Çocuklarımızın Özel Günleri İçin Mönüler (Resimli)

mavili yeşilliyi tabagı nasıl yaptın birde ucunu çukulataya batırdığını?

Son düzenleme:
mavili yeşilliyi tabagı nasıl yaptın birde ucunu çukulataya batırdığını?

cnm kuslu olani soruyosun heralde kizimin dogum gününü ramazanda dolayi bayramin ikinci günü yaptim ertesi günde esimin dogum günüydü kuslu pastayida ona yaptim üstündeki kuslarin biri o biri ben:16::16::16::16: seker hamurunda yapiliyo kenardakilierde yuvamizin calilari kus yuvasiya:16::16::16::16: ondan benzetmeye calistim cubuklarin tuzlarni bicakla kazidim cikolataya buladim ve kuruduktan sonra üstüne yapistirdim

cnm kuslu olani soruyosun heralde kizimin dogum gününü ramazanda dolayi bayramin ikinci günü yaptim ertesi günde esimin dogum günüydü kuslu pastayida ona yaptim üstündeki kuslarin biri o biri ben:16::16::16::16: seker hamurunda yapiliyo kenardakilierde yuvamizin calilari kus yuvasiya:16::16::16::16: ondan benzetmeye calistim cubuklarin tuzlarni bicakla kazidim cikolataya buladim ve kuruduktan sonra üstüne yapistirdim

yok şu balık gibi filan tek tek olanlar

birinci resimlerin en alttakiyle ikinci resimlerin en üstdeki ucu çukulataya batırılmış olanı dedim

tirtil kurabiye cnm bu türkiyeden ucunu almistim arkasindada tarifi yaziyodu o tarifi kullanarak yaptim güzel oluyo o günde herkez beyenmisti bu kurabiyeyi

Neşeli Kurabiyeler

Malzemeler;

2 yumurta
125 gr tereyagi (yumusak)
1 su bardagi pudra sekeri
1 su bardagi Hindistan cevizi
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 -2 su bardagi un

Yapilisi;

Tereyagi ile pudasekeri ozlesene kadar karistiralim.
Uzerine yumurta,kabartma tozu,vanilin, un, hindistan cevizi rendesini ilave edip kulak memesi yumusakliginda hamur yapalim.
Hamurdan ceviz buyuklugunde kopartip yuvarlayalim
Yagli kagit serilmis firin tepsisine siralayalim.
Onceden isitilmis 180°C firinda uzerleri pembelesinceye kadar 15-20 dakika pisirelim.

Kuvertur icin:

160 gr kuvertur cikolatayı benmari usulü eritelim.
3 yemek kasigi krema ilave edip karistiralim
Kurabiyeleri cikolataya batirip donmadan cesitli sekerlemelerle renklendirelim.

Alıntı...

cimg7988.jpg

harika topigimiz almis basini gitmis
dilerim cocuklarinizin dogum günleri gönüllerince oluyodur
masaallah cokta hamarat arkadaslarim var aramizda negüzel ya

Malzemeler

Sandviç ekmeği
Kaşar peyniri
Domates
Sosis
Zeytin
Maydanoz

Hazırlanışı

Hazırlanışı konusunda sadece burnunu pipetle deldiğimi ve kulaklarını tutturmak için kürdan kullandığımı belirtmek istedim. Malzemeleri istediğiniz gibi çeşitlendirerek siz de kendi sandviçlerinizi hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Alıntıdır...

$domuz2.webp

Malzemeler

Haşlanmış yumurta
Zeytin
Ekmek
Marul, domates
Salam ya da sosis

Hazırlanışı

Aslında hazırlanışını tek tek yazmanın bir anlamı yok, resim de gayet açık. Bunun yanı sıra her şey sizin yaratıcılığınıza kalmış :) Malzemeleri de dilediğiniz gibi değiştirerek çocukların bunun gibi keyifle yiyeceği kahvaltılar hazırlayabilirsiniz. Özellikle de yemek yemeyi sevmeyi çocuklar için kahvaltıyı bir eğlenceye çevirebilirsiniz.

Alıntıdr...

cute2.jpg

Malzemeler

Tost ekmeği
Salatalık
Havuç
Zeytin
Marul
Kaşar peyniri

Hazırlanışı

Yemek yemeyi sevmeyen çocuklar için hazırlanabilecek eğlenceli bir kahvaltı tabağı..Her zamanki gibi hazırlanışı size kalmış, resim size fikir açısından yardımcı olacaktır. İsterseniz daha fazla malzeme kullanabilirsiniz. Hazırlanması normale göre daha fazla uğraş gerektirse de yapınca çocukların mutluluğunu görmeye değer. Afiyet olsun.

Alıntıdır...

baliksandvic.jpg

Son düzenleme:
Malzemeler

Yapmak istediğiniz kadar sosis
Ketçap ve mayonez
Zeytin
Kaşar peyniri
Sıvı yağ

Hazırlanışı

Sosisleri yarısına kadar 8 parçaya bölerek kızarttım. Kaşar peynirlerinden ağızlarını yaptım, keserken de pipetleri kullandım. Gözlerini yapmak için de zeytin kullandım. En son kafalarına mayonez sıktım ve ketçapla süsledim. Tabi ki siz bu malzemeleri değiştirerek istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Çocukların severek yiyeceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim :) Afiyet olsun.

Alıntıdır...

resim.jpg

Back
X