sitesinde böyle bir derdim yok. Eğer sizin de boyama yapmak isteyen çocuklarınız varsa tavsiye edeyim istedim.

Boyama Oyunları

Rümeysamın gelişimine katkıda bulunacak etkinlikleri araştırmaya devam ediyorum. Herkesin çocuğu kendine göre en değerlidir. Bu nedenle kızım için bulduğum yararlı faaliyetleri paylaşmaya devam ediyorum. Kızımın en sevdiği iki boyama daha burada arkadaşlar sanırım kız çocukları bu işe daha yatkın kızım neden yılda bir kez doğum günü kutladığımızı soruyor bende arada ona yaş pasta alarak mumları yakıp üfletiyorum. Çok seviyor vede ayrıca doğum günü pastası yapma ve süslemenin de hastası.

Doğum günü pastası
Pasta Süsleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…