Çocuklarımızın resimlerini sosyal medyada paylaşmalımıyız?

Siz çocuklarınız resimlerini paylaşıyor musunuz?

• Evet

OY: 6 13,3%
  • Hayır

OY: 39 86,7%

• Ankete Katılan
    45
Kesinlikle koymuyorum benim evladım ego mu tatmin edeceğim bir meta değil ayrıca yazılar da okumuştum o yüzden çocuğum reklam malzemesi degil tüm dünya görecek ben onu gözümden bile sakinirken tüm dünyaya sunmam o bana Rabbim in en güzel emaneti

Sosyal medya hesaplarını kimlerin görebildiği, kimlere açık olduğu önemli. Ki o durumda bile her anları paylaşılmamalı seçerek paylaşılmalı.
Herkesin görebileceği bir hesaba koymak doğru gelmiyo bana, bunca kötülük varken

Bu arada cocgumun resmini paylasmamamin pedofiliyle alakasi yok, memleket sapik kayniyor, herkesin elinde de telefon, isteyen havuzda denizde, sokakta, hatta balkonda gizlice resimlerimizi cekip kotu niyetle kullanabilir. Bu paranoyayla yaşanmaz ki, hic evden cikarmamamiz lazim bu çocukları.
Bana sadece anlamli gelmedigi icin paylasmiyorum, annemle kardesime her gun watsapptan fotolarimizi videolarımizi gonderiyorum zaten, digerlerinin cok da umrunda oldugunu sanmiyorum. Ilerde isterse kendine bir hesap acip milyon tane resim paylasabilir, simdilik onun iradesi disinda paylasim yapmama gerek yok bence.
Doğru sozE ne denir

Ben hiç doğru bulmuyorum ve çevremde bunu yapan çok fazla insan var hatta bebeğin daha doğmadan ultrason videosunu fotosunu paylaşanlarla dolu sosyal medya hesaplarım.. İnsanlar kafayı yemiş artık diye düşünüyorum.. Ben şahsen kimsenin bu kadar özelini merak etmiyorum.. Kimsenin de ettiğini sanmıyorum..

paylaşailirim kimseyi ilgilendirmez bu benim sorunum .Çocuklarını gösteriş amaçlı kullanan şahsiyetsizler var mı ya.

Back
X